delikafadulden zemuszemuszemuszemusyürrü aebencim kim tutabilirseni gelsin 65- kilolar
ha hay valla ben yazacaktım özke . kalbimiz birmi ya ....opuyorumnanaktan[/COLOR]
kaçııınnn aramızda sapık var:roflol:roflol::roflol:
kıs yok ben hiç oynanam, dügünlerde ama severim gezmeyi kalabalıgı ....kaydirigubbakcemile2 tatil nasıl olsa olur . önemli olan ben bu kararlılıgı yakalamışkrn önüme tatil çıkmasın ...-tatlicadiarzu-aebenım hayırlısı olsun ben hiç dügünleri sevmiyorum yaa hatta kendi düğünümde bile ofladım püfledim yeter bitsin artık die oynamadım annemın kankaları kustu falanntatili tercih ederdim neyse 2 hafta sabır et 5 deil 15 bebenın hakkından gelirsin sen benıde durdun acık cok boşladım almadım hoş ama aldıklarım yeter gerci olmaz die düşünüyom ama ya olursa benım duba duba olmayım 70 olaydım bari dimi
hım baktım nilüyle 8... geri döneceklerle . 12 oluyoruznazlım dün için ellerine saglık canım ....hazırlamışın listeleri ....
sana zahmet
listemiz 7 kişi .
tam olarak kaç kişi geri dönecek bi hesapla ....
benim bildigim kesin yer ayırdıgımız . pınar ,elif , ceylin . ve ben varım .. eger listemiz 1 kişiyi kaldırırsa kirazıda alalım ... bi ayarlama yaparmısın vaktim yok malum 5 bebe pc sırası bekleyor ..
yanlız o 7 kişinin içinde nilü varmıydıki .
hım baktım nilüyle 8... geri döneceklerle . 12 oluyoruz
kirazım senide listeye almak isterdim .....delikafadulden tabi istersen ...:1hug: genede alabilirim eger çok istersen kendi yerime ...:1hug:a.s. bizi dişardan bile böyle takip ediyorsan takıma girmeyide hak ediyorsun demektir .:1hug:
Şeniz sen devam et böyle.. ben sana bişiler düşünürüm ...:1hug:canım teşekkür ederim ilgin için,takıma girmeyi isterim ama boşluk olursa,senin yerine olmaz,ama listede olmasamda ben yinede hep burda olurum ondan hiç şüphen olmasın tabi siz istediğiniz sürece
Şeniz sen devam et böyle.. ben sana bişiler düşünürüm ...:1hug:
hadi benden bu kadar şimdilik . hayırlı günler ..
özgecim saten boya konusuda şöyle...
canım saten boyanın altına astar çekiliyor o astarıda ustanın çok iyi çekmesi lazım ki boya o astara yapışsın dökülmesin alçısı diye..ama yalap şalap çekilirse dökülme yapar..hatta bzı ustalar hiç çekmiyor ozamanda kağıt gibi kalkıyor boya..astar konusu çok önemli yani saten boyada......
bide şöyle bişi tavsiye ederim ben marshalın mumlu boyası var ..su bazlı ve boyandığında saten gibi duruyor...çok rahat siliniyor hiçbirşekilde silinen noktalar solma yapmıyor canım...hemde uzun ömürlü 7-8 yıl rahat gider...benim evde vanilya çiçeği rengi var çok ferah duruyor..
hatta bi arkadaşlar 1 ay önce evlendi bizede oturmaya falan gelmişlerdi daha önce..evi boyarken bizi arayıp evimizin rtengi ne diye sormuşlardı aynısını yaptılar..güzel yani....
hem su bazlı olduğundan kokmuyor boyandıktan sonra...
saten boya tiner bazlı biliyorsun 1 hafta kokusu çıkmıyor...
ben marshalın mumlu olan serisini tavsiye ederim...
bide fashion serisi var oda süperrrrrrrrrrrrrrrr))))))))))
bunlar zaten saten gibi duruyor tatlışşş....
bi araştır istersen bu dediklerimi....
canım gerçekten çok teşekkür ederim hemen dikkate alıp bakmaya başlıyorum ŞenizŞeniz
evet ben hiç sevmiyorum sateni
en ufak darbede mahfoluyor , duvarlar çok pürüzlü değilse gerek yok ki saten boya olduğu zaman duvarlar hava almıyormuş hiç sağlıklı değilmiş bizler ve ev için diye duymuştum.
kesinlikle dediklerini araştıracağım kocişe söyleyeceğimsağolasın valla
nilüü birşey daha soracağım kartonpiyer için strafor daha yi diye duyum aldım doğruluk payı varmı
evt doğru tiner bazlı boyanın içinde oturuyorsun .sentetik yani..su bazlı ürünü tavsiye edrim ben ...
zaten subazlınında altına atıyorlar canım duvarlar pürüzlüyse bile pürüzsüz hale geliyor dümdüzzzzz duruyor....
valla eltimin öyle tiner bazlı hersene boyatırken subazlıya döneceğim diyor ama o kazımaişleminden korkuyor yine boyattırıyo tinerli sateni 10 gün evde sarhoş oluyorlar boya kokusundan:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?