Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaa. Süper umarım yağ yakıyor dur vücudum. Çok sevindim.

Aynı şeyi söyleyeceğim ama :) köfte de ekmek var mı? Var ise extra ekmek kötü seçim olmuş ara öğün fazla olmuş sanki, ana öğüne dönmüş kalorisi :) afiyet olsun

Canim köftenin içinde çok az galeta unu vardı ve yağsız pisirdim.
Ve bugün oruçlu olduğum için resmen gözüm donmussu canım herşeyi istiyordu bunlarla gecistirdim artik yarını karbonsuzve hafif geciricem

Merhabalar
Menüm
Sahur:müsli süt mandalina bes adet zeytin
Aksam:firinda köfteli patates yemegi bol salata bezelye iki kasik, iki kasik pilav
Mandalina
Su:birbucuk litre
Spor :yok hanmeli

Ara biraz fazla olmuş ama iftarı güzel atlatmışsın bence oldukça hafif

Menun gayet güzel spor çok güzel..

Lavas olmamış ama onun dışında gayet güzel

Canim menun çok iyi sporda eklesene şahane olur..
Ekledim bile 45 dk spor 20 dk kol sırt ve bacak hareketleri 5 dakikada yan mekik. Yani totalde 70 dk

menüm:
11.20 aspir yağı ve sirkeli su
12,00 2 haşlama yumurta, 2 yk lor peyniri, kıvırcık, 1 büyük dilim köy ekmeği
16.00 1 portakal 1 muz
18.30 3 yk makarna, 5 yk yoğurt kıvırcık, 3 köfte

2 litre su
Ekmek makarna meyve köftedeki ekmek yada galete... tamamen karbonhidrat almışsın kız biraz protein al o kadar spor yapıyosun

Yaa. Süper umarım yağ yakıyor dur vücudum. Çok sevindim.

Yeme yeme sinyalleri dinleme :) gidiyor kilolar

Galeta unu yerine yulaf ezmesi ile yaparsan daha sağlıklı olur gönül rahatlığıyla yersin, oruç olunca zor olur haklısın

Merhabalar
Menüm
Sahur:müsli süt mandalina bes adet zeytin
Aksam:firinda köfteli patates yemegi bol salata bezelye iki kasik, iki kasik pilav
Mandalina
Su:birbucuk litre
Spor :yok hanmeli

Söylemişler zaten beZelye köfte patates üçlüsünü :) aa bi de pilav :) neyse oruç olunca zor oluyordur sizlere karbo tok tutar mı diyeceğim ama açlık sinyali daha çok verdiriyor aslında, kan şekerini düşürüyor

İftardan sonra kuru meyve yedim baktım kesmedi canım acayip biseyler istiyordu en iyi secim kuruyemis ti onu yedim zati avucum cok kuccuk ve avucumun yarısı dahada kuccuk

İftardan sonra kuru meyve yedim baktım kesmedi canım acayip biseyler istiyordu en iyi secim kuruyemis ti onu yedim zati avucum cok kuccuk ve avucumun yarısı dahada kuccuk
Kuruyemiş çiğse problem yok canım ama değilse kalori bombası birkaç tanesi bile

Balik salata yiyecem canim yani öyle planliyorum bakalim
Çok güzel bir tercih

İYİ geceler kızlar
Iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…