bu arada bugünki menüm
sabah kalkar kalkmaz akşamdan suya koyduğum 3 ad günkurusu kayısı ve suyu
kahvaltı : 2 dilim uno ile peynir domates ve maruldan sandviç
ara : yok (sabahki kayısıdan dolayı)
öğle : soğuk yoğurt çorbası (nohut,yoğurt ve aşurelik buğdaydan)ve salata
ara : 7-8 ad kırmızı erik
akşam : 1 kase öğlenden artan yoğurt çorbası
3 lite suyum bitti,2 kupa da yeşil çay içtim
nilüüü bende mor hastasıyım
bende sarı giysilerimin yuzde yetmişi sarı taragım cantam ayakkabım pardesum telefonum bı ara sarıydı yumusatıcı sıvı sabun havlu evımın duvarı bardaklarım nebilim bişiyin sarısı varsa o alınır işte hatta arabayı sarı alacaksın de tutturdum kocamada bulamadık malesef
nilüüü bende mor hastasıyım
nulum mısırın durumuna göre deişiyo sut mısırsa yarım saat yeter kuruysa cok uzun benımkıler orta sekerdi 1 saat kaynadı mis gibim olmuşş 1,5 yedim bile
neyse ben kaçar kociş cıkmış işten ona bi menemen yapayım vişne aldım pet şişeye doldurup buzluga atılcak sebzeler dolaba yerleşecek işim kısacası haydın görüşürük bakalım Allaha emanetsiniz byby
ayy bende anlattığının aynısı mor renk için geçerli,herşeyim mor
kızlar ayrılamıyorum bi türlü ya burdan,ama çıkmam lazım,öpüyorum hepinizi iyi akşamlar
yumukum ben baktım canım o tunigin aynısı bendede var daha dogrudu her yerde var ...kaydirigubbakcemile3 benimki az daha uzunu ama .......yumukum
Hedef : Eylül => 70
Başlangıç Tarih : 06.03.2009
Kaç aydır rejimde? : 3
Başlangıç Kilo : 81
Şimdiki Kilo : 72
Verilen Kilo: 9
Minimum Değer: 3
Kilo kaybı yüzdesi: 11%
Karne Notu : 300
Sonuç : Sınıfı geçti.
Bilgi : Kilo verme oranını koruyor. Son bir ayda karne notu aynı. Hedefine ulaşma olasılığı çok yüksek.
:lepi: sınıfı geçmişim..klementin kutlarım canım takım birincisi olmuşsun gerçi tatildeisn ama olsun gelince bukadar sayfayı okuyabilirsen bunuda görürsün belki:roflol::roflol:
iyi akşamlar kızlarrrrdelikafadulden yettim gariii...
aebencim resimlerin süper canım kaydirigubbakcemile5 ama kisme benimkilere bakmamış:çok üzgünüm: hem ben o bluzu yeni almıştım:dilcikar:
nilüü o banyolar negüzeller öyle yaw bende şu evin kredisi bitsin satalım soracıma yenisini alalımkaydirigubbakcemile3 onlardan istiyorum:umursamaz:
pazartesi kirazcılar burayaaa bende bugün gittim kiraz aldım ama geçen hafta aldığım şu açıklı koyululardan bulamadım böle kıpkırmızı kirazlar aldım iri iri detoksa hazırım :lepi:
kiraz sen kaynana çorbası diyetinimi yapıyorsun . bacıım kaydirigubbakcemile2bu arada bugünki menüm
sabah kalkar kalkmaz akşamdan suya koyduğum 3 ad günkurusu kayısı ve suyu
kahvaltı : 2 dilim uno ile peynir domates ve maruldan sandviç
ara : yok (sabahki kayısıdan dolayı)
öğle : soğuk yoğurt çorbası (nohut,yoğurt ve aşurelik buğdaydan)ve salata
ara : 7-8 ad kırmızı erik
akşam : 1 kase öğlenden artan yoğurt çorbası
3 lite suyum bitti,2 kupa da yeşil çay içtim
refim denecekleri söylemişin zaten gerisi rabbıma kalmış şu mubarek günde ...:Saruboceq:Kızlar bu benim kilomun hergün değişmesi normal mi?? Bir aşağı bir yukarı çıkıyor sizce bu durum normal mşi??? ne yapıcam cumadan beri cumaki kiloma dahi inemedim en iyisi tartılmamam gerçi cevabı biliyorum ama neyseeeeeee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?