Yaa. Süper umarım yağ yakıyor dur vücudum. Çok sevindim.Dönem dönem iştah artmaları olabiliyor canım bi sporcu arkadaşım şöyle demişti; yağ ve kilo kaybetmeye başladığın zaman vücudun yalancı açlık sinyalleri gönderecek çünkü vücüt kaybetmek üzerine kurulmamış, depolamak Üzerine kurulmuş sakın aldanma ona demişti :)
Aynı şeyi söyleyeceğim ama :) köfte de ekmek var mı? Var ise extra ekmek kötü seçim olmuş ara öğün fazla olmuş sanki, ana öğüne dönmüş kalorisi :) afiyet olsun
Ara biraz fazla olmuş ama iftarı güzel atlatmışsın bence oldukça hafifBugünkü menum
Sahur
Yumurta.yulaf.peynir.baharatli omlet
Maydanoz
Iftar
Zeytinyağlı karnabahar yemegi
2 köfte yağsız pisti
Yarım dilim tam b. Ekmeği
Ara
Yarim avuc karisik kuru meyve
Yarım avuç ceviz badem fındık
1 kare bitter çikolata (kucuktu)
Cay
Sivilar
1 litre su
1 litre detoks suyu
1 kupa yeşil çay (icicem)
Sporu daha yapmadim birazdan yapar seni etiketlerimhanmeli
Ekledim bileMenun gayet güzel spor çok güzel..
Lavas olmamış ama onun dışında gayet güzel
Canim menun çok iyi sporda eklesene şahane olur..
Ekmek makarna meyve köftedeki ekmek yada galete... tamamen karbonhidrat almışsın kız biraz protein al o kadar spor yapıyosunmenüm:
11.20 aspir yağı ve sirkeli su
12,00 2 haşlama yumurta, 2 yk lor peyniri, kıvırcık, 1 büyük dilim köy ekmeği
16.00 1 portakal 1 muz
18.30 3 yk makarna, 5 yk yoğurt kıvırcık, 3 köfte
2 litre su
Abla akşam hiç olmamış ya spor ve su da yok niye böyle oldu kiMerhabalar
Menüm
Sahur:müsli süt mandalina bes adet zeytin
Aksam:firinda köfteli patates yemegi bol salata bezelye iki kasik, iki kasik pilav
Mandalina
Su:birbucuk litre
Spor :yokhanmeli
Su iciyorum ablam daha sporda hic canim istemedi neden bilmiyorumAbla akşam hiç olmamış ya spor ve su da yok niye böyle oldu ki
Akşam patates bezelye köfte en kötü sebsezeleri yemişsin abla çok olmuş yani yemeğin yarında oruç tutacak mısınSu iciyorum ablam daha sporda hic canim istemedi neden bilmiyorum
Evet canim insallahAkşam patates bezelye köfte en kötü sebsezeleri yemişsin abla çok olmuş yani yemeğin yarında oruç