Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yumukcum hayırlı işler tamam bende yarın kiraz alırım saplarını da kaynatır içerim bitki çayı niyetinee

nilüüü neredesinn sen yaaaa kızım senin fikirlerine ihtiyacımız var dimi malum sen inşaat konusunda bilirkişisin:roflol:

kızlar bende yapıcam kiraz detoksunu,geçen haftada yapmıştım,regl öncesi olmasına rağmen 1 kilo verdim,sonrasında diyetime devam ettim,çok şükür geride almadım,bakalım bu hafta ne kadar gidecek

aH ŞU ELLER ELLER ELLER GURBET ELLER YETTı GAYRIIIII BıRBıRıNı ÇOK SEVENLER BÖYLE DURMAZ AYRI GAYRI AHHHH AHHH ARAMIZDA DAGLAR YOLLAR OLMASAYDI ÖSGEMMM:gitme:

kütooo avatarın çok güzel Sırat Köprüsü değil mi dün arkadaşımla konuşurken bir şey anlattı anlatacağım çok güzel çok etkilendim

bu arada aşağıda kirazz var boşuna pazardan almayalım onu yiyelim olmaz mı zemuszemuszemuszemus

ben bu muhteşem esprilerimle ziyan oluyorum harcanıyorum biliyorum söylemenize hiç gerek yok

olur özgem benimde canıma minnet,belki biraz eksilirimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bende yapıcam kiraz detoksunu,geçen haftada yapmıştım,regl öncesi olmasına rağmen 1 kilo verdim,sonrasında diyetime devam ettim,çok şükür geride almadım,bakalım bu hafta ne kadar gidecek

Hoş geldin canım hangi takımdansın sen kaydirigubbakcemile5 1 kilo gayet güzelmişş ayrıca sen yapmıcan kim yapıcak dimi kiraz hanım :lepi:

Hoş geldin canım hangi takımdansın sen kaydirigubbakcemile5 1 kilo gayet güzelmişş ayrıca sen yapmıcan kim yapıcak dimi kiraz hanım :lepi:

canım ben takımda değilim,70-79 grubundayım ama sizin takımıda sürekli takip ediyodum,tanıyorum yani hepinizi

arkadaşlar anlatıyorum ıhımmm ıhımm ses kontrolll

şimdi meraktan ediyorsunuz acaba ne diye
edin ediiiinnnn

sigaramdan bir fırt daha çekeyim ohh başlıyorum kaydirigubbakcemile2

benim üni.den çok yakın bir arkadaşım var çok yakın arkadaşlarımdan birisi.

onunla konuşuyorduk dün msnde ve rüyalardan bahsediyorduk bende rüya gördüm dedim ya o da anlar dedim nan ben dün rüyamda çok eski kılıçlar gördüm ne demek acaba diye
imanın kuvvetlenecek, bebek olabilir falan diye bahsetti..

neyse bunu geçelim :roflol::roflol:

bana dediki;

malum çok güzel mübarek günlerdeyiz şükür namazı kıl dedi böyle rüyalarda kılmak insanı daha iyi hissettirir dedi.
ona çok yakın bir abisi demişki;

namaz kılarken ;

o seccade uzun bir yol

her iki yanın nur ile kaplı

önünde incecik bir perde

perdenin arkasında Rahman var

o kadar yakınsın şu anda O' na ama, o perdeyi kaldırsan görebilceksin ama bakamazsın nurundan gözlerin kamaşır..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yeryüzünde bir Rahman bir sen varsın şu anda ve gözlerimi kapattım o anı hayal ettim inanın bütün tüylerim kalktı.
sizde deneyin diye paylaşmak istedim
.

günaydınlar hayırlı sabahlar ........

bir iki yere bakıp geliyorum .as sonra ...hehe .

