hadi bakalım ben inanılmaz yorgunum kızlar
yardıma gelin akşampuyorumnanaktan
akşam eşim hilti ile evdeki süpürgelikleri kırdı fayansları falan kırdı çok geniş bir banyo var evde tabi dolap falan olmadığı için öyle :roflol:
bu akşam evimdeki halılarımı yıkayacağım
eşim bugün yapmak zorundasın yoksa kalır çünkü hafta içi kartonpiyerler yapılacakmış
off yandım ben dün onun kırdıklarını dışarı çıkardım bende arkadaşlar yardıma geldi ama ilk başta bayağ yoruldum ölü gibiyim halılarımı da yıkamak zorundayım çünkü yenilerini alacağım pis pis kaldırılmaz tabiki :roflol:
eşim bu sabah çok yorgunsan yıkamaya verelim dedi ama kıyamadım ya nerden baksan 70- 80 lira gidecek yok dedim ben yıkarım şu aşamada kuruş hesabı yapmamız lazım..
öyle işte oyy çok dertliyim çooookk
kütooo avatarın çok güzel Sırat Köprüsü değil mi dün arkadaşımla konuşurken bir şey anlattı anlatacağım çok güzel çok etkilendim
bu arada aşağıda kirazz var boşuna pazardan almayalım onu yiyelim olmaz mı zemuszemuszemuszemus
ben bu muhteşem esprilerimle ziyan oluyorum harcanıyorum biliyorum söylemenize hiç gerek yok
kızlar bende yapıcam kiraz detoksunu,geçen haftada yapmıştım,regl öncesi olmasına rağmen 1 kilo verdim,sonrasında diyetime devam ettim,çok şükür geride almadım,bakalım bu hafta ne kadar gidecek
Hoş geldin canım hangi takımdansın sen kaydirigubbakcemile5 1 kilo gayet güzelmişş ayrıca sen yapmıcan kim yapıcak dimi kiraz hanım :lepi:
canım ben takımda değilim,70-79 grubundayım ama sizin takımıda sürekli takip ediyodum,tanıyorum yani hepinizi
güzelmişş bizde senı tanıyalım bahsetsene kendinden birazz
günaydınlar hayırlı sabahlar ........
bir iki yere bakıp geliyorum .as sonra ...hehe .
aslında dün anlatmıştım kütom ama sen sanırım görmedin,27 yaşında,bekar,çorumlu,çalışan ve hayatı türlü türlü diyetlerle geçmiş bi kızım işte
mmmf27
Hedef : Temmuz => 58
Başlangıç Tarih : 06.02.2009
Kaç aydır rejimde? : 4
Başlangıç Kilo : 68,5
Şimdiki Kilo : 60,4
Verilen Kilo: 8,1
Minimum Değer: 4
Kilo kaybı yüzdesi: 12%
Karne Notu : 203
Sonuç : Sınıfı geçti.
Bilgi : Gerileme var. Son bir ayda karne notu 267 den 203 e gerilemiş. Hedefine oldukça yaklaşmış.
gerileme varmış puuuu bana
ŞenizŞenizŞeniz hoş gördük hoş günler göresin hoş günlerde kalasın hemşem benimmmŞeniz:1hug:
hay rolur inşallah .......aa dün gece rüyamda trenle ankaraya geliyodum aeben dora ve kütoyla buluşuyodum orda ama neden se mutlu değildim suratım asık sıkıntılı bi rüyaydı hayırlara gitsin inşallah
nan gene takmışınız rüyalara . :umursamaz:perşembeyi cumaya bağlayan gece görülen rüyalar çıkar derler ki ben dikkat ettim oluyordu.
bende dün akşam bir sürü kılıç gördüm ama inanılmaz güzellerdi.
çok değerlilermiş
ve bir ölü gördüm ölü diri getirirmiş ya inşallah abicim gelir gerçi zor biraz..:a015:
aaaaaaa . bu kızı listeye sokun anacım hak etmiş .......:lepi:refim işten ayrıldığını biliyorum canım,inşallah hakkında hayırlısı olur,umarım çok daha güzel bi iş bulursun,8 yıllık evlisin ha,valla ben evde kaldım galiba,oğluşunuda bırakamıyosun dimi,bildiğim kadarıyla annende rahatsız,acil şifalar diliyorum,en kısa zamanda herşey yoluna girecektir canım sen gönlünü ferah tut
kaydirigubbakcemile3bu konuda kimse beni geçemez......laelaelaelaelae:lepi:Vay beee maytabım sen benden daha da hızlısın :) Allah nazarlardan saklasınopuyorumnanaktan
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ayyy bende 28 yaşındayım nişanlıyım önümüzdeki yaz evleneceğimmm ALLAH kısmet ederse . hoş nişanlıma kalsaydı biz çoktan kaçıp evlenmiştik belki şuanda bir çocuğum vardı. sabreden derviş muradına ermiş misali herşey çok güzel devam ediyor evimden telimle duvağımla çıkacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?