geçiştirme yapma baby gözün döner açlıktan... balkabğını bak dün buradan bi arkadaş fırına atmış yoğurtla mı ne yemiş.. öyle yap :) çorbda olabilir tabii ama çorbanın yanına protein bul avuç içi kadar tavuk olabiilir köftaolabilir pratik ne vr elnde dipfirizde stok falan var mı ?Sebze daha almadım ama kv bal kabağı getirmişti köyden çorba yapayım diyorum çorba ile geçiştirsem süper olur
he bunun diyetisyeni o zaman.. adı ne diyetisyenin ? bu kadını nerden tanıyonuz kız siz yoksa buraya katıldı mıEvet kuzu gördüm grubumu.
Aynen bu kadın bayılıyorum ya kadına
Yok yok instagram fenomeni kadın ordan biliyoruzgeçiştirme yapma baby gözün döner açlıktan... balkabğını bak dün buradan bi arkadaş fırına atmış yoğurtla mı ne yemiş.. öyle yap :) çorbda olabilir tabii ama çorbanın yanına protein bul avuç içi kadar tavuk olabiilir köftaolabilir pratik ne vr elnde dipfirizde stok falan var mı ?
he bunun diyetisyeni o zaman.. adı ne diyetisyenin ? bu kadını nerden tanıyonuz kız siz yoksa buraya katıldı mı
hımmmm....Yok yok instagram fenomeni kadın ordan biliyoruz
-400 de benden
Benim de böyle gelinim olsun lutfenHımm tamam bi tavuk göğüsü alayım dışarı çıkınca çorba yapayım sıcak sıcak kv hasta onada götüreyim
İnşallah ama sende kayınvaldem gibi tatlı olman lazım dün dediki çocuklara bakayım siz yılbaşında biyerlere gidin dedi @hanmelinden korktumdan cevap veremesim gidersek yerizBenim de böyle gelinim olsun lutfen
Dur bakalım haticeye değil netice bakarızrakipler dişli çıktı
heh tam güzel olur :) ikisi yeter :) istersen tavuğu marulla salata felan da yapabilirsin takıl kafana göre ama yağ ve karbon alma ekmek yok.. timam mi şekerim :) yarın sabah -300 görücez :)Hımm tamam bi tavuk göğüsü alayım dışarı çıkınca çorba yapayım sıcak sıcak kv hasta onada götüreyim
Olurum herhaldeİnşallah ama sende kayınvaldem gibi tatlı olman lazım dün dediki çocuklara bakayım siz yılbaşında biyerlere gidin dedi @hanmelinden korktumdan cevap veremesim gidersek yeriz
bu başlangıçrakipler dişli çıktı
olur şekerim :) dk tut mutlkadayarışma var bliyosunValla evde işim var yapayım koçişle yüeüyüşe çıkalım diyoruz
Henuz yapmadim canim Tam yapocaktim kizim hasta 2 gundur Borden burnu kanamaya basladi su gibi kan akti yavrumun burnundan 20 dakikada ancak durdurabildim simdi uyuyor bende bekliyorum yine kanarsa filan diye zaten korktu yavrucak heryer kan oldu..
geçmş ollsun canım..yavrucaknasıl korkmuştur ya kıyamamHenuz yapmadim canim Tam yapocaktim kizim hasta 2 gundur Borden burnu kanamaya basladi su gibi kan akti yavrumun burnundan 20 dakikada ancak durdurabildim simdi uyuyor bende bekliyorum yine kanarsa filan diye zaten korktu yavrucak heryer kan oldu..
Aksam esim evdeyken Leslie yaparim yine 45 dk..hafta ici de ip atlama ekleyim diyorum ama ipim yok ipsiz yapabilir miyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?