Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sebze daha almadım ama kv bal kabağı getirmişti köyden çorba yapayım diyorum çorba ile geçiştirsem süper olur
geçiştirme yapma baby gözün döner açlıktan... balkabğını bak dün buradan bi arkadaş fırına atmış yoğurtla mı ne yemiş.. öyle yap :) çorbda olabilir tabii ama çorbanın yanına protein bul avuç içi kadar tavuk olabiilir köftaolabilir pratik ne vr elnde dipfirizde stok falan var mı ?
Evet kuzu gördüm grubumu.
Aynen bu kadın bayılıyorum ya kadına
he bunun diyetisyeni o zaman.. adı ne diyetisyenin ? bu kadını nerden tanıyonuz kız siz yoksa buraya katıldı mı

Yok yok instagram fenomeni kadın ordan biliyoruz

Hımm tamam bi tavuk göğüsü alayım dışarı çıkınca çorba yapayım sıcak sıcak kv hasta onada götüreyim
heh tam güzel olur :) ikisi yeter :) istersen tavuğu marulla salata felan da yapabilirsin takıl kafana göre ama yağ ve karbon alma ekmek yok.. timam mi şekerim :) yarın sabah -300 görücez :)

spor ne alemde

Kizlar yarım saat leslie yaptım. Akşam
İnşallah ama sende kayınvaldem gibi tatlı olman lazım dün dediki çocuklara bakayım siz yılbaşında biyerlere gidin dedi @hanmelinden korktumdan cevap veremesim gidersek yeriz
Olurum herhalde benim kv ev taşıdım da 1 yaşında bebekle. Sen evini yerleştir bakarım demedi. Eylül'ün ortasında kış kapıya dayanmış gibi ben ev taşırken odun kiriyorum dedi. Çocuğuma 1 kase çorba yapıp getirmedi beni bırak konuşunca torununa ölür ben bir taneyimdir

sporunu yapanlar takım rengni yazıp beni etiketlesin spor dklaını yzsınlar :)

KURALLARI UNUTMAYIN !!

S Selmammmm neler yapıyorsun spor yaptinmi canım güzel spor bekliyorum senden haa
Henuz yapmadim canim Tam yapocaktim kizim hasta 2 gundur Borden burnu kanamaya basladi su gibi kan akti yavrumun burnundan 20 dakikada ancak durdurabildim simdi uyuyor bende bekliyorum yine kanarsa filan diye zaten korktu yavrucak heryer kan oldu..
Aksam esim evdeyken Leslie yaparim yine 45 dk..hafta ici de ip atlama ekleyim diyorum ama ipim yok ipsiz yapabilir miyim acaba?

geçmş ollsun canım..yavrucaknasıl korkmuştur ya kıyamam

ben hep ipsiz atlarım hiç taılma derdi yok :)
atlarkenbacaklarımı ilerigeri yaparım belimi kıvırırım lumping jack felan... daha güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…