Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla inanmayacaksın ama +800 geldim ama tuvalet filan olmadı o yüzden

Canım çok istediğin şey senin için hayırlıysa yeni yılda umarım isteğine kavusursun. Durum nedir bilmiyorum ama bazen bir şeyler olmuyorsa da o şey icin fazla zorlamamak daha güzel şeyleri görmeni sağlayabilir belki daha fazla mutluluk verecek başka şeyleri goremiyorsundur

Selamlar arkadaslar,
Cuma - cumartesi bildiginiz uzere ayran detoksu yaptim tabi gunluk 45 dakikada Leslie yaptim.
Baslangic kilom 72,3
Bu sabahki kilom 71,0
Iki gunluk detoksta 1,3 kilo kaybim oldu.
Bu detoksu yapmak isteyenler olursa diye sonucu yazmak istedim..

Çok güzel sonuç canim

hanmeli 2’li spor Grubu da bana uymayacak galiba :) yani bireysel yarış olmalı diye düşünüyorum Hale’n :) kilo verme yarışması yapabiliriz ama 2’li grup ile güzel olur
canım bu haftaya seni dahil etmedik zaten :) 2 liler de de seni yazmayaccağım.. bireysel olduğu zaman sen aktiflik gösterirsin...
Yapıyorum canım. Bakalım artık 3 lt den fazla su içiyorum detoks suyu spor aksatmiyorum yine de sinir oldum. O kadar su icmemw rağmen pek lavaboya da çıkmıyorum bugün. Bu su nereye gidiyor
biraz bekle canım gelir o :) bi de relg bitince daha çok rahatlarsın benim bitti deben bence o yüzden hemen -1 kg verdim

Valla inanmayacaksın ama +800 geldim ama tuvalet filan olmadı o yüzden
canım sen bi sinameli, açlık otu, acı cehre, gülçayı, ingiliz tuzu falan iç bakayım... var mı evde? başka ne ishal yapar ?

E ervam44 tatlım bu iki gün spor yapamadın ya.. sizin takıım geriliyor.. hafta içi bu iki günü telafi edebilecek misin ? yoksa seni bu hafta dahik etmeyip 2 li grup oluşturayım...

Kahvaltı= çökelekli yumurta
3 zeytin
Yarım bardak portakal suyu
Ara= 1 küçük muz+1 ceviz
Öğlen= 120 gr fırında balkabağı üzerine 1 ceviz 1 kase tarhana çorbası

Ara= 3 hurma+ 10 küçük fındık

Akşam= yulaf lapası (250 gr süt+ 6 gr kakao+ 30 gr yulaf ezmesi)+ muz+ 4 badem

Gün içinde 2.5 lt su içildi
Leslie 30 dk/ 33 dk eliptik + 27 dk jillian
Toplam 90 dk hanmeli

haarika :):) demek sende baya ödem varmış he :)

bu bugün mü canım

Supersin sen

Ben tartilamadim sanırım tartinin pili zayıfladı saçma sapan rakamlar goseriyor

Ay bende aynı şekilde ya elbise giymeyeli yıllar oldu gidip kendime 10 tane elbise alcam 55 olduğum gün. Ve bikini giymek istiyorum artık. Bu hayaller beni durduruyo

Bende bir sürü bikini alıcam kesin net :))))

Çok güzel canım senin sporunda menülerinde kısa sürede hedefine ulaşacaksın Emin’im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…