Beni sporyarismasinin dışında tutsan olmaz mı tatlım. Öyle saatlerce spor yapamam. Belimde fıtık dizimde menisküs var. Yarım saat leslie yaptım oturdum korkumdan.cok yüklenmek istemiyorum kendime Dr a danışmadan. Belki hiçbir zararı yoktur sonuçta bilmiyorum ama yine de çok fazla yapmak istemedim. En fazla 15 dk falan da hafif egzersiz yaparım bugün. Daha fazla bir şey yapamam.sporunu yapanlar takım rengni yazıp beni etiketlesin spor dklaını yzsınlar :)
KURALLARI UNUTMAYIN !!
Canım çok geçmiş olsun. Kıyamam ya.Henuz yapmadim canim Tam yapocaktim kizim hasta 2 gundur Borden burnu kanamaya basladi su gibi kan akti yavrumun burnundan 20 dakikada ancak durdurabildim simdi uyuyor bende bekliyorum yine kanarsa filan diye zaten korktu yavrucak heryer kan oldu..
Aksam esim evdeyken Leslie yaparim yine 45 dk..hafta ici de ip atlama ekleyim diyorum ama ipim yok ipsiz yapabilir miyim acaba?
Henuz yapmadim canim Tam yapocaktim kizim hasta 2 gundur Borden burnu kanamaya basladi su gibi kan akti yavrumun burnundan 20 dakikada ancak durdurabildim simdi uyuyor bende bekliyorum yine kanarsa filan diye zaten korktu yavrucak heryer kan oldu..
Aksam esim evdeyken Leslie yaparim yine 45 dk..hafta ici de ip atlama ekleyim diyorum ama ipim yok ipsiz yapabilir miyim acaba?
Sagol canim iyi simdi uyuyor ama oyle birsuru kan gorunce korktu uykusundan uyanmis Anne burnunu sil dedi bakti kan yok mutlu oldu Geri uyudu:)geçmş ollsun canım..yavrucaknasıl korkmuştur ya kıyamam
ben hep ipsiz atlarım hiç taılma derdi yok :)
atlarkenbacaklarımı ilerigeri yaparım belimi kıvırırım lumping jack felan... daha güzel oluyor
Canım çok geçmiş olsun. Kıyamam ya.
Sagolun kizlar..hasta oldugu ya da stress yaptigi zamanlarda burnu kaniyor kilcal damarlari hassas galiba Dr oyle dedi..Canim cok cok gecmis olsun aman dikkat et dr gotursenmi acaba. Sürekli gözün üstünde olsun bebeğin iyi olsunda gerisi önemli değil. Leslie yapsan çok iyi olur birde ip atla çok faydası oluyo bende kaç gündür yapadım bugünden bende baslicam. Evet ipsiz yapabilirsin canım
Arti çıkmaktan korkuyorum o yüzden. Duruma göre bakayım o zaman. Sizi kötü etkilemeyeyim daha fazlaBildirim yapamazmisinyapamazsan oyle yaparz
canım oda yeter zaten en az 15 olarak istediğini yap... sen zaten harika 45 dk yapmış olacaksın daha ne :):)Beni sporyarismasinin dışında tutsan olmaz mı tatlım. Öyle saatlerce spor yapamam. Belimde fıtık dizimde menisküs var. Yarım saat leslie yaptım oturdum korkumdan.cok yüklenmek istemiyorum kendime Dr a danışmadan. Belki hiçbir zararı yoktur sonuçta bilmiyorum ama yine de çok fazla yapmak istemedim. En fazla 15 dk falan da hafif egzersiz yaparım bugün. Daha fazla bir şey yapamam.
az az başla :) ara verme bence ben 1000 kadar atlarken ara verdim 5 gün kadar dün 500 atladım ya şuan bacaklarım fena acıyor...Sagol canim iyi simdi uyuyor ama oyle birsuru kan gorunce korktu uykusundan uyanmis Anne burnunu sil dedi bakti kan yok mutlu oldu Geri uyudu:)
E Ben de ipsiz yapayim o zaman sali gunu baslayim bakalim NE kadar yapabilcem
45 dk yaparım zaten onda sorun yok spor yarışmasında ceza var miydicanım oda yeter zaten en az 15 olarak istediğini yap... sen zaten harika 45 dk yapmış olacaksın daha ne :):)
Yeme canım dikkat et. Dediğin gibi evde yergidersen çok canın istemez. Ben de akşam eşimle disaridayim. Bakalım ben ne yapacağım.Kizlaaaaarr bnm kv geldi. Aksam yemek var dernek yemegi insallah fazla kacirmaammmmm
Yiyipde gidicem ordada salata fln yicem yemekleri cpcuklara yedirirm
ya üzüldüm allah kıymwtini bildirsinKizlar yarım saat leslie yaptım. Akşam
Olurum herhaldebenim kv ev taşıdım da 1 yaşında bebekle. Sen evini yerleştir bakarım demedi. Eylül'ün ortasında kış kapıya dayanmış gibi ben ev taşırken odun kiriyorum dedi. Çocuğuma 1 kase çorba yapıp getirmedi beni bırak konuşunca torununa ölür ben bir taneyimdir
Ben kimle rakibim sekerim bulamadim takim rengimide bilmiyorumhadi sporları görelim rakiplerrrrr.... :):)
ceza kaçamak yaparsan var tatlım.. :) elinden geleni yap sen hiç yoktan iyidir bak daha grup arkadaşlarından ses çıkmadı :)45 dk yaparım zaten onda sorun yok spor yarışmasında ceza var miydirakiplerim saatlerce spor yapar da ceza alırsam diye dedimdi
7 lere az kaldı kaptan sen bilirsin sonra üzülme bak yeeme...Kizlaaaaarr bnm kv geldi. Aksam yemek var dernek yemegi insallah fazla kacirmaammmmm
Yiyipde gidicem ordada salata fln yicem yemekleri cpcuklara yedirirm
dur ben geçmiş yapayımmadem... pembe olman lazım esra sen özlem bi grupsunuz..Ben kimle rakibim sekerim bulamadim takim rengimide bilmiyorum
gerçekten böyle insanlar varmışKizlar yarım saat leslie yaptım. Akşam
Olurum herhaldebenim kv ev taşıdım da 1 yaşında bebekle. Sen evini yerleştir bakarım demedi. Eylül'ün ortasında kış kapıya dayanmış gibi ben ev taşırken odun kiriyorum dedi. Çocuğuma 1 kase çorba yapıp getirmedi beni bırak konuşunca torununa ölür ben bir taneyimdir
Kaçamak yaparsam mecbur yapacağım canım. Spor yarışmasında diğerleri benden daha çok yaparsa ceza var mı onu öğrenmek istedim.ceza kaçamak yaparsan var tatlım.. :) elinden geleni yap sen hiç yoktan iyidir bak daha grup arkadaşlarından ses çıkmadı :)
7 lere az kaldı kaptan sen bilirsin sonra üzülme bak yeeme...
dur ben geçmiş yapayımmadem... pembe olman lazım esra sen özlem bi grupsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?