- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
hayır tatlım birinci olamadığınız için soğuk su ikramımız varKaçamak yaparsam mecbur yapacağım canım. Spor yarışmasında diğerleri benden daha çok yaparsa ceza var mı onu öğrenmek istedim.
sen naptın asıl :) tavuğu aldın mı çorbayı pişirdin mi ? akşam en geç saat kaçta yemek yiyosun normalde bakim
Aksam Leslie yapicam canim
Aslında çok iyi bir insandır ama hiç düşünmez öyle yardıma ihtiyacı var mı ne yapıyor diye. En son arayıp benim ocağın buraya olmadi cocuga çorba bile yapamadım dedim de rahmetli kb ocak alip getirmişti :)gerçekten böyle insanlar varmışne kadar yazık duydukça inanasım gelmez ama gerçekten vicdan yoksunları
kb ler snki daha iyi değil mi ? genel olarak.. benim 2 side melek elhamdülillah ama genel olarak öyle gördüm...Aslında çok iyi bir insandır ama hiç düşünmez öyle yardıma ihtiyacı var mı ne yapıyor diye. En son arayıp benim ocağın buraya olmadi cocuga çorba bile yapamadım dedim de rahmetli kb ocak alip getirmişti :)
Canim sporu arkadaslardan fazlami yapmam lazim niye anlamadiysam konuyuayy videoyu izleyince ip atlayasım geldi bende bu ipten var aslında eşyalara çarpmasa rahatça atarım da bi yatak odasında deneyeyim bgün :)
Canim sporu arkadaslardan fazlami yapmam lazim niye anlamadiysam konuyuaksama kabak pisirdim yogurt corbasi yaptim bi tabak iceyimmi
hayır tatlım birinci olamadığınız için soğuk su ikramımız var
Aynen öyle bir şey iştekb ler snki daha iyi değil mi ? genel olarak.. benim 2 side melek elhamdülillah ama genel olarak öyle gördüm...
bazıları dediğin giibi düşnemiyor işte.. pasifler çok akılları ermiyor mu desem bilemedim.. zararlarıda yok yararlarıda..
Ozaman bu hafta listedesin çok az kalmış
vuhuuuu supersiiinn bak drenci kirdin nasil gidiyo kilolar :)
sen bu hafta listeye girersin :)
Çok sevinirim verirsen, yüzyüze gibi olmaz ama olsunİnşallah canım :)
İnşallah bende öyle düşünüyorum benim bi olumsuzluk cuma sabah tartılıyorum ya erken kalkıp o yüzden Cumartesi’si daha net çıkıyor verdiğim kilom -500/600 gr fark ediyor
Evet canım çok iyi online da hizmet veriyor gidebilirsin yine numarasını veririm istersen
Kızlar benim akşam yemegim dışarıda yiyeceğim 7 gibi mercimek çorba ızgara tavuk ve salata düşünüyorum. Nasıl?
Listene uy olur canımÇok sevinirim verirsen, yüzyüze gibi olmaz ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?