Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sporunu yapanlar takım rengni yazıp beni etiketlesin spor dklaını yzsınlar :)

KURALLARI UNUTMAYIN !!
Beni sporyarismasinin dışında tutsan olmaz mı tatlım. Öyle saatlerce spor yapamam. Belimde fıtık dizimde menisküs var. Yarım saat leslie yaptım oturdum korkumdan.cok yüklenmek istemiyorum kendime Dr a danışmadan. Belki hiçbir zararı yoktur sonuçta bilmiyorum ama yine de çok fazla yapmak istemedim. En fazla 15 dk falan da hafif egzersiz yaparım bugün. Daha fazla bir şey yapamam.

Canım çok geçmiş olsun. Kıyamam ya.

Canim cok cok gecmis olsun aman dikkat et dr gotursenmi acaba. Sürekli gözün üstünde olsun bebeğin iyi olsunda gerisi önemli değil. Leslie yapsan çok iyi olur birde ip atla çok faydası oluyo bende kaç gündür yapadım bugünden bende baslicam. Evet ipsiz yapabilirsin canım

geçmş ollsun canım..yavrucaknasıl korkmuştur ya kıyamam

ben hep ipsiz atlarım hiç taılma derdi yok :)
atlarkenbacaklarımı ilerigeri yaparım belimi kıvırırım lumping jack felan... daha güzel oluyor
Sagol canim iyi simdi uyuyor ama oyle birsuru kan gorunce korktu uykusundan uyanmis Anne burnunu sil dedi bakti kan yok mutlu oldu Geri uyudu:)
E Ben de ipsiz yapayim o zaman sali gunu baslayim bakalim NE kadar yapabilcem

Canım çok geçmiş olsun. Kıyamam ya.

Sagolun kizlar..hasta oldugu ya da stress yaptigi zamanlarda burnu kaniyor kilcal damarlari hassas galiba Dr oyle dedi..

canım oda yeter zaten en az 15 olarak istediğini yap... sen zaten harika 45 dk yapmış olacaksın daha ne :):)

Sagol canim iyi simdi uyuyor ama oyle birsuru kan gorunce korktu uykusundan uyanmis Anne burnunu sil dedi bakti kan yok mutlu oldu Geri uyudu:)
E Ben de ipsiz yapayim o zaman sali gunu baslayim bakalim NE kadar yapabilcem
az az başla :) ara verme bence ben 1000 kadar atlarken ara verdim 5 gün kadar dün 500 atladım ya şuan bacaklarım fena acıyor...

Kizlaaaaarr bnm kv geldi. Aksam yemek var dernek yemegi insallah fazla kacirmaammmmm
Yiyipde gidicem ordada salata fln yicem yemekleri cpcuklara yedirirm

Kizlaaaaarr bnm kv geldi. Aksam yemek var dernek yemegi insallah fazla kacirmaammmmm
Yeme canım dikkat et. Dediğin gibi evde yergidersen çok canın istemez. Ben de akşam eşimle disaridayim. Bakalım ben ne yapacağım.

ya üzüldüm allah kıymwtini bildirsin

45 dk yaparım zaten onda sorun yok spor yarışmasında ceza var miydi rakiplerim saatlerce spor yapar da ceza alırsam diye dedimdi
ceza kaçamak yaparsan var tatlım.. :) elinden geleni yap sen hiç yoktan iyidir bak daha grup arkadaşlarından ses çıkmadı :)
7 lere az kaldı kaptan sen bilirsin sonra üzülme bak yeeme...

Ben kimle rakibim sekerim bulamadim takim rengimide bilmiyorum
dur ben geçmiş yapayımmadem... pembe olman lazım esra sen özlem bi grupsunuz..

1. grup = grubun adı pembe olsun :)

seyhan abla- esra - özlem

2.grup = grubun adı mavi olsun

selma- yasmin -elif hakan

3. grup = grubun adı kırmızı olsun

erva -ballikayfe- zynmnm

[/QUOTE][/QUOTE]

kurallar çok basit...!

1. her gün en az 15 dk spor... ne yaparsan yap hopla zıpla çalkala dk tut 15 dolsun..!
  2. kaçamak yapanlara kaçamak kalorisi kadar ceza .. cezalar yarışmaya dahil değil...
  3. hem gruplar kendi içinde yarışıyor hemde diğer gruplara karşı...
  4. herkesi tek tek ben kontrol edeceğim o 15 dk yı görmezsem gözüme görünmeden kaybolun...
  5. iki gün üst üste spor yapmayan diskalifiye...!!

ekstra isteği olan? kural silemem... ama ekleyeblirm
[/QUOTE]

gerçekten böyle insanlar varmış ne kadar yazık duydukça inanasım gelmez ama gerçekten vicdan yoksunları

Kaçamak yaparsam mecbur yapacağım canım. Spor yarışmasında diğerleri benden daha çok yaparsa ceza var mı onu öğrenmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…