Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hanmeli kvlerdeydim yazamadım akşamda 1, yeşil elma ve tarçınlı süt içtim

@hanmeli olarK barbunya salata yoğurt yedimm

Suyum 2 lt şimdilik
Spor 35 dk yürüyüş
100 ip atlama

İyi geceler arkadaşlar şimdi de sinameke içiyorum içinede zencefil ve zerdeçal koydum.@hanmeli

Günaydın arkadaşlarrr
günaydın tatlım :) -200 güzel bir başlangıç kolalara ekmeklere rağmen... bugünkü menülerinde neler var onlraı yazar mıısnın? menülerini bana yemeden saatiyle yaz tamam mı öyle inceleyelim :)

bak ben dün full protein aldım akşamı yulafla kapattım.. ilk defa yulafımapekmez bal koymadım.. -800 gördüm birde çok su içiyorum ama3-4 oluyor emin değilim. kocaman bi bardağım var alıyorum onu yanıma çay gibi içiyorum bittikçe dolduruyorum elim alıştı zaten.. şimdi daha kah yapmadım suyum yanımda ve buradayım :)

evet bendim cezalı olan. bu haftasonu için izin istemiştim cenaze ve geçmiş olsuna gelenlerin yogunlugundan dolayı. ama pazartesine tüm cezalarimi yaparım
senden büyük bir performans gelecek zaman :) umarım hızlıcacak atlatırsınız kuuzm bu yoğunluğu rabbim yakınlarına başsağlığı verip cennetinde sualsiz buluştursun inşallah

günaydın arkadaşlar. -400 ile gün e başladım :)

Gunaydin arkadaslar Ben de gune -500le basladim:)

Canim ben sadece -200 gördüm

Süpersiniz kızlar ben de -400 ile güne başladım 93 leri uzun uğraşlar boyu görmemiştim. Birakip yemeye başlayıp tekrar sil baştan basliyordum. Bugün 93.9 gordum. Devamı gelir inşallah

sevgili rakibemmm güzel kilo vermişsin bende -200 le başladım bakalım iyi olan kazansınn

çok teşekkür ederim

ooo süpersin masallah

maşallah sana da. ben de 99.9 gördüm bu sabah. artık üç hanelilere veda ederim nsallah
harikasınızzzz ammmaaaa :) -800 le ben geldim hepinizi geçeceğuk :)

ben de rüyamda hep yemek yedim..

kıyamam :) bak varya yaterken bende yarın ne yesem diye plan yapıp duruyorumsabah kalktığımda da beyin hala ne yesem diye bana soruyor... bence bu gece ne sporu yapsak diye düşünelim hayal kuralım :)

Valla b ıh gün saat 11
De kahvaltı yaptım 5çiğ fındık tek yumurtDan melemen (yazın konmuş hazır hiç yağ koymadım) 1 buçuk dilim t b akmeği 2tane tb bisküvi 6 iğde meyvesi yedim .çay içiyorum şekersiz5 yıldır şekersiz içerim öğle 5kaşık falan barnunya kaldı kv onu getirdim salata yoğurtla onu yiyeceğim akşama sebze yemem lazım bilmiyorum valla pazara gidince alacağım bişeyler

canım barbunya salçalı yemekse akşam haşlama birşeyler ye bence :) bisküvi ne kadar tam buğday vs olsa içinde şeker oluyor.. senin için paket gıdalardanuzak kalmak ne denli kolay bilmiyorum ama bana göre yemesen daha güzel olur..

hanmeli tebriklerdunku menunu yazmismiydun canim ornek olmasi icin soruyorum yulafi nasil tukettin
paylaştım ceza aldım

siz bana bakmayın :) dün pizz yedim.. diğer öğünlerimi yağsız saf protein yaptım cnaım..
4 tk yulaf üzerine çıkacak kadar sütle pişirip içine bi avuzkuu üzüm tarcın ve h.cevizi döktüm.. elma vs olsaydı onu rendelerdim ama yoktu

Diyetisyen et tavuk yada10kaşık baklagil yemeği vermişti ben bi 5kaşık falan yiyeceğim salata yığurtla doyurum karnımı diyetisyenin defiğini yemek için yiyorum susuz yiyeceğim zaten

Bisküvide t*rku nunki yarım dilim ekmeğimin yerine yedimm tatlı olsun diye

Diyetisyen et tavuk yada10kaşık baklagil yemeği vermişti ben bi 5kaşık falan yiyeceğim salata yığurtla doyurum karnımı diyetisyenin defiğini yemek için yiyorum susuz yiyeceğim zaten
hımm tamam canım 6 yemek kaşığıda yapabilirsin o zaman... :) akşamki sebzeni ayarlayabildin mi ?
Bisküvide t*rku nunki yarım dilim ekmeğimin yerine yedimm tatlı olsun diye
canım mesala kahvaltıdan 2 saat kadar sonra tekrar tatlı yeme isteiği duyarsan bilki o bisküviden.... bir tatlı diğer tatlı isteğini getiriyor..ve daha çabuk acıktırıyor.. diyetisyenin de vermediyse yeme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…