Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın hanımlar. evdeki yoğunluk azalmakta. bugünden sonra artık yoğun olmaz zaten salı da okul başlıyor. yoğunluk beni etkilemez. dün ve bu sabah ne yazıkki çok kontrollü olamadım ama hafta ici acısını çıkartacağım insallah. sevgili rakibime meydan bırakmak istemiyorum tabiki. bu sabah kilom 99.9 yine. spor için görevlerimi yapamıyorum bugün de ama yarından itibaren bahanem kalmayacak

günaydın :)

ben yine aynı 65.9 :) olsun güzel gibi ama tartı 65.5ile65.9 arası gitti gitti geldi :)
bakalım yarın kaç olur :)

Elif-Hakan canım sen kaçgr verdin bakayım :)
bugünkü menünü yaz birde :)

pazara gidicem ama bacaklatım öyle fena ağrıyorkiiii.... seke seke yürüyorumb tuhaf zaten.. ama mecburumgitmeye

Kızlar ben bugün tartı da + çıktım. En ufak kacamagim yok spor da yaptım hatta yatmadan önce de sporyaptim. Akşam 7 buçukta yediğim icin. +300 çıktım tartıda sabah. Ama parmaklarım falan şişti.ödem mi acaba. canım sıkıldı.

1 haftaya regl olurum. Onu şişliği de olabilir belki ama yine de çok moralim bozuk

ödemdir canım hiç canını sıkma su miktarını arttır sporda yap hergün :) hemen inersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…