araya kuçük bi haber sıkıştırayım tekraRDAN 65 KİLOLARDAYIM .......
özgekrd
Hedef : Temmuz sonu => 67
Başlangıç Tarih : 25.07.2008
Kaç aydır rejimde? : 11
Başlangıç Kilo : 79
Şimdiki Kilo : 71,4
Verilen Kilo: 7,6
Minimum Değer: 11
Kilo kaybı yüzdesi: 10%
Karne Notu : 69
Sonuç : Sınıfta kaldı.
Bilgi : Gerileme var. Karne notu son bir ayda 82 den 69 a gerilemiş. Hedefine ulaşma olasılığı düşük görünüyor.
Beklenen : Nisan analizinde açıklama almıştık. Aradan geçen üç ayda toplam 2.5 kilo vererek, karne notunu 64 den 69 a yükseltmiş. Durumu ile ilgili YENİDEN açıklama alalım.
burdayım canım ...sana yardıma gelmek isterdim ya çok işin var....naptın yıkadınmı halılarını??yumukcum hayırlı işler tamam bende yarın kiraz alırım saplarını da kaynatır içerimbitki çayı niyetinee
nilüüü neredesinn sen yaaaa kızım senin fikirlerine ihtiyacımız var dimi malum sen inşaat konusunda bilirkişisin:roflol:
arkadaşlar anlatıyorum ıhımmm ıhımm ses kontrolll
şimdi meraktan ediyorsunuz acaba ne diye
edin ediiiinnnn
sigaramdan bir fırt daha çekeyimohh başlıyorum kaydirigubbakcemile2
benim üni.den çok yakın bir arkadaşım var çok yakın arkadaşlarımdan birisi.
onunla konuşuyorduk dün msnde ve rüyalardan bahsediyorduk bende rüya gördüm dedim ya o da anlar dedim nan ben dün rüyamda çok eski kılıçlar gördüm ne demek acaba diye
imanın kuvvetlenecek, bebek olabilir falan diye bahsetti..
neyse bunu geçelim :roflol::roflol:
bana dediki;
malum çok güzel mübarek günlerdeyiz şükür namazı kıl dedi böyle rüyalarda kılmak insanı daha iyi hissettirir dedi.
ona çok yakın bir abisi demişki;
namaz kılarken ;
o seccade uzun bir yol
her iki yanın nur ile kaplı
önünde incecik bir perde
perdenin arkasında Rahman var
o kadar yakınsın şu anda O' na ama, o perdeyi kaldırsan görebilceksin ama bakamazsın nurundan gözlerin kamaşır..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yeryüzünde bir Rahman bir sen varsın şu anda ve gözlerimi kapattım o anı hayal ettim inanın bütün tüylerim kalktı.
sizde deneyin diye paylaşmak istedim.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler canım....araya kuçük bi haber sıkıştırayım tekraRDAN 65 KİLOLARDAYIM .......
yaw yine mi kaldım el insaf ya :kedi::kedi::kedi:x
kopya çeksek olmuyormu ki acep
burdayım canım ...sana yardıma gelmek isterdim ya çok işin var....naptın yıkadınmı halılarını??
süpermişş.artık namaz kılacağoım zaman bunu düşüneceğim..şu şeytan beni çok kandırıyo çünküüü......
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler canım....
kilomu alıyosun özge neden kalıyorsun ben anlamadım nasıl kalınıyo??
