Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

vuhuuuu supersiiinn bak drenci kirdin nasil gidiyo kilolar :)

Dün 1 saat spor yaptım :)

98.5 geldim bugün cuma hedefime kaldı 1.2 ooo yaparım :)
sen bu hafta listeye girersin :)

Canım ben akşam aşırı acıktım. 1 çay bardağı süt içtim. Aslinda yatmadan önce süt yoğurt gibi bir şeyler yiyip içmek daha faydalı kilo vermek açısından diye bir şey okumuştum. Bulursam paylasayim o yazıyı da.

Bulamadım oyaziyi şimdi belki de saçma bir şeydi. :) Ama şöyle bir şey söylüyordu.vucut çok uzun süre aç kaldığında kaslardan eritirmis gibi bir şeydi. Yatmadan ,1 saat falan önce süt yoğurt falan gibihafifbir şeyler atistiriyor tarzı bir yazıydı.

hanmeli spor işi iyi olmuş grubumuza hayırlı olsun. Çocuk azarlar gibi davranmadıktan sonra kimse dökülmez, seninde öyle bi üslubun yok zaten.
yok di mi gülüm :) herkes kendi bilir şekerim :) takımcak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte :) sende grubunu gördün :)d i mi

kızz ece kim ece ? 40 kilo veren hatun mu ?
bu mu ?
kuzu çoook değişken şeyler var.. karatay 8 den sonra çay bile vermiyor.. başka diyetisyen yatmadan 2 saat öncedemeyve veriyor

süt içerim ben normalde ama gün içinde 2 veya 1 fincan içmişliğim varsa gece canım istemiyor hçç

Canım yoğurt ve süt Kürler var yatmadan yarım saat 1 saat önce yiyorsun /içiyorsun

Sebze daha almadım ama kv bal kabağı getirmişti köyden çorba yapayım diyorum çorba ile geçiştirsem süper olur

Evet kuzu gördüm grubumu.
Aynen bu kadın bayılıyorum ya kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…