ben bunu ve
begendim ..
:roflol::roflol: ben senden çaldım kıs .... seninkileri açınca kopayalayıp yapiştırdım ...ay ben iki saattir uğraşıyorum şunları açarak yapıştıramadım buraya abenciğim..delikafadulden
helal olsun 2dk.da yapıverdin.....şakkıdı
nasıl açtın bu resimleri sorması ayıp olmazsaa:roflol:
eşinin burcu balıkmı ... güzel olmuş gerçekten bende banyoda kahve tonlarından yanayım yada daha kuyusundan ... ama bonyolar genelde ufak burdaki gibi olmıyolar malesef ....benim bonyoda kahve ama mutaitin döşemesi işte . fena degil ama . bide duşa kabın yaptırdık dolaplarla fena olmadı ....abenciğim o 2. koyu kahve olanı tamamen benim eşim tasarladı..aslında yerde koyu olan yerin üzerinede altın kaplama aslan ayaklı küvetlerden oturuyorda o satılmış yerinede yenisi konmamış..dahada muhteşem tamamlıyor..
duvardaki koyu kahve dekorlarıda özel olarak çerçeveci çağırttırıp o kolonları varak çerçeve yaptırdı....
dekorlardaki osmanlı motifleri çok güzel tamamlıyor...
benimçok yaratıcı sanatkar ruhlu bir herifim var..canım benim....aslında yalnoş meslek seçmiş güzel sanatlar falan okusaydı resmle müzikle tam kendi kişiliğini yansıtacaktı..
ımageden açıdıktan sonra kopyala yapıştır yap ...benim pc böyle şeylerde bana pek sorun yaratmıyor ..gamyoncuiremsuah işte benimkiler böle çıkıyoo..açılmıyo nedense....
ne zaman kiraz diyetiniz fıstıklar bende yapabilirim belki ayın karanlık zamanı dimi bide müsilmi var işin içinde ..:kedi:temizlik yaptım pazara gittim arkadasa gittim bol bol yurudum terledim kirazımı aldım geldim bereketli hareketli bigun oldu
pazartesi başlıyoz aebenım mushıl varda ben dogal olarak mushilliyim zaten şimdide mısır kaytanıyom ne zamandır canım istiyodu kesin benım mushıle ihtiyacım olmayacak
haşladınmı???yaw düdüklüde nekadar tutuyorsun ben daha önce hiç yapmadım mısır....al tabi nulum bende bayılırım ilkkez aldım bende bu yaz sabırsızlanıyorummmmmmmm
kızlar iyi akşamlar,çıkıyorum nihayet,güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğiyle
pazartesi kiraz diyetiyle burdayım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?