Biliyorum hep ben kötü habe rveriyorum ama napimmiçim çook sıkılıyor eşimi 2. işinden çıkardılar sadece 3 işten tek işe kaldık morelimiz çok bozuk ne yapıcaz bilemiyoruz offffff işte böyle.....
canımbiz kartonpiyer satmıyoruz ama tam bende bilmiyorum açıkçası...
ama galiba strafor ağırlık yapmıyor böle köpük gibi bişi ya..kartonpiyer birtaz daha ağır oluyor galiba....
bizimde mağzada seramik teşhirlerimizde banyolarda o straforlardan var ..gayet güzel duruyor...duruş olarak iyi ama onu sorarım ..öğreneyim onuda yazarım...
başka bişi...
banyonu yaptırdınmı kız)))))seramik olarak naptınız???
BEN YAKINDA EMEKLıYE AYRILICAM ZATEN:1closedeyes:O ZAMAN YERıM BOŞALINCA ALIRSINIZ KıRAZI ACAıP HIRS YAPTIM ÇÜNKÜ VÜCUDUMDAN MEMNUNUM AMA DAHA AAAAA BU ÇOCUKLAR SENıNMı KIVAMINA GELEMEDıM NEYSE OLACAK ıNŞALLAHŞeniz sen devam et böyle.. ben sana bişiler düşünürüm ...:1hug:
şimdi herkez bi fikir atıyor ortaya..ama sanırım kartonpiyer daha pahallı..öteki daha uzcuza maloluyormuş....ben şimdi burdaki banyoların tavanına bakıyorum çok güzel duruyor valla..bizdede nerdeyse 5 senedir döşeli bişi olmamış...
tinerli boya kullanmazsan yaptır istersen...
özgecim sana bizim mağzadan döşeli bir kaç model atayımmı...döşeme konusunda fikir verir belki...
bizim seramikler graniser buarad..
mpdel olarakta bir kaç resim atıyorum...inşallah becerebilirim...silor resmi çıkmamıştı..gönderememiştim..
4-5 tane yolladım canım....hoşuna giderse graniser mağzalarına bakarsın..daha çooookk model var...
hatta bulunduğun şehirdeki satıcı nokktayıda söylerim sana daha seçmediysen....
dikey döşeme çok güzel duruyor canım seramikte...mesela o çiçekli modeller var sarmaşık gibi lavabo kenarlarında dekorlu işte klozet arkası koyu olabilir 2 sıra ...koyunun yanında dikey boprdür diğer yerler açık renk gibi olabilir...duşakabin kenarlarındanda dikey bordür iner....
sen bu döşemeyi geliştiredebilirsin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?