- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
Valla inanmayacaksın ama +800 geldim ama tuvalet filan olmadı o yüzdengünaydın :)
ben yine aynı 65.9 :) olsun güzel gibi ama tartı 65.5ile65.9 arası gitti gitti geldi :)
bakalım yarın kaç olur :)
Elif-Hakan canım sen kaçgr verdin bakayım :)
bugünkü menünü yaz birde :)
Canım çok istediğin şey senin için hayırlıysa yeni yılda umarım isteğine kavusursun. Durum nedir bilmiyorum ama bazen bir şeyler olmuyorsa da o şey icin fazla zorlamamak daha güzel şeyleri görmeni sağlayabilir belki daha fazla mutluluk verecek başka şeyleri goremiyorsundurGünaydın yılın son günü. Hala şansıma inanarak başladığım yılı tamamen yalnız ve artık umutsuz olarak en çok istediğim şeyi de çook uzaklarda bırakarak bitiriyorum. 2018den tek beklentim var beni şaşırtmadı ve yeniden umut vaat etmesi. Bakalım neler olacak
Çok güzel sonuç canimSelamlar arkadaslar,
Cuma - cumartesi bildiginiz uzere ayran detoksu yaptim tabi gunluk 45 dakikada Leslie yaptim.
Baslangic kilom 72,3
Bu sabahki kilom 71,0
Iki gunluk detoksta 1,3 kilo kaybim oldu.
Bu detoksu yapmak isteyenler olursa diye sonucu yazmak istedim..
canım bu haftaya seni dahil etmedik zaten :) 2 liler de de seni yazmayaccağım.. bireysel olduğu zaman sen aktiflik gösterirsin...hanmeli 2’li spor Grubu da bana uymayacak galiba :) yani bireysel yarış olmalı diye düşünüyorum Hale’n :) kilo verme yarışması yapabiliriz ama 2’li grup ile güzel olur
biraz bekle canım gelir o :) bi de relg bitince daha çok rahatlarsın benim bitti deben bence o yüzden hemen -1 kg verdimYapıyorum canım. Bakalım artık 3 lt den fazla su içiyorum detoks suyu spor aksatmiyorum yine de sinir oldum. O kadar su icmemw rağmen pek lavaboya da çıkmıyorum bugün. Bu su nereye gidiyor
canım sen bi sinameli, açlık otu, acı cehre, gülçayı, ingiliz tuzu falan iç bakayım... var mı evde? başka ne ishal yapar ?Valla inanmayacaksın ama +800 geldim ama tuvalet filan olmadı o yüzden
haarika :):) demek sende baya ödem varmış he :)Selamlar arkadaslar,
Cuma - cumartesi bildiginiz uzere ayran detoksu yaptim tabi gunluk 45 dakikada Leslie yaptim.
Baslangic kilom 72,3
Bu sabahki kilom 71,0
bu bugün mü canımKahvaltı= çökelekli yumurta
3 zeytin
Yarım bardak portakal suyu
Ara= 1 küçük muz+1 ceviz
Öğlen= 120 gr fırında balkabağı üzerine 1 ceviz 1 kase tarhana çorbası
Ara= 3 hurma+ 10 küçük fındık
Akşam= yulaf lapası (250 gr süt+ 6 gr kakao+ 30 gr yulaf ezmesi)+ muz+ 4 badem
Gün içinde 2.5 lt su içildi
Leslie 30 dk/ 33 dk eliptik + 27 dk jillian
Toplam 90 dkhanmeli
Evet canım misafirlikteyim yanıma alfım yiyeceklerimi garanti olsunhaarika :):) demek sende baya ödem varmış he :)
bu bugün mü canım
tamam canım :)Evet canım misafirlikteyim yanıma alfım yiyeceklerimi garanti olsun
Bende 40 dakika bisiklete bindim bana bunu kimse yaptiramazditamam canım :)
olur bence gayt güzel :)bide meyve ye de başın dönmesin abla :)Bende 40 dakika bisiklete bindim bana bunu kimse yaptiramazdihanmeli ekmek fazlamiydi o zaman iki yumurta haslayip salata yapiyimmi iftara ayran icerim olurmu
Selamlar arkadaslar,
Baslangic kilom 72,3
Bu sabahki kilom 71,0
Bir dilim ekmekde olsunmuolur bence gayt güzel :)bide meyve ye de başın dönmesin abla :)
Tesekkürler iyi senelerBütün hayallerimize kavuştuğumuz bir yıl olsun inş.
Mutlu seneler....
9.Takımdan sevgilerle
o zaman meyve yarım porsyon olsun :)Bir dilim ekmekde olsunmu
Ay bende aynı şekilde ya elbise giymeyeli yıllar oldu gidip kendime 10 tane elbise alcam 55 olduğum gün. Ve bikini giymek istiyorum artık. Bu hayaller beni durduruyo
Kahvaltı= çökelekli yumurta
3 zeytin
Yarım bardak portakal suyu
Ara= 1 küçük muz+1 ceviz
Öğlen= 120 gr fırında balkabağı üzerine 1 ceviz 1 kase tarhana çorbası
Ara= 3 hurma+ 10 küçük fındık
Akşam= yulaf lapası (250 gr süt+ 6 gr kakao+ 30 gr yulaf ezmesi)+ muz+ 4 badem
Gün içinde 2.5 lt su içildi
Leslie 30 dk/ 33 dk eliptik + 27 dk jillian
Toplam 90 dkhanmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?