6. TAKIM ÜYELERıNıN ANALıZı

Analiz Tarihi : 17 Temmuz 2009
Kaynak : 113. Etap
Takım Mevcudu : 7
Sınıfı Geçenler : 5
Sınıfta Kalanlar : 2
Analiz Notu : 71 (6. Takımın %71 i sınıfı geçmiştir.)
Bilgi : Haziran ayında 50 olan takım analiz notu, Temmuz ayında 71 e yükselmiştir. Tebrikler. Bir kişi hariç, takım üyelerinin durumlarında gerileme var.

kütahya
Hedef : 70
Başlangıç Tarih : 11.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 16
Başlangıç Kilo : 97 (54. ile 59. etaplar arasında ara vermiştir. 5 etap, 1 ay olarak hesaplanıp rejim süresinden düşülmüştür.)
Şimdiki Kilo : 79
Verilen Kilo: 18
Minimum Değer: 16
Kilo kaybı yüzdesi: 19%
Karne Notu : 113
Sonuç : Sınıfı geçti.
Bilgi : Gerileme durumu 3 aydır devam ediyor, lütfen dikkat. Karne notu son bir ayda 120 den, 113 e gerilemiş.

özgekrd
Hedef : Temmuz sonu => 67
Başlangıç Tarih : 25.07.2008
Kaç aydır rejimde? : 11
Başlangıç Kilo : 79
Şimdiki Kilo : 71,4
Verilen Kilo: 7,6
Minimum Değer: 11
Kilo kaybı yüzdesi: 10%
Karne Notu : 69
Sonuç : Sınıfta kaldı.
Bilgi : Gerileme var. Karne notu son bir ayda 82 den 69 a gerilemiş. Hedefine ulaşma olasılığı düşük görünüyor.
Beklenen : Nisan analizinde açıklama almıştık. Aradan geçen üç ayda toplam 2.5 kilo vererek, karne notunu 64 den 69 a yükseltmiş. Durumu ile ilgili YENıDEN açıklama alalım.

referans
Hedef : Temmuz sonu => 70
Başlangıç Tarih : 19.12.2008
Kaç aydır rejimde? : 6
Başlangıç Kilo : 80
Şimdiki Kilo : 74,2
Verilen Kilo: 5,8
Minimum Değer: 6
Kilo kaybı yüzdesi: 7%
Karne Notu : 97
Sonuç : Sınıfta kaldı.
Bilgi : ılerleme var. Karne notu son bir ayda 90 dan, 97 ye yükselmiş. Tebrikler. Az bir gayretle sınıfı geçecek. Hedefine ulaşma olasılığı düşük görünüyor.

Naz
Hedef : Temmuz sonu => 50
Başlangıç Tarih : 16.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 5
Başlangıç Kilo : 63,5
Şimdiki Kilo : 57
Verilen Kilo: 6,5
Minimum Değer: 5
Kilo kaybı yüzdesi: 10%
Karne Notu : 130
Bilgi : Gerileme var. Son bir ayda karne notu 205 den, 130 a gerilemiş. Hedefine ulaşma olasılığı düşük görünüyor.

mmmf27
Hedef : Temmuz => 58
Başlangıç Tarih : 06.02.2009
Kaç aydır rejimde? : 4
Başlangıç Kilo : 68,5
Şimdiki Kilo : 60,4
Verilen Kilo: 8,1
Minimum Değer: 4
Kilo kaybı yüzdesi: 12%
Karne Notu : 203
Bilgi : Gerileme var. Son bir ayda karne notu 267 den 203 e gerilemiş. Hedefine oldukça yaklaşmış.

yumukum
Hedef : Eylül => 70
Başlangıç Tarih : 06.03.2009
Kaç aydır rejimde? : 3
Başlangıç Kilo : 81
Şimdiki Kilo : 72
Verilen Kilo: 9
Minimum Değer: 3
Kilo kaybı yüzdesi: 11%
Karne Notu : 300
Bilgi : Kilo verme oranını koruyor. Son bir ayda karne notu aynı. Hedefine ulaşma olasılığı çok yüksek.

klementine
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 29.05.2009
Kaç aydır rejimde? : 1
Başlangıç Kilo : 76
Şimdiki Kilo : 72,5
Verilen Kilo: 3,5
Minimum Değer: 1
Kilo kaybı yüzdesi: 5%
Karne Notu : 350
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni :hooray:
Bilgi : Analizi ilk defa yapıldı.
Beklenen : Hedefini alalım. Takımın en iyi kilo vereni olduğu için deneyimlerini paylaşmasını rica edelim.