fırsat bulsam okuycam ama nerde ...kaydirigubbakcemile3http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...nen-son-san305r305m-ger231ekle351iyor-24.html
nazlıcım al 24 . sayfadan itibaren bir oku da gör :roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ana özkeme mi demişler halt etmişler koyaydınkız bi foto :dilcikar::dilcikar:kart obez seniiiiiiiiiiiii
anca bereber tapikçe berebar .....:roflol::roflol:annaa bizim topicte kimse kalmamış herkez o topicte :roflol: topicin altına doğru bi baktım bizim burdan herkez orda :roflol:
CUMA YARIŞMASI 113. ETAP BİREYSEL SONUÇLAR
1.mersa ( 82,0 / 78,0 / 4,0 / 4,88 % ) 5. TAKIM
2.yumukum ( 74,0 / 72,0 / 2,0 / 2,70 % ) 6. TAKIM
3. gzdegzd( 67,5 / 65,8 / 1.7 / 2,52 %) 3. TAKIM
cuma yarışması 113. Etap ilk üç dereceyi paylaşan takım sıralaması
1. ( 5. TAKIM 1.03% )
2. ( 3. TAKIM 0.64% )
3. ( 6. TAKIM 0.47% )
tebrik ederim kızlar 3. olmuşuzhihoyyythihoyyyt:hooray::hooray: bireyselde 2. olmuşum :1shok:çok sevindim:lepi:
bi ara bakayım ...günaydın kızlar
ben şimdi pazartesi salı şu detoksu yapıcam ama sütten bebeği etkilermi acaba zaten cırcır çocuk 10 gündür geçiremedim bi türlü ama benide sabah akşam az emiyo artıkhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/296704-100-sonuc-detoksssss-diyet.html
bi sakıncası yok refim gönül rahatlıgıyla yiyebilirsin ..... kiraz serbest. vereliniortakGünaydın kızlar benimde şu kilo konusunda canım sıkkın size bir şey danışıcam o yüzden bu sabah tartıldım mesela düne göre 700 gr. fazla çıktım bu diyetle evet aç kalınmıyor ama malesef çok yasak var yani şikayetçi değilim fakat çok yavaş kilo veriyorum belkide alıyorum anlamadım bugüne bakarsak aldımyani size sorum bu kiraz detoksunu en azından 1 gün yapsam ne olur?? sizce monti bozulur mu??????? Kestane kebap acele cevap :))
:roflol::roflol:ŞenizŞenizŞenizkütooo avatarın çok güzel Sırat Köprüsü değil mi dün arkadaşımla konuşurken bir şey anlattı anlatacağım çok güzel çok etkilendim
bu arada aşağıda kirazz var boşuna pazardan almayalım onu yiyelim olmaz mı zemuszemuszemuszemus
ben bu muhteşem esprilerimle ziyan oluyorum harcanıyorum biliyorum söylemenize hiç gerek yok
gine dalmışın derinlere .........sengözlerimebaksanabarkadaşlar anlatıyorum ıhımmm ıhımm ses kontrolll
şimdi meraktan ediyorsunuz acaba ne diye
edin ediiiinnnn
sigaramdan bir fırt daha çekeyimohh başlıyorum kaydirigubbakcemile2
benim üni.den çok yakın bir arkadaşım var çok yakın arkadaşlarımdan birisi.
onunla konuşuyorduk dün msnde ve rüyalardan bahsediyorduk bende rüya gördüm dedim ya o da anlar dedim nan ben dün rüyamda çok eski kılıçlar gördüm ne demek acaba diye
imanın kuvvetlenecek, bebek olabilir falan diye bahsetti..
neyse bunu geçelim :roflol::roflol:
bana dediki;
malum çok güzel mübarek günlerdeyiz şükür namazı kıl dedi böyle rüyalarda kılmak insanı daha iyi hissettirir dedi.
ona çok yakın bir abisi demişki;
namaz kılarken ;
o seccade uzun bir yol
her iki yanın nur ile kaplı
önünde incecik bir perde
perdenin arkasında Rahman var
o kadar yakınsın şu anda O' na ama, o perdeyi kaldırsan görebilceksin ama bakamazsın nurundan gözlerin kamaşır..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yeryüzünde bir Rahman bir sen varsın şu anda ve gözlerimi kapattım o anı hayal ettim inanın bütün tüylerim kalktı.
sizde deneyin diye paylaşmak istedim.
:roflol::roflol:yaw yine mi kaldım el insaf ya :kedi::kedi::kedi:x
kopya çeksek olmuyormu ki acep
günaydın herkeze..bugün çok uykum var nedense..aslında herzamanki saatimde yattım akşamda ama sanırım haftanın yorgunluğu çıkıyor....
evdede heryer toz olmuş ..akşam kayınvalidemden döndüm gece gece 12 civarı toz aldımda yattım ama yerlerde köşelere toplanmış ayıpolurdu süpürge açmak..pazar günü çok işim var vallahi....1 haftadır evi süpürmedim....
akşam kayınvalidemdede çok dengeli yedim...
bisürü yemek yapar kendileri hepsinden nerdeyse 2 çatal kadar aldım onunda gönlü oldu..benimde içim rahat.
2 yemek kaşığı bamya
1 köfte yanına 2-3 patatez patlıcan
2 yuvarlak silör(karadenizlilerin bir yemeği bilen varmı..bende evlenince öğrendim...yufkayı kesip minik minik sarıp yanyana ytepsiye diziliyor..fırınlanıp üzerine sarımsaklı yoğurt tereyağ konuyor...ama yoğurt biraz sulu tutuluyor ki yufkalar yumuşasın diye....
öyle bişi işte)o sarılı yuvarlaklardan 2 tane yedim...başka bişi yemedim.
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ana özkeme mi demişler halt etmişler koyaydınkız bi foto :dilcikar::dilcikar:
anca bereber tapikçe berebar .....:roflol::roflol:
cadı sen böyle devam etme bak kendine bi yol çiz bi diyet seç böyle olmuyo bak aylardır aynısın ....:mymeka:
yürrü aebencim kim tutabilirseni gelsin 65- kilolarfıstıklar dün misafirim vardı yatılıydı bahsettigim kaynım gil degil .... burdakı kaynımın gelini idi benimle aynı yaşlarda kendisi .. 2 kızı var bizimkilerle tam kaynaşırlar . bi gece yattılar . ertesi gün kızılaya götürdüm onları alış veriş yaptık . bebelerine ve benimkilere bişi ler aldık ayın sonna görümcemim oglunun dügünü var memlekette . butüm eşimim tarafı olur o dügünde ....
neysa sadede geleyim diyetimi hiç bozmadım ...dün onlara lahmacun ısmmarladım kendim sadece ekmeksiz tavuk döner yedim ayranla akşam da sadece bol çoban salata . reglimde bitti şükür eski halime döndüm . sabah . 65 8 gördüm .....
dügüne kadar hedef koyyorum kendime inmedigim kilolara inicim ALLAHDAN bi manim olmassa bu kez çok karalıyım .. monti amcamdan destek görüyorum . hehe ...
önümüzdeki haftayada yakın komşumun dügünü var . onuda atlatırsam süper olacak . o dügün için bizimki tatili erteledi . dügünlerden tatil ileri olunca belki böylesi benim için daha iyidir tatilde kesin diyet yapamam . şu anda önümde 2 haftam var .... umarım bu kararlılıgımı kaybetmem ... valla en sevdigim kestaneli pastayı bile gözüm görmedi .....
ay çok uzun yazdım . ne yapayım özlüyorum size ifade vermeyi . bu arada kızlar hala bende 5 bebem var . 3.4 gün ....
kıs geldinmi .....delikafaduldenslm kızlar maşallah herkes burda
ben istanbuldayım şuan havaalanında
öpüyorum sizi
yaa bana dediler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
beni şişko ve çirkin sandılar...
oy oy başıma neler geldi bilmiyorsuunnn
:roflol::roflol::roflol:
ben dedim dün bak nazlıya vururum seni diyo benim suçum yok tehdit altındayım
bu akşam bol bol spor yapacağım ya ona güveniyorum:roflol::roflol:
sanmışlarmış pehhh kimden saklayacan şişko ve çirkinsin iştee laelaelaelaelae laelaelaelaelae ya ben nasıl gecmiş okumusum aebenımın alıntısında gördüm evt o sırat köprüsü düşersem yanarımda sagopanın sarkısı istersen yollayım sana dogru sırattan bahsediyo bi rapcı cok hoşş
bu arada ben asık oldum galiba gulay gulayımız vardıya onun facede nişan fotolarına bakıyomdu gulayın ablasına asık oldum maşşallahhhhh nasıl güzellik o olee yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?