- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Hala koşuyorum evde deli gibi. Birinciliği kaçırırmıyım.
Anam benim 500 ipim boşa gitmesin sen ordan 10 dk ekleiver bakemm okadar emek verdim
Hala koşuyorum evde deli gibi. Birinciliği kaçırırmıyım.
18dk yaptım onu yazzzzhayırlı geçelerrr
tamam10olsunKizz oldum ben ipi atlayan kadar 5 dk kurtarmaz valla
Tamam yine bennnntamam10olsun
Yoo sen 70 yaptın +10 :80 ben 83...
Yoo sen 70 yaptın +10 :80 ben 83...
Tatlım bunu yarınida var[/QUOTE yuppigörüşcez şekerim iyi geceler
Tamam beybik iyi gecelerrr
SPOR YARIŞMASI | PEMBELER | MAVİLER | KIRMIZILAR |
---|---|---|---|
CUMARTESİ | SEYHAN : 30 DK ÖZLEM : 100 DK FATTYLAMB :125 DK | SELMAM : 45 DK YASMİN : 80 DK ELİFHAKAN : 83 DK | BALLİKAYFE : 45 DK ERVAM : İZİNLİ ? ZYNMNM : 60 DK |
PAZAR | SEYHAN : .................. ÖZLEM : ................... FATTYLAMB : ............... | SELMAM : ................... YASMİN : ................... ELİFHAKAN : ................ | BALLİKAYFE : ............... ERVAM : .................... ZYNMNM : ................... |
PAZARTESİ | SEYHAN : .............. ÖZLEM : .............. FATTYLAMB : .......... | SELMAM : ............... YASMİN : ............... ELİFHAKAN : ............ | BALLİKAYFE : ........... ERVAM : ................ ZYNMNM : ............... |
SALI | SEYHAN : .............. ÖZLEM : .............. FATTYLAMB : .......... | SELMAM : ............... YASMİN : ............... ELİFHAKAN : ............ | BALLİKAYFE : ........... ERVAM : ................ ZYNMNM : ............... |
ÇARŞAMBA | SEYHAN : .............. ÖZLEM : .............. FATTYLAMB : .......... | SELMAM : ............... YASMİN : ............... ELİFHAKAN : ............ | BALLİKAYFE : ........... ERVAM : ................ ZYNMNM : ............... |
PERŞEMBE | SEYHAN : .............. ÖZLEM : .............. FATTYLAMB : .......... | SELMAM : ............... YASMİN : ............... ELİFHAKAN : ............ | BALLİKAYFE : ........... ERVAM : ................ ZYNMNM : ............... |
CUMA | SEYHAN : .............. ÖZLEM : .............. FATTYLAMB : .......... | SELMAM : ............... YASMİN : ............... ELİFHAKAN : ............ | BALLİKAYFE : ........... ERVAM : ................ ZYNMNM : ............... |
BİRİNCİ GRUP : | ....................... | ..................... | .................... |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?