Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın yılın son günü. Hala şansıma inanarak başladığım yılı tamamen yalnız ve artık umutsuz olarak en çok istediğim şeyi de çook uzaklarda bırakarak bitiriyorum. 2018den tek beklentim var beni şaşırtmadı ve yeniden umut vaat etmesi. Bakalım neler olacak

1 haftaya regl olurum. Onu şişliği de olabilir belki ama yine de çok moralim bozuk
Ödemdir canım hatta kas bile olabilir.

Günaydın, umut fakirin ekmeğidir umudunu hiç bir zaman kaybetme

Yaaaa ne güzel hızlı hızlı gidiyo bu gece tehlikeli bir gece çok dikkat etmemiz lazım

Teşekkürler canım, ben bugün yemek kaçamağı yapmayacağım, ördek, köz biber, salata yiyeceğim, diyetisyenim alkole izin verdi gecesi içmem için bi takviye yazarak 2-3 kadeh de bi şeyler içerim

97.5 muuuuuu aman Allah ım. süper bir sonuç.

Sağol canım sende çok güzel verdin o 9 kata gelmek için ne mücadele vermiştik hatırlıyorsunuz ama bu hafta güzel oldu hemen geldi 9’lar, gitsinler ve bir daha gelmesinler hadi 8 gel :)

Çok güzel diyetisyenin verdiklerinin dışına çıkmaman. Darısı başımıza artık

Çıkmamam lazım canım artık yaza az kaldı yoksa yine kilolu ve mutsuz özgüvensiz gireceğim ama süper yaz hayali kurmak benim kaçamak yapmamı engelliyor hep düşünüyorum :)
Ay bende aynı şekilde ya elbise giymeyeli yıllar oldu gidip kendime 10 tane elbise alcam 55 olduğum gün. Ve bikini giymek istiyorum artık. Bu hayaller beni durduruyo

ödemdir canım hiç canını sıkma su miktarını arttır sporda yap hergün :) hemen inersin :)
Yapıyorum canım. Bakalım artık 3 lt den fazla su içiyorum detoks suyu spor aksatmiyorum yine de sinir oldum. O kadar su icmemw rağmen pek lavaboya da çıkmıyorum bugün. Bu su nereye gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…