Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gerçekten böyle insanlar varmış ne kadar yazık duydukça inanasım gelmez ama gerçekten vicdan yoksunları
Aslında çok iyi bir insandır ama hiç düşünmez öyle yardıma ihtiyacı var mı ne yapıyor diye. En son arayıp benim ocağın buraya olmadi cocuga çorba bile yapamadım dedim de rahmetli kb ocak alip getirmişti :)

kb ler snki daha iyi değil mi ? genel olarak.. benim 2 side melek elhamdülillah ama genel olarak öyle gördüm...

bazıları dediğin giibi düşnemiyor işte.. pasifler çok akılları ermiyor mu desem bilemedim.. zararlarıda yok yararlarıda..

ayy videoyu izleyince ip atlayasım geldi bende bu ipten var aslında eşyalara çarpmasa rahatça atarım da bi yatak odasında deneyeyim bgün :)

ayy videoyu izleyince ip atlayasım geldi bende bu ipten var aslında eşyalara çarpmasa rahatça atarım da bi yatak odasında deneyeyim bgün :)
Canim sporu arkadaslardan fazlami yapmam lazim niye anlamadiysam konuyuaksama kabak pisirdim yogurt corbasi yaptim bi tabak iceyimmi

Canim sporu arkadaslardan fazlami yapmam lazim niye anlamadiysam konuyuaksama kabak pisirdim yogurt corbasi yaptim bi tabak iceyimmi
leyla bizim hatun :)

ablasen esra ve özleme karşı yarışıyorsun.. aynı zamanda3 ünüzün yaptığı spor süresi toplamları diğer 2 grup ile yarışıyor...

kaptanın yaptığı listemenü ve kaçamak takip listesi..oradaki grubunlada kilo yüzdesi yarıştırıyorsun..

kilo ve spor yarıştırdığın arkadaşalr başka

hayır tatlım birinci olamadığınız için soğuk su ikramımız var
soğuk su iyidir
Aynen öyle bir şey işte benim kv de öyledir. Kb zaten yakın zamanda rahmetli oldu onu daha çok severdim. Allah rahmet eylesin.

Ozaman bu hafta listedesin çok az kalmış

İnşallah canım :)

vuhuuuu supersiiinn bak drenci kirdin nasil gidiyo kilolar :)

sen bu hafta listeye girersin :)

İnşallah bende öyle düşünüyorum benim bi olumsuzluk cuma sabah tartılıyorum ya erken kalkıp o yüzden Cumartesi’si daha net çıkıyor verdiğim kilom -500/600 gr fark ediyor

plasticwoman demek ecenin diyetisyenine gidiyorsun ya bende istiyorum ama istanbulda değilim

Evet canım çok iyi online da hizmet veriyor gidebilirsin yine numarasını veririm istersen

Çok sevinirim verirsen, yüzyüze gibi olmaz ama olsun

Sabah 06:00- 15 dk leslie+jillian
Kahvaltı
07:30- 2 yumurta
6 zeytin (küçük)
1 salatalık
40 gr beyaz peynir
Ara
10:00- 1 adet portakal

Öğlen
12:30- 180 gr etsiz nohut
100 gr yoğurt
Spor
13:30- 40 dk eliptik + 100 mekik+ 100 pilates çemberi ile bacak + 50 sguat

Ara
15:00- şekersiz türk kahvesi 3 hurma+ 10 küçük fındık (hiç değişmez bu sıralar çok hoşuma gidiyor)

Akşam
17:00- 100 gr haşlanmış tavuk
85 gr haşlanmış brokoli
1 bardak ayran
Ara
20:00- 1 bardak tarçımlı süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…