- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Yarim saat yürüdüm canimhanımlarrrr...... spor bildirimleri nerede acaba
ben bugün epey spor yaptım valla 15 dk leslie+ 26 dk jillian 40 dk eliptik+ 100 mekik+ 100 pilates çemberi ile bacak+ 50 sguat
Supersin spor menu harika..Bugünkü menum
UyanıncaLimonlu su
Kahvalti
1 has. Yumurta
Peynir
Maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği
Yarım avuç kuruyemis
1 bardak tarcinli pekmezli süt
1 litre ayran çorbası gün içinde 2 saat arayla içildi
Ara
Çok actim 1 portakal yedim
Sivilar
2.5 litre su
1 litre dukan birasi
2 bardak zencefil tarcin cayi
Spor
70 dk leslie5mil
500 ip
S SelmammmmElif-Hakan
MAVİ_TAKIM
hanmeli
Canim menun gayet guzel afiyet olsunmenüm:
12,00 yarım haşlanmış yumurta, peynir, domates, kıvırcık
14,00 1 portakal
16,00 200 ml süt
18,30 4 yk bulgur pilavı, 5 yk yoğurt, kıvırcık
30 dk yürüyüş (orta tempo), 5 dk dans, 10 dakika egzersizler (squat kol ve bacak egzersizleri wall sit, twister, mekik ve plank karışık)
Oyle valla costun seen aldin basini gittin saygiyla egiliyorum onundeben bugün epey spor yaptım valla 15 dk leslie+ 26 dk jillian 40 dk eliptik+ 100 mekik+ 100 pilates çemberi ile bacak+ 50 sguat
Cok guzel:)Öğlen gibi uyandım ;
2 tk zyağında 1 tam yumurta + 1 yumurta beyazı + 1 bıldırcın yumurtası
Yeşil kırma zeytin
2 yk lor
Ara ; kavrulmamış kuruyemiş
16:00 gibi ; ton balıklı salata
3 lt su
Filtre kahve
Evde detox çayı
Halen dışardayım daha yemem
Spor 1 saat yapıcam
ben bugün epey spor yaptım valla 15 dk leslie+ 26 dk jillian 40 dk eliptik+ 100 mekik+ 100 pilates çemberi ile bacak+ 50 sguat
menüm:
12,00 yarım haşlanmış yumurta, peynir, domates, kıvırcık
14,00 1 portakal
16,00 200 ml süt
18,30 4 yk bulgur pilavı, 5 yk yoğurt, kıvırcık
30 dk yürüyüş (orta tempo), 5 dk dans, 10 dakika egzersizler (squat kol ve bacak egzersizleri wall sit, twister, mekik ve plank karışık)
kızlar toplam spor dakikasını yazacaksınız... ben ipi mekiği kaç dk da bitirdiniznasıl bileyim şekerler :)
SPOR YARIŞMASI | PEMBELER | MAVİLER | KIRMIZILAR |
---|---|---|---|
CUMARTESİ | Seyhan: 30 dk özlem : fattlamb : | selmam: 45 dk yasmin: 70 dk elif hakan : | ballikayfe : 45 dk erva : zynmnm : |
PAZAR | seyhan : özlem : fattylamb : | selmam : yasmin : elif hakan : | ballikayfe : erva: zynmnm : |
PAZARTESİ | seyhan : özlem : fattylamb : | selmam : yasmin : elif hakan : | ballikayfe : erva: zynmnm : |
SALI | seyhan : özlem : fattylamb : | selmam : yasmin : elif hakan : | ballikayfe : erva: zynmnm : |
ÇARŞAMBA | seyhan : özlem : fattylamb : | selmam : yasmin : elif hakan : | ballikayfe : erva: zynmnm : |
PERŞEMBE | seyhan : özlem : fattylamb : | selmam : yasmin : elif hakan : | ballikayfe : erva: zynmnm : |
CUMA | seyhan : özlem : fattylamb : | selmam : yasmin : elif hakan : | ballikayfe : erva: zynmnm : |
BİRİNCİ GRUP |
aynen..herşeyi süreye bağlayın kızlar...Canim ipi süreyemi bağlasak acaba sence
Ben süre tuttum zaten yazdım canımkızlar toplam spor dakikasını yazacaksınız... ben ipi mekiği kaç dk da bitirdiniznasıl bileyim şekerler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?