Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kirazcığım evet cumartesi iş çekilmiyor. Iş olsa sorun değil çalışayım 7 ye kadar ama iş olmayınca kötü hisediyorum kendimi . Bide okadar masraf oluyor firmaya yol , yemek, elektrik , su derken bide tasaruf yapmaya çalışırlar kaldır cumartesileri al sana tasaruf işte....

günaydın fıstıklar ancak gelebildim
ŞıMDı ÇOK ÖNEMLı SORULARIM VAR ÖNCELıKLE ONLARI ARZ EDEYıM :roflol:
NıLÜ VE NAZLI ;
KAÇ KıLO KıRAZ ALALIM YARIN PAZAR VAR ONA GÖRE KıRAZIMI ALAYIM
VE KAÇ GÜN YAPILIYORDU BU DETOKS
VE VE VEEE
KAÇAR KıLO VERDıNıZ :roflol:

maytapçım hiç sıkma kendini canım eğer öyle durduk yere sıkılıyorsa canın havaların bile etkisi olabilir.
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallahhhhh

yumuk lennnnn
hepimizden güzel kilo veriyorsun 41 kere maşallahh arkadaşımaaa
nasıl beslendin genel bir özetini yaparmısın tatlım

günaydın kızlar...

teşekkürler kirazcımkaydirigubbakcemile5

bende birazdan işe gidicem gerçi benimki hep yarım günkaydirigubbakcemile3 ama bizim işler full bugün hele çok iş var dünde aynıydı hiç oturmadan akşamı ettik bu millet perde manyağı habire diktiriyolar:roflol:

maytabım senin neye canın sıkıldı hayrola,birde kiraz bağırsakları çok çalıştırıyo biliyosun sende yaptığı etkiyi bebiştede yaparsa çocuk zaten cırcırmış daha kötü olmasın canım istersen yapma bencedekaydirigubbakcemile5

maytapçım hiç sıkma kendini canım eğer öyle durduk yere sıkılıyorsa canın havaların bile etkisi olabilir.
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallahhhhh

sağol özgecim durup dururken değil var bi sebebi ((((
neyse bende pazartesi salı benim detoksu yapıcm herhalde sonra başlııcam
2 gündür sabah akşam 20 şer dakkadan kemerimi kullanıyorum
pazartesiden tezi yok şu leslie ile ev yürüyüşünede başlarım bu temmuzun son haftası benimiçin son hafta burda olmuucam
60ın altına inmem gerek hatta temmuz hedefim 58di hedefimi tutturmak istiyorum bu hafta ıkınıp sıkıncamhehehe

yumuk lennnnn
hepimizden güzel kilo veriyorsun 41 kere maşallahh arkadaşımaaa
nasıl beslendin genel bir özetini yaparmısın tatlım

:kedi: sanırım beslenmedim pek genelde meyve ağırlıklı birde vişne çok yedim akşamları bende cırcır etkisi yapıyo canım bu hafta böyle geçti önümüzdeki haftada kiraz detoksu var tatile kadar hedefim 70:lepi:

kızlar kahvaltı yapıp çıkmam gerekiyo işler yoğun arkadaş teefon etti erken gel diye hepinizi öpüyorum hoşçakalına.s.

ÖZGECİĞİM DİYET 3 GÜN YAPILIYOR CANIM. 3 KİLO KİRAZ ALIRSAN YETER. HER GÜN 1 KİLO KİRAZ TÜKETMEN GEREKİYOR BU 1,5 KİLODA OLABİLİR HER ÖĞÜNDE KİRAZ VE BİTKİ ÇAYLARI CANIM. SİYAH ÇAY YASAK . BEN 1,3 KG VERDİM NİLÜ 2 KİLOYA YAKIN VERDİ CANIM.opuyorumnanaktan:1hug:

Özge
3 kılo kıraz al anacım 70 altıysan 500 1000 70kılo ÜtÜysen 1000 gramdan bıraz fazla yazıyodu 3 ÖgÜn yıcen gun ıÇınde Öncesındekı gun hafıf yıcecen ılkgun mushıl vardı ben halı hazırda uzun zamandır cırcırım zaten sanslıyım kolay gele 2 falan verdıler galıba kızlar 3 gun yapacaz

hadi bakalım ben inanılmaz yorgunum kızlar
yardıma gelin akşam puyorumnanaktan
akşam eşim hilti ile evdeki süpürgelikleri kırdı fayansları falan kırdı çok geniş bir banyo var evde tabi dolap falan olmadığı için öyle :roflol:
bu akşam evimdeki halılarımı yıkayacağım
eşim bugün yapmak zorundasın yoksa kalır çünkü hafta içi kartonpiyerler yapılacakmış

off yandım ben dün onun kırdıklarını dışarı çıkardım bende arkadaşlar yardıma geldi ama ilk başta bayağ yoruldum ölü gibiyim halılarımı da yıkamak zorundayım çünkü yenilerini alacağım pis pis kaldırılmaz tabiki :roflol:
eşim bu sabah çok yorgunsan yıkamaya verelim dedi ama kıyamadım ya nerden baksan 70- 80 lira gidecek yok dedim ben yıkarım şu aşamada kuruş hesabı yapmamız lazım..
öyle işte oyy çok dertliyim çooookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…