Yazdım canım 100 dk diye dikkatinden kaçmış galibaözlemcim sen sporla ilgili menüne yazmışsın ama ççok karışık bacım :) bana tam dk yazman lazımzerva spor ne oldu ???
zynmnm canım sen bi 30 dk yapptım diyodun 15 dk daha niyetin vardı ne oldu ?
100 mekik vs vs büssürü şey yazıyordu da yazdığın dk lar hepsinin toplamı o zamanYazdım canım 100 dk diye dikkatinden kaçmış galiba
bu mesaja göre 81 dk çıkıyor da o yüzden ısrala sordum...ben bugün epey spor yaptım valla 15 dk leslie+ 26 dk jillian 40 dk eliptik+ 100 mekik+ 100 pilates çemberi ile bacak+ 50 sguat
Başka mesaj altına yazmıştım 100 dk diye100 mekik vs vs büssürü şey yazıyordu da yazdığın dk lar hepsinin toplamı o zaman
heh buradaymış buldum :) bi dahakine etiketle tatlım :)100 dk canım
20 dk yakında yürüdüm canım onu söylememiş olabilirimBaşka mesaj altına yazmıştım 100 dk diye
SPOR YARIŞMASI | PEMBELER | MAVİLER | KIRMIZILAR |
---|---|---|---|
CUMARTESİ | SEYHAN : 30 DK ÖZLEM : 100 DK FATTYLAMB :125 dk | SELMAM : 45 YASMİN : 70 DK ELİFHAKAN : 40 DK | BALLİKAYFE : 45 DK ERVAM : ZYNMNM : 45DK |
PAZAR | SEYHAN : .................. ÖZLEM : ................... FATTYLAMB : ............... | SELMAM : ................... YASMİN : ................... ELİFHAKAN : ................ | BALLİKAYFE : ............... ERVAM : .................... ZYNMNM : ................... |
PAZARTESİ | SEYHAN : .............. ÖZLEM : .............. FATTYLAMB : .......... | SELMAM : ............... YASMİN : ............... ELİFHAKAN : ............ | BALLİKAYFE : ........... ERVAM : ................ ZYNMNM : ............... |
SALI | SEYHAN : .............. ÖZLEM : .............. FATTYLAMB : .......... | SELMAM : ............... YASMİN : ............... ELİFHAKAN : ............ | BALLİKAYFE : ........... ERVAM : ................ ZYNMNM : ............... |
ÇARŞAMBA | SEYHAN : .............. ÖZLEM : .............. FATTYLAMB : .......... | SELMAM : ............... YASMİN : ............... ELİFHAKAN : ............ | BALLİKAYFE : ........... ERVAM : ................ ZYNMNM : ............... |
PERŞEMBE | SEYHAN : .............. ÖZLEM : .............. FATTYLAMB : .......... | SELMAM : ............... YASMİN : ............... ELİFHAKAN : ............ | BALLİKAYFE : ........... ERVAM : ................ ZYNMNM : ............... |
CUMA | SEYHAN : .............. ÖZLEM : .............. FATTYLAMB : .......... | SELMAM : ............... YASMİN : ............... ELİFHAKAN : ............ | BALLİKAYFE : ........... ERVAM : ................ ZYNMNM : ............... |
BİRİNCİ GRUP : | ....................... | ..................... | .................... |
canım toplam100 değil mi ?20 dk yakında yürüdüm canım onu söylememiş olabilirim
yok gülüm hıza göre değişr o... sen spora başlarken saate bak bi de bittiğinde.. ip vs sayma hiç..Sence 100 ip 1 dk olurmu
Canım yazdım ama gormefin sanırım. Eve geçtim az önce. 30 dk leslie yaptım şimdi eliptik bisiklet 30 dk yapacağım. 1 saat olarak yazabilirsin.özlemcim sen sporla ilgili menüne yazmışsın ama ççok karışık bacım :) bana tam dk yazman lazımzerva spor ne oldu ???
zynmnm canım sen bi 30 dk yapptım diyodun 15 dk daha niyetin vardı ne oldu ?
Süper olmus ellerine saglik yarin bende cok spor yapacam
SPOR YARIŞMASI PEMBELER MAVİLER KIRMIZILAR CUMARTESİ SEYHAN : 30 DK
ÖZLEM : 100 DK
FATTYLAMB :125 dkSELMAM : 45 DK
YASMİN : 70 DK
ELİFHAKAN : 40 DKBALLİKAYFE : 45 DK
ERVAM :
ZYNMNM : 45DKPAZAR SEYHAN : ..................
ÖZLEM : ...................
FATTYLAMB : ...............SELMAM : ...................
YASMİN : ...................
ELİFHAKAN : ................BALLİKAYFE : ...............
ERVAM : ....................
ZYNMNM : ...................PAZARTESİ SEYHAN : ..............
ÖZLEM : ..............
FATTYLAMB : ..........SELMAM : ...............
YASMİN : ...............
ELİFHAKAN : ............BALLİKAYFE : ...........
ERVAM : ................
ZYNMNM : ...............SALI SEYHAN : ..............
ZYNMNM : ...............ÇARŞAMBA SEYHAN : ..............
ZYNMNM : ...............PERŞEMBE SEYHAN : ..............
ZYNMNM : ...............CUMA SEYHAN : ..............
ZYNMNM : ...............BİRİNCİ GRUP : ....................... ..................... ....................
Niye tam içmedim biliyormusun tavuku fazla yapmışsım da ondan kaçayım dedim sen kızarsın diyekız madem güzelneden tüm kase içmedin
tamam şekerim bak :) ama yarınsadece cezanı ödersen onu spor yarışmasına dahil edemem... ceza haricinde en az 15 dk daha spor yapmalısın :)
yap tabii ya :) afferin sana :) menüde oruçlu olduğun için ben bişey demekistemedim ama ekmek fazla gibi geldi..Süper olmus ellerine saglik yarin bende cok spor yapacam
tamam canım :)hanmeli canım yarım saat spor yapacağım simdi. 45 dk olarak girmişsin. Duzeltwbilecek misin sana zahmet canım. :)
talişkom menü grup arkadaşın ben değilim :) ben esra ve özlem grubuz :) kaptanın yaptığı grup da menü arkadaşıın :)Gece tost yeyip süt icecem iftar daha bilmiyorumhanmeli
hımmmm tavuk fazla mıydı normal gibi geldi 3 avuç kadar dı sanki di mi ?Niye tam içmedim biliyormusun tavuku fazla yapmışsım da ondan kaçayım dedim sen kızarsın diye
afferin sana :)hanmeli 25 dakika mekik bacak hareketleri 150 ip atladımm bunuda ekleyebilirmisin. saat 12den önce yaptım bugün sayılsın ..
rica ederim tatlım :) bende merakla bekliyorum bakalım kaç kilo vereceksinbenimle ilgilendiğin için teşekkür ederim semin sayende kilo vereceğimhanmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?