Takım Kaptanının Sorumluluğu:
Her üye için karnelerin altına "BEKLENEN" başlığıyla düştüğüm notlardan yola çıkarak hazırlayacağınız analiz raporu cevabını, EN GEÇ 14 AĞUSTOS 2009 (117.Etap) gününe kadar iletmeniz gerekmektedir. Aksi halde, takım analizi bir daha yapılmayacaktır.
NOTLAR:
1- Haziran girişli üyelerin analizleri Ağustos, Temmuz girişli üyelerin analizi de Eylül ayında yapılacaktır.
2- Sınıfı geçmek için minimum karne notu 100 olmalıdır.
3- Sınıfta kalan üyelerden her ay açıklama almıyoruz. Durumlarında değişme olabilmesi açısından 3 ay süre veriyoruz.
4- Takımın en iyi kilo vereni değişmediği sürece, açıklama almamıza gerek yok.
ARŞıV:
Nisan 2009 Analiz Raporu :
http://www.kadinlarkulubu.com/6415251-mesaj66.html
Nisan 2009 Cevap:
http://www.kadinlarkulubu.com/6599968-mesaj91.html
Mayıs 2009 Analiz Raporu :
http://www.kadinlarkulubu.com/6891698-mesaj115.html
Mayıs 2009 Cevap :
http://www.kadinlarkulubu.com/6908584-mesaj117.html
Haziran 2009 Analiz Raporu :
http://www.kadinlarkulubu.com/7567033-mesaj159.html
Haziran 2009 Analiz Cevabı :
http://www.kadinlarkulubu.com/7730277-mesaj168.html

aslında dün anlatmıştım kütom ama sen sanırım görmedin,27 yaşında,bekar,çorumlu,çalışan ve hayatı türlü türlü diyetlerle geçmiş bi kızım işte

ben atlamısım demekki canım son diyetimiz olsun diyelim o zaman bu seferki

ne güzel demilş arkadaşın özgecim
bende nurul izah öğreniyodum osmanlıca fıkıh yani
orda biyer vardı namaz kılarken önünde peygamberimiz S:A:V
arkanda azrailA:S sağında şu solunda bu falan diye tüylerim diken diken olmuştu şimdi hatırlayamadım adet olduğumdan bakamadımda bende onu yazarım adetim bitince

mmmf27
Hedef : Temmuz => 58
Başlangıç Tarih : 06.02.2009
Kaç aydır rejimde? : 4
Başlangıç Kilo : 68,5
Şimdiki Kilo : 60,4
Verilen Kilo: 8,1
Minimum Değer: 4
Kilo kaybı yüzdesi: 12%
Karne Notu : 203
Bilgi : Gerileme var. Son bir ayda karne notu 267 den 203 e gerilemiş. Hedefine oldukça yaklaşmış.
gerileme varmış puuuu bana

asıl bana puuuu maytabım suna bak avuc avuc yuz karasıyım vala
kütahya
Hedef : 70
Başlangıç Tarih : 11.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 16
Başlangıç Kilo : 97 (54. ile 59. etaplar arasında ara vermiştir. 5 etap, 1 ay olarak hesaplanıp rejim süresinden düşülmüştür.)
Şimdiki Kilo : 79
Verilen Kilo: 18
Minimum Değer: 16
Kilo kaybı yüzdesi: 19%
Karne Notu : 113
Bilgi : Gerileme durumu 3 aydır devam ediyor, lütfen dikkat. Karne notu son bir ayda 120 den, 113 e gerilemiş.

Şeniz hoş gördük hoş günler göresin hoş günlerde kalasın hemşem benimmmŞeniz:1hug:
ŞenizŞeniz
aa dün gece rüyamda trenle ankaraya geliyodum aeben dora ve kütoyla buluşuyodum orda ama neden se mutlu değildim suratım asık sıkıntılı bi rüyaydı hayırlara gitsin inşallah
hay rolur inşallah .......
nan gene takmışınız rüyalara . :umursamaz:
aaaaaaa . bu kızı listeye sokun anacım hak etmiş .......:lepi:
Vay beee maytabım sen benden daha da hızlısın :) Allah nazarlardan saklasınopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3bu konuda kimse beni geçemez......laelaelaelaelae:lepi:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

durun bi daha çok geçmişteyim yav çok yazmışınız ....naniknanik

araya kuçük bi haber sıkıştırayım tekraRDAN 65 KıLOLARDAYIM .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…