Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biliyorum hep ben kötü habe rveriyorum ama napimm içim çook sıkılıyor eşimi 2. işinden çıkardılar sadece 3 işten tek işe kaldık morelimiz çok bozuk ne yapıcaz bilemiyoruz offffff işte böyle.....

strafor konusunda valla pek bişi demiyorlarda tinerli boya geldiğinde eritirmiş straforu..ne bilim öyle dedi şimdi birisi..biz satmadığımızdan herkez bi yorum yapıyor şimdi hangisi doğru bilemiyorum...
biride kartonpiyer yapılırken daha çok kirletiyor strafor daha temiz takılıyor diyor...
işçiliği kartonpiyerin daha fazla galiba......

şimdi herkez bi fikir atıyor ortaya..ama sanırım kartonpiyer daha pahallı..öteki daha uzcuza maloluyormuş....ben şimdi burdaki banyoların tavanına bakıyorum çok güzel duruyor valla..bizdede nerdeyse 5 senedir döşeli bişi olmamış...
tinerli boya kullanmazsan yaptır istersen...

canım çok geçmişolsun yaa üzülme sağlık olsun napalım canım..valla kriz herkezi vurdu çok kötü((((((((((((((((((
canım senin eşin 3 iştemi çalışıyordu ben anlamadım nasıl oluyor o???

Refim canım allah yardımcınız olsun,kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş,vardır elbet bu kadar sıkıntının bi çıkış yolu

canım kırmaya başladık ama
bizim koridor dar olduğu ve banyoda çok geniş olduğu için
gömme sürgülü bir portmanto olacak o yüzden
şimdilik kırmalar devam ediyor ve bu hafta gidip alacağız

benim kafamda 2 düşünce var ki eşimle mütabıkız bu konuda senin ve sizin fikirleriniz de benim için çok değerli söylememe gerekk yok

1- kahve tonları bej ve koyu kahve düşünüyorum genel olarak bej ama dikine bordür wc ve karşı duvara koyu kahve şeklinde

2 krem fayansa yine wc ve karşı duvara dikine fayans ama renk çeşitliliği konusunda birşey düşünmedik
sadece büyük boy olan yani dikdörtgen fayanslardan düşünüyoruz

Şeniz sen devam et böyle.. ben sana bişiler düşünürüm ...:1hug:
BEN YAKINDA EMEKLıYE AYRILICAM ZATEN:1closedeyes:O ZAMAN YERıM BOŞALINCA ALIRSINIZ KıRAZI ACAıP HIRS YAPTIM ÇÜNKÜ VÜCUDUMDAN MEMNUNUM AMA DAHA AAAAA BU ÇOCUKLAR SENıNMı KIVAMINA GELEMEDıM NEYSE OLACAK ıNŞALLAH
:Saruboceq:

BENDE YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM KARTONPıYER YOK BıZDE STRAFOR DÜŞÜNÜYORUZ DÖŞEYıP ÜZERıNı BOYADINMI ALÇIDAN FARKI YOK ARKADAŞIMIUN EŞı YAPTI HATTA EVıNE HERKES DÖŞEYEBıLıR

AYRICA DUVARIMDA MARSHALLIN MUMLU MAT KESEKAĞIDI RENGı
YAPTIĞIM VE MEMNUN OLDUĞUM ŞEYLERDEN BıRı TAVSıYE EDERıMÖZGECıM EVıN FERAH VE GÜNEŞ ALIYOSA

REFFCıM CANIM ÇOK ZOR BıLıYORUM AMA HER GECENıN SABAHI VARDIR BıRAZ DAHA SABIR SADECE ıNŞALLAH HAYIRLISI OLUR HAKKINIZDA

sağol maytapcım güzel fikirlerin için evet evim güneş alıyor

refcim çok üzüldüm canım yüce Mevlam elbet bir kapı açar sakın isyan etme sınavını başarıyla ver ve şunu bilki en yakın zamanda rahatlığa kavuşacaksınız

özgecim sana bizim mağzadan döşeli bir kaç model atayımmı...döşeme konusunda fikir verir belki...
bizim seramikler graniser buarad..
mpdel olarakta bir kaç resim atıyorum...inşallah becerebilirim...silor resmi çıkmamıştı..gönderememiştim..

tamam canım çok çok teşekkür ederim

4-5 tane yolladım canım....hoşuna giderse graniser mağzalarına bakarsın..daha çooookk model var...
hatta bulunduğun şehirdeki satıcı nokktayıda söylerim sana daha seçmediysen....
dikey döşeme çok güzel duruyor canım seramikte...mesela o çiçekli modeller var sarmaşık gibi lavabo kenarlarında dekorlu işte klozet arkası koyu olabilir 2 sıra ...koyunun yanında dikey boprdür diğer yerler açık renk gibi olabilir...duşakabin kenarlarındanda dikey bordür iner....
sen bu döşemeyi geliştiredebilirsin canım...

canım ellerine emeğine sağlık sarmaşıklıyı çok beğendim evet banyo dolabını yanında ve klozetin orada çok güzel durur kaydettim eşime göstercemhihoyyythihoyyyt

resimde pek belli olmuyor aslında seramik dokularıda güzel ..yani istersen dekorsuzda döşenebilir..zevk sana ait...
bide o en son gönderdiğim koyu kahve olanda çok güzel leader diye geçiyor ismi..
o sarmaşıklıda roses diye geçiyor....

biraz fikir olsun diye yolladım canım resimler vardı zaten bilgisayarda ..rica ederim ne demek..
siyah beyaz modellerde var onlarda çok şık duruyor..bide füme falan ...çok şık seramikler var canım garniserde gerçekten..hemde türk malı...izmir manisa arasında fabrikamız...ama bütün tasarımcılar ispanyol))))bize çalışıyorlar yane......teknoloji olarakta son sistem..gönül rahatlığıyla bakabilirsin yani..

refim ALLAH kolaylık versin güzelim ya .........

özkem sanda kolay gelsin içine sinen bişi olur umarım evinin her yeri ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…