vuhuuuu supersiiinn bak drenci kirdin nasil gidiyo kilolar :)GÜNAYDIIINNNNNNNNNN
çoooook sevinçliyimmm
65.9 çıktımmmmmm vuhhuuuuuuu ben cumaya kaçla gelecem kii yaaa
-800
not: çok aç uyudum2 gündür açlıktan midemin sesi bana ninni oldu ama uyutmayan cinsteennn... eşim bile uyandı sese
Dün 1 saat spor yaptım :)
sen bu hafta listeye girersin :)98.5 geldim bugün cuma hedefime kaldı 1.2 ooo yaparım :)
vuhuuuu supersiiinn bak drenci kirdin nasil gidiyo kilolar :)
sen bu hafta listeye girersin :)
Kizlaaaarrr cok sevindim herkes eksilerdeaynen boyle devam cumaya kadar. Hrkesin yuzdesi 1 lerde olur insallah
kim yahu şu meşhur diyetisyen adı ne merak ettim
İnşallah canım. Edeceksin tabiki. İnsanların sna bakışları değiştikçe daha da motive olacaksin.çok teşekkür ederim
ooo süpersin masallah
maşallah sana da. ben de 99.9 gördüm bu sabah. artık üç hanelilere veda ederim nsallah
Artık kolanin yanından bile geçmezsinayyy şu lanet kolaaa
yanii ama içtim işte bikere
Ben adını bilmiyorum ama ece o kadar güzel zayıfladı ki.. Tam benim düşündüğüm gibi kiloluyken sadece leslie ve eliptik yaptı kilo verdikçe biraz daha ağırlaştırdı. Beslenme tarzıda çok güzelkim yahu şu meşhur diyetisyen adı ne merak ettim
Canım ben akşam aşırı acıktım. 1 çay bardağı süt içtim. Aslinda yatmadan önce süt yoğurt gibi bir şeyler yiyip içmek daha faydalı kilo vermek açısından diye bir şey okumuştum. Bulursam paylasayim o yazıyı da.GÜNAYDIIINNNNNNNNNN
çoooook sevinçliyimmm
65.9 çıktımmmmmm vuhhuuuuuuu ben cumaya kaçla gelecem kii yaaa
-800
not: çok aç uyudum2 gündür açlıktan midemin sesi bana ninni oldu ama uyutmayan cinsteennn... eşim bile uyandı sese
yok di mi gülüm :) herkes kendi bilir şekerim :) takımcak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte :) sende grubunu gördün :)d i mihanmeli spor işi iyi olmuş grubumuza hayırlı olsun. Çocuk azarlar gibi davranmadıktan sonra kimse dökülmez, seninde öyle bi üslubun yok zaten.
Ben adını bilmiyorum ama ece o kadar güzel zayıfladı ki.. Tam benim düşündüğüm gibi kiloluyken sadece leslie ve eliptik yaptı kilo verdikçe biraz daha ağırlaştırdı. Beslenme tarzıda çok güzel
kuzu çoook değişken şeyler var.. karatay 8 den sonra çay bile vermiyor.. başka diyetisyen yatmadan 2 saat öncedemeyve veriyorCanım ben akşam aşırı acıktım. 1 çay bardağı süt içtim. Aslinda yatmadan önce süt yoğurt gibi bir şeyler yiyip içmek daha faydalı kilo vermek açısından diye bir şey okumuştum. Bulursam paylasayim o yazıyı da.
Canım yoğurt ve süt Kürler var yatmadan yarım saat 1 saat önce yiyorsun /içiyorsunCanım ben akşam aşırı acıktım. 1 çay bardağı süt içtim. Aslinda yatmadan önce süt yoğurt gibi bir şeyler yiyip içmek daha faydalı kilo vermek açısından diye bir şey okumuştum. Bulursam paylasayim o yazıyı da.
Evet kuzu gördüm grubumu.yok di mi gülüm :) herkes kendi bilir şekerim :) takımcak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte :) sende grubunu gördün :)d i mi
kızz ece kim ece ? 40 kilo veren hatun mu ?
bu mu ?
kuzu çoook değişken şeyler var.. karatay 8 den sonra çay bile vermiyor.. başka diyetisyen yatmadan 2 saat öncedemeyve veriyor
süt içerim ben normalde ama gün içinde 2 veya 1 fincan içmişliğim varsa gece canım istemiyor hçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?