Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ohhh iui iyi ye bakalım lavaşlı ben birinci olceeemmmm hiç kaçışın yooook
çok güzel ben beğendimmm

valla oruçluyken çok iyi ben olsam çıldırır çıkardımm.

Merhabalar
Menüm
Sahur:müsli süt mandalina bes adet zeytin
Aksam:firinda köfteli patates yemegi bol salata bezelye iki kasik, iki kasik pilav
Mandalina
Su:birbucuk litre
Spor :yok hanmeli
abla ahhh şu patates yok mu vallahi patates aşkıyla yanıyom ya (niğdeliyim ya)üç öğün yiyebilrim patates aşk yaaa bolkonda köyden gelen koca bir çuval var balkona çıkınca çoçuğumu sever gibi seviyom AMA YİYEMİYORUMMMMM

O lavasin kalorisini coktan vücuttan attım şekerim ben

canım selma aramızdan ayrılacaktı ne oldu bende tam bilmiyorum ama ailevi işler varmış..

menüm:
11.20 aspir yağı ve sirkeli su
12,00 2 haşlama yumurta, 2 yk lor peyniri, kıvırcık, 1 büyük dilim köy ekmeği
16.00 1 portakal 1 muz
18.30 3 yk makarna, 5 yk yoğurt kıvırcık, 3 köfte

2 litre su
canım makarnanın kalorisni hesapla ceza gerekli

Merhabalar
Menüm
Sahur:müsli süt mandalina bes adet zeytin
Aksam:firinda köfteli patates yemegi bol salata bezelye iki kasik, iki kasik pilav
Mandalina
Su:birbucuk litre
Spor :yok hanmeli
spor yok mu kuralları unutmayın matmazel....

kesnliklecumaya kadar spor kaçamağı olmasın....

ayrıca pilav artı patates artı bezelye nasıl bi koalisyn hükümeti kurmuşsun öyle cezanı belirle hemen

hanmeli canım bugün 30 dk leslie+15 dk karın egzersizi + dün yediğim bir kaşık makarna ve bugün yediğim 1 küçük parça lavaş için 15 dk leslie yaptım. Cezam yeterli midir :)

kız uyanıktım ama anamlarla ilgileniyorum watsapp yazsan acil birşeyse :)

Selma ayrilacagiyla ilgili bişey paylasmadi paylastiysada ben görmedim herhalde

Son düzenleme:

Gece olunca yazmadim dur yazayim

Kızlar detoksları hazırlayın bugün çarşamba, sulara kiraz şapları atılsın, ben detoks çayımı demledim suyuma kiraz sapı attım, stres oldukça iyice ödem topladım -_- iyi bi kilo ile listeye girmek istiyorum bu da bende stres yaptı, stres de yaptıkça iyice ellerimi bile kapatamıyorum şişim şiş :))

Düşünülen menüyü yazayım

Sabah : 07:45 yoğurt içine;
2 tk chia tohumu
Ananas
Baharat mix
Kabak çekirdeği içi

Ara : 5-6 çiğ badem

Öğlen: kıymalı patates var fırında ben kıymasından yiyeceğim ve cacık

Akşam : siyez Bulgurlu+ yeşil mercimekli biber dolması 1 tane
2-3 kaşık limonlu pul biberli yoğurt
Kıvırcık,mor lahana,havuç, turp salata

1,5 lt su bitti bile :)
Detoks çayı içiliyor 1 lt
Türk kahvesi içildi

Spor yaparım 60 dk

90 - 120 kalori arası, farklı yazan seçenekler vardı. Yüksek olarak alabilirim cezayı :)

Günaydınn zor oldu ama erkenden kalktım yürüdüm dışarıda 40 dakika hanmeli bugün cezam hariç başka spor için vaktim yok şimdiden etiketledim :)

Bu kadar stres yapma eminim vermişsindir. Ben de senin gibi oldum dünden beri bişeyler içiyorum ama yok inmiyo

Kızlar çok hastayım yıllardır grip olmayan ben grip oldum. Boğazım çok ağrıyo, sanırım sular soğuk diye oldu. Bugün 1 bardak bile su içmedim, içmeyede korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…