- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Tut kendini lütfen bende bu akşam çiğköfte partisine gidiyorum yememem lazımEvet canım hemde çok bizde birazdan kayınbabamlara gidicez ev kalabalık olucak bozmam inşallah hiç sanmıyorum ama
Kızlar ben bugün tartı da + çıktım. En ufak kacamagim yok spor da yaptım hatta yatmadan önce de sporyaptim. Akşam 7 buçukta yediğim icin. +300 çıktım tartıda sabah. Ama parmaklarım falan şişti.ödem mi acaba. canım sıkıldı.
Ödemdir canım hatta kas bile olabilir.1 haftaya regl olurum. Onu şişliği de olabilir belki ama yine de çok moralim bozuk
Günaydın, umut fakirin ekmeğidirGünaydın yılın son günü. Hala şansıma inanarak başladığım yılı tamamen yalnız ve artık umutsuz olarak en çok istediğim şeyi de çook uzaklarda bırakarak bitiriyorum. 2018den tek beklentim var beni şaşırtmadı ve yeniden umut vaat etmesi. Bakalım neler olacak
ervaya ben güveniyorum canım ya hafta içi toparlar o :)İsyan edeceğim bizim grupta izinli biri var ve biz çok geride kaldık
Hayali bitmiyor ama olacak umudu sıfırGünaydın, umut fakirin ekmeğidirumudunu hiç bir zaman kaybetme
İnşallah geçen hafta Paylaşımına çok dikkat etmemişim bilmiyorum o yüzdenervaya ben güveniyorum canım ya hafta içi toparlar o :)
Imkansız olan ne çok merak ettimHayali bitmiyor ama olacak umudu sıfır
İnşallah geçen hafta Paylaşımına çok dikkat etmemişim bilmiyorum o yüzden
tamam bi kendisi gelsin eğer hafta içisporda aktif olamazsa 2 li grup yapayım herkesi...Hayali bitmiyor ama olacak umudu sıfır
İnşallah geçen hafta Paylaşımına çok dikkat etmemişim bilmiyorum o yüzden
Bir kaç şey uzun hikaye :)Imkansız olan ne çok merak ettim
Nasıl uygun görürsen farketmeztamam bi kendisi gelsin eğer hafta içisporda aktif olamazsa 2 li grup yapayım herkesi...
Derdini anlatmayan derman bulamazmış...Bir kaç şey uzun hikaye :)
Nasıl uygun görürsen farketmez
Yaaaa ne güzel hızlı hızlı gidiyobu gece tehlikeli bir gece çok dikkat etmemiz lazım
97.5 muuuuuu aman Allah ım. süper bir sonuç.
Çok güzel diyetisyenin verdiklerinin dışına çıkmaman. Darısı başımıza artıkTeşekkürler canım, ben bugün yemek kaçamağı yapmayacağım, ördek, köz biber, salata yiyeceğim, diyetisyenim alkole izin verdi gecesi içmem için bi takviye yazarak 2-3 kadeh de bi şeyler içerim
Sağol canım sende çok güzel verdin o 9 kata gelmek için ne mücadele vermiştik hatırlıyorsunuz ama bu hafta güzel oldu hemen geldi 9’lar, gitsinler ve bir daha gelmesinler hadi 8 gel :)
Çok güzel diyetisyenin verdiklerinin dışına çıkmaman. Darısı başımıza artık
Ay bende aynı şekilde ya elbise giymeyeli yıllar oldu gidip kendime 10 tane elbise alcam 55 olduğum gün. Ve bikini giymek istiyorum artık. Bu hayaller beni durduruyoÇıkmamam lazım canım artık yaza az kaldı yoksa yine kilolu ve mutsuz özgüvensiz gireceğim ama süper yaz hayali kurmak benim kaçamak yapmamı engelliyor hep düşünüyorum :)
Yapıyorum canım. Bakalım artık 3 lt den fazla su içiyorum detoks suyu spor aksatmiyorum yine de sinir oldum. O kadar su icmemw rağmen pek lavaboya da çıkmıyorum bugün. Bu su nereye gidiyorödemdir canım hiç canını sıkma su miktarını arttır sporda yap hergün :) hemen inersin :)
Öyle çok anlattım ki artık söyledikçe bunalıma giriyorumDerdini anlatmayan derman bulamazmış...
Umudunu hiç kaybetme varsa nasibinde sen vazgeçsende zamanı gelince olurÖyle çok anlattım ki artık söyledikçe bunalıma giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?