Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oo süpermişsin afferim sanaaa

nilüüü bende mor hastasıyım

bende sarı giysilerimin yuzde yetmişi sarı taragım cantam ayakkabım pardesum telefonum bı ara sarıydı yumusatıcı sıvı sabun havlu evımın duvarı bardaklarım nebilim bişiyin sarısı varsa o alınır işte hatta arabayı sarı alacaksın de tutturdum kocamada bulamadık malesef

neyse ben kaçar kociş cıkmış işten ona bi menemen yapayım vişne aldım pet şişeye doldurup buzluga atılcak sebzeler dolaba yerleşecek işim kısacası haydın görüşürük bakalım Allaha emanetsiniz byby

ayy bende anlattığının aynısı mor renk için geçerli,herşeyim mor
kızlar ayrılamıyorum bi türlü ya burdan,ama çıkmam lazım,öpüyorum hepinizi iyi akşamlar

nilüüü bende mor hastasıyım

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
nulum mısırın durumuna göre deişiyo sut mısırsa yarım saat yeter kuruysa cok uzun benımkıler orta sekerdi 1 saat kaynadı mis gibim olmuşş 1,5 yedim bile

mısırıda dikkatli yemek lazım ama kütocum bak çok yeme..nişastalı çünkü mısırda yani patatez yada pirinç gibidelikafadulden

hoşçakal canım...:a015:

ayy bende anlattığının aynısı mor renk için geçerli,herşeyim mor
kızlar ayrılamıyorum bi türlü ya burdan,ama çıkmam lazım,öpüyorum hepinizi iyi akşamlar

ya ben moru tercih ederim herşeyde ama tabakta çanakta mor alamam asla...
tekstil tipi şeylerde mor tercihimdir...ama böle koyu mor olcekk....ayy canım çekti mor bişiler:roflol::roflol::roflol::roflol:
ya çook seviyorum böyle bakmak huzur veriyor bana..
mühürdüm rengide aynı çok severim...

yumukum
Hedef : Eylül => 70
Başlangıç Tarih : 06.03.2009
Kaç aydır rejimde? : 3
Başlangıç Kilo : 81
Şimdiki Kilo : 72
Verilen Kilo: 9
Minimum Değer: 3
Kilo kaybı yüzdesi: 11%
Karne Notu : 300
Sonuç : Sınıfı geçti.
Bilgi : Kilo verme oranını koruyor. Son bir ayda karne notu aynı. Hedefine ulaşma olasılığı çok yüksek.

:lepi: sınıfı geçmişim..klementin kutlarım canım takım birincisi olmuşsun gerçi tatildeisn ama olsun gelince bukadar sayfayı okuyabilirsen bunuda görürsün belki:roflol::roflol:

iyi akşamlar kızlarrrrdelikafadulden yettim gariii...

aebencim resimlerin süper canım kaydirigubbakcemile5 ama kisme benimkilere bakmamış:çok üzgünüm: hem ben o bluzu yeni almıştım:dilcikar:

nilüü o banyolar negüzeller öyle yaw bende şu evin kredisi bitsin satalım soracıma yenisini alalımkaydirigubbakcemile3 onlardan istiyorum:umursamaz:

pazartesi kirazcılar burayaaa bende bugün gittim kiraz aldım ama geçen hafta aldığım şu açıklı koyululardan bulamadım böle kıpkırmızı kirazlar aldım iri iri detoksa hazırım :lepi:

yumukum ben baktım canım o tunigin aynısı bendede var daha dogrudu her yerde var ...kaydirigubbakcemile3 benimki az daha uzunu ama .......

ben düm vaikiki den bı tunik aldım çok hoş resmini çekersem koyarım bi ara hani senin vardıya ona baya benziyo siyah beyaza ......:kedi:

Son düzenleme:
nilüm rafları sormuşun canım .hazır almadım güzelim bizim mobilyaları yapan eşimin yegeni var saggolsun ben çizimini yaparım oda yapar getirir ... mutfaada yaptırdım bu raflardan mutfak dolabının renginde .... ah bana kalsa neler çizip yapacagimda işte benimkinden okadar fırsat buluyorum ...

yakında yatak odasını degiştirecegim ( herüfüm 1 gününü ayırabilirse tabi .)
bi duvarını kagıt yaptırmayı düşünüyorum . siyah ve beyaz ....

fark ettinmi seninle zevklerimiz aynı .... benim oturma odası mor ve lila ve siyah oda benim secimim kumaşı ve modeli . buraya taşınınca 2 de berjer yaptırdım oturma odam baya genişte .

solonda eşimin zevki bereber seçtik ama o klasik sever ..
kirazım sende mor hastasıymışın ha ..

Son düzenleme:
kiraz sen kaynana çorbası diyetinimi yapıyorsun . bacıım kaydirigubbakcemile2

menün güzel ama protein alman lazım ....lmaz:

Son düzenleme:
menümüde yazıp kaçayım ben ..

1 küçük armut .
kavaltı .
2 dl. ekmek . zey. ezmesi --az omlet---- sögüş ...
ara.
meyve ---. y. çy. br süt .--4 ceviz .
öylen .
1. tb. yeşil fasulye-----salata içine 2.kş. kısır .. 1 kş. yogrt...
ara.
5 kayısı . 1 acuç fınduk .
akşam .
1 tb.tavuk ızgara---1 br. ayran .--- domates...

heh ben geldım sız kaÇın
bızde akŞamkaÇamaĞı kavaĞa gıttık balık la mıdye yedım 2 Çuubk 8 mıdyeye tekabÜl edıyo
beyaz ekmek ve zero kola ıÇtım hıÇ ÖzlememıŞım beyaz ekmeĞıde kolayıda evden acele Çıktık ekmeĞımı unutmuŞum mecbur beyaz vardı balıĞı ekmeksız yıyemıyom maalesef
neyse pazartesı detoks gÜnÜ bakalım kım daha Çok verıcek

Merhaba Tünaydın kızlarrrrr:) bu sabah hatta öğlen açılışı ben yapayım dedim. Yaa iyi dilekleirniz için sağolun bakalım gün doğmadan neler doğar görücez. Su akar yolunu bulur yani herşey olacağına varacaktır yapacak birşeyde yok zaten....

Sizleri çok sveiyorum iyiki varsınız...

Kızlar bu benim kilomun hergün değişmesi normal mi?? Bir aşağı bir yukarı çıkıyor sizce bu durum normal mşi??? ne yapıcam cumadan beri cumaki kiloma dahi inemedim en iyisi tartılmamam gerçi cevabı biliyorum ama neyseeeeeee....

refim denecekleri söylemişin zaten gerisi rabbıma kalmış şu mubarek günde ...:Saruboceq:

kilona gelince yeme dengen nasıl menülerini göremiyorumfisfisfis ayrıca reglide etkiliyor benden demesi onun dengesizligide olabilir ....:bbo:
tartılmana gelince evt yapabiliyorsan hergün tartılma oda etkiliyor ama . ( söyleyene bak )günde en az 5 kere tartılırım ve çok etkiliyor insanı

herkese hayırlı kandiller...

hayırlı pazarlar kızlar ben temizliğe kaptırdım kendimi tatil öncesi evi temizliyim dedim halıları falan kaldırıp hafta içi yıkamaya yollıcam gelince alırım artık sonuçta çalıştığım yere vericemkaydirigubbakcemile3 dönüşte eşimi kandırabilirsem badana yaptıralım diyorum ev baya kirlendi bu sene kömür sobası kullandığımızdan bahardada fırsat olmadı badanaya düğün telaşından bu zamanlara kaldı.makinada kızın odasının perdesi var nerdeyse biter onu beklerken size bi bakayım dedim kaydirigubbakcemile5

sabah güzel bi kahvaltı ettim şimdide aldım eliem kiraz bir tabak serin serin yiyorum.müsili ilacını içtim bu akşam wc yolu beni beklerkaydirigubbakcemile3yarın detoksa tam gaz başlıyorum anlıcanız,

zemus kullanıcısından alıntı

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme ayı sekıldedır.
sabah saat 10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı mercımek(yesıl-kırmızı farketmez) ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.cay-su serbest sınırsız...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler sadece yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :)

9. takımdan çaldım hehe ...

hayırlı pazarlar .....

he hayırlı miraç kendilleri dilerim hepinize . rabbım bu geceki dualarınızı kabul etsin inşallah .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…