Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yaw yine mi kaldım el insaf ya :kedi::kedi::kedi:x

kopya çeksek olmuyormu ki acep

burdayım canım ...sana yardıma gelmek isterdim ya çok işin var....naptın yıkadınmı halılarını??

süpermişş.artık namaz kılacağoım zaman bunu düşüneceğim..şu şeytan beni çok kandırıyo çünküüü......
araya kuçük bi haber sıkıştırayım tekraRDAN 65 KİLOLARDAYIM .......
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler canım....

kilomu alıyosun özge neden kalıyorsun ben anlamadım nasıl kalınıyo??

günaydın herkeze..bugün çok uykum var nedense..aslında herzamanki saatimde yattım akşamda ama sanırım haftanın yorgunluğu çıkıyor....
evdede heryer toz olmuş ..akşam kayınvalidemden döndüm gece gece 12 civarı toz aldımda yattım ama yerlerde köşelere toplanmış ayıpolurdu süpürge açmak..pazar günü çok işim var vallahi....1 haftadır evi süpürmedim....

akşam kayınvalidemdede çok dengeli yedim...
bisürü yemek yapar kendileri hepsinden nerdeyse 2 çatal kadar aldım onunda gönlü oldu..benimde içim rahat.
2 yemek kaşığı bamya
1 köfte yanına 2-3 patatez patlıcan
2 yuvarlak silör(karadenizlilerin bir yemeği bilen varmı..bende evlenince öğrendim...yufkayı kesip minik minik sarıp yanyana ytepsiye diziliyor..fırınlanıp üzerine sarımsaklı yoğurt tereyağ konuyor...ama yoğurt biraz sulu tutuluyor ki yufkalar yumuşasın diye....
öyle bişi işte)o sarılı yuvarlaklardan 2 tane yedim...başka bişi yemedim.

kilo alarak değil de yüzdeyi tutturamıyoruz ya da hedefi böyle çakıyoruz tembel öğrenci oluyoruz:kedi::kedi::kedi::kedi:

canım bu akşam yıkayacağım spor olur benim için zemuszemuszemuszemuszemuszemus

saten boya konusunda ne düşünüyorsun kociş salona saten yaptıralım diyor ama ilerde çarpmalar olunca beyaz beyaz gözüküyor ya o alçılar hiç hoşuma gitmiyor açıkçası istemiyorum
sence yaptırayım mı eşim diyorki bak ilerde yaptıramazsın çok pislik olur ilk ve son şansın kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

fırsat bulsam okuycam ama nerde ...kaydirigubbakcemile3
kart obez seniiiiiiiiiiiii
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ana özkeme mi demişler halt etmişler koyaydınkız bi foto :dilcikar::dilcikar:
annaa bizim topicte kimse kalmamış herkez o topicte :roflol: topicin altına doğru bi baktım bizim burdan herkez orda :roflol:
anca bereber tapikçe berebar .....:roflol::roflol:

yumukum tebrik edrim canım .......
ayrıca 6. takımın bütün fıstıklarını . :lepi::lepi::lepi:

bi ara bakayım ...
bi sakıncası yok refim gönül rahatlıgıyla yiyebilirsin ..... kiraz serbest. vereliniortak
:roflol::roflol:ŞenizŞenizŞeniz
gine dalmışın derinlere .........sengözlerimebaksanab

:roflol::roflol:

cadı sen böyle devam etme bak kendine bi yol çiz bi diyet seç böyle olmuyo bak aylardır aynısın ....:mymeka:

ben karadenizliyim canım ama hiç duymadım eşin de mi karadenizli inşaatçı olmasından belli gerçi :roflol::roflol::roflol::roflol:

nereliler??

yaa bana dediler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

beni şişko ve çirkin sandılar...
oy oy başıma neler geldi bilmiyorsuunnn

:roflol::roflol::roflol:

ben dedim dün bak nazlıya vururum seni diyo benim suçum yok tehdit altındayım
bu akşam bol bol spor yapacağım ya ona güveniyorum:roflol::roflol:

fıstıklar dün misafirim vardı yatılıydı bahsettigim kaynım gil degil .... burdakı kaynımın gelini idi benimle aynı yaşlarda kendisi .. 2 kızı var bizimkilerle tam kaynaşırlar . bi gece yattılar . ertesi gün kızılaya götürdüm onları alış veriş yaptık . bebelerine ve benimkilere bişi ler aldık ayın sonna görümcemim oglunun dügünü var memlekette . butüm eşimim tarafı olur o dügünde ....
neysa sadede geleyim diyetimi hiç bozmadım ...dün onlara lahmacun ısmmarladım kendim sadece ekmeksiz tavuk döner yedim ayranla akşam da sadece bol çoban salata . reglimde bitti şükür eski halime döndüm . sabah . 65 8 gördüm .....

dügüne kadar hedef koyyorum kendime inmedigim kilolara inicim ALLAHDAN bi manim olmassa bu kez çok karalıyım .. monti amcamdan destek görüyorum . hehe ...

önümüzdeki haftayada yakın komşumun dügünü var . onuda atlatırsam süper olacak . o dügün için bizimki tatili erteledi . dügünlerden tatil ileri olunca belki böylesi benim için daha iyidir tatilde kesin diyet yapamam . şu anda önümde 2 haftam var .... umarım bu kararlılıgımı kaybetmem ... valla en sevdigim kestaneli pastayı bile gözüm görmedi .....

ay çok uzun yazdım . ne yapayım özlüyorum size ifade vermeyi . bu arada kızlar hala bende 5 bebem var . 3.4 gün ....

özgecim bence yaptır saten boya ben geçen sene yaptırdım eşyalarla olmuyo herşey rezil oluyo valla hamileydim bide az daha düşürücektim çocuğu sinirden
ya şimdi yaptır yada ebediyete kadar sus:)))))))))9

yürrü aebencim kim tutabilirseni gelsin 65- kilolar

sanmışlarmış pehhh kimden saklayacan şişko ve çirkinsin iştee laelaelaelaelae laelaelaelaelae ya ben nasıl gecmiş okumusum aebenımın alıntısında gördüm evt o sırat köprüsü düşersem yanarımda sagopanın sarkısı istersen yollayım sana dogru sırattan bahsediyo bi rapcı cok hoşş

bu arada ben asık oldum galiba gulay gulayımız vardıya onun facede nişan fotolarına bakıyomdu gulayın ablasına asık oldum maşşallahhhhh nasıl güzellik o olee yaa

nazlım dün için ellerine saglık canım ....hazırlamışın listeleri ....

sana zahmet
listemiz 7 kişi .
tam olarak kaç kişi geri dönecek bi hesapla ....
benim bildigim kesin yer ayırdıgımız . pınar ,elif , ceylin . ve ben varım .. eger listemiz 1 kişiyi kaldırırsa kirazıda alalım ... bi ayarlama yaparmısın vaktim yok malum 5 bebe pc sırası bekleyor ..

yanlız o 7 kişinin içinde nilü varmıydıki .

Son düzenleme:

kaçııınnn aramızda sapık var:roflol:roflol::roflol:

aebenım hayırlısı olsun ben hiç dügünleri sevmiyorum yaa hatta kendi düğünümde bile ofladım püfledim yeter bitsin artık die oynamadım annemın kankaları kustu falanntatili tercih ederdim neyse 2 hafta sabır et 5 deil 15 bebenın hakkından gelirsin sen benıde durdun acık cok boşladım almadım hoş ama aldıklarım yeter gerci olmaz die düşünüyom ama ya olursa benım duba duba olmayım 70 olaydım bari dimi

melekim elifim hg geldin cabıcak sag salim evine dönde kaynananı anlat meraktayım bak ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…