Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben bunu ve

begendim ..

ay ben iki saattir uğraşıyorum şunları açarak yapıştıramadım buraya abenciğim..delikafadulden
helal olsun 2dk.da yapıverdin.....şakkıdı
nasıl açtın bu resimleri sorması ayıp olmazsaa:roflol:

abenciğim o 2. koyu kahve olanı tamamen benim eşim tasarladı..aslında yerde koyu olan yerin üzerinede altın kaplama aslan ayaklı küvetlerden oturuyorda o satılmış yerinede yenisi konmamış..dahada muhteşem tamamlıyor..
duvardaki koyu kahve dekorlarıda özel olarak çerçeveci çağırttırıp o kolonları varak çerçeve yaptırdı....
dekorlardaki osmanlı motifleri çok güzel tamamlıyor...
benimçok yaratıcı sanatkar ruhlu bir herifim var..canım benim....aslında yalnoş meslek seçmiş güzel sanatlar falan okusaydı resmle müzikle tam kendi kişiliğini yansıtacaktı..

ay ben iki saattir uğraşıyorum şunları açarak yapıştıramadım buraya abenciğim..delikafadulden
helal olsun 2dk.da yapıverdin.....şakkıdı
nasıl açtın bu resimleri sorması ayıp olmazsaa:roflol:
:roflol::roflol: ben senden çaldım kıs .... seninkileri açınca kopayalayıp yapiştırdım ...
eşinin burcu balıkmı ... güzel olmuş gerçekten bende banyoda kahve tonlarından yanayım yada daha kuyusundan ... ama bonyolar genelde ufak burdaki gibi olmıyolar malesef ....benim bonyoda kahve ama mutaitin döşemesi işte . fena degil ama . bide duşa kabın yaptırdık dolaplarla fena olmadı ....
ah işte benimkiler böle çıkıyoo..açılmıyo nedense....
ımageden açıdıktan sonra kopyala yapıştır yap ...benim pc böyle şeylerde bana pek sorun yaratmıyor ..gamyoncuiremsu

mesela şimdi o linki olan kendi koydugun fotoların üstünebas kopyala ,sonra yazacagın mesaja yapıştır olacakmı ..

Son düzenleme:
temizlik yaptım pazara gittim arkadasa gittim bol bol yurudum terledim kirazımı aldım geldim bereketli hareketli bigun oldu

kıslar 2.3 foto koydum bakım bakalim yorum isterim ha ..gamyoncuiremsu

temizlik yaptım pazara gittim arkadasa gittim bol bol yurudum terledim kirazımı aldım geldim bereketli hareketli bigun oldu
ne zaman kiraz diyetiniz fıstıklar bende yapabilirim belki ayın karanlık zamanı dimi bide müsilmi var işin içinde ..:kedi:

pazartesi başlıyoz aebenım mushıl varda ben dogal olarak mushilliyim zaten şimdide mısır kaytanıyom ne zamandır canım istiyodu kesin benım mushıle ihtiyacım olmayacak

benimki yine böle çıktı(((((((((((((
açtım fotoyu..adres çubuğundan kopyaladım adresi msj yazdığım yere yapıştırdım yolladım...
yazısı geldi yine size....neyse....

buarada eşim başak burcu....ama balık burcunun ruhunuda taşıyor..belki yükseleni balıktır bilemiyorum....

canım küçük banyolarada uyarlanır güzel durur..bitek çerçevesi olmaz..dekor klozet arkası kullanılır okadar..ozamanda çok hoş döşeme oluyor....
allah kısmet ederde kendi evimiz olursa bende bunlarda döşemeyi düşünüyorum .....

pazartesi başlıyoz aebenım mushıl varda ben dogal olarak mushilliyim zaten şimdide mısır kaytanıyom ne zamandır canım istiyodu kesin benım mushıle ihtiyacım olmayacak

ayy benimde canım mısır istedi yaa..bayılırım mısıra ama bu yaz hiç yemedim ben ayyy..unutmuşum mısır olduğunu valla..bu hafta alayım pazardan..alkisalkisalkis

al tabi nulum bende bayılırım ilkkez aldım bende bu yaz sabırsızlanıyorummmmmmmm

kızlar iyi akşamlar,çıkıyorum nihayet,güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğiyle
pazartesi kiraz diyetiyle burdayım inşallah

al tabi nulum bende bayılırım ilkkez aldım bende bu yaz sabırsızlanıyorummmmmmmm
haşladınmı???yaw düdüklüde nekadar tutuyorsun ben daha önce hiç yapmadım mısır....
kızlar iyi akşamlar,çıkıyorum nihayet,güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğiyle
pazartesi kiraz diyetiyle burdayım inşallah

tamam canım tamam..bende kirazlarımla hazır ve nazırrr buradayımmmmmmmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bu arada bugünki menüm
sabah kalkar kalkmaz akşamdan suya koyduğum 3 ad günkurusu kayısı ve suyu
kahvaltı : 2 dilim uno ile peynir domates ve maruldan sandviç
ara : yok (sabahki kayısıdan dolayı)
öğle : soğuk yoğurt çorbası (nohut,yoğurt ve aşurelik buğdaydan)ve salata
ara : 7-8 ad kırmızı erik
akşam : 1 kase öğlenden artan yoğurt çorbası

3 lite suyum bitti,2 kupa da yeşil çay içtim

nulum mısırın durumuna göre deişiyo sut mısırsa yarım saat yeter kuruysa cok uzun benımkıler orta sekerdi 1 saat kaynadı mis gibim olmuşş 1,5 yedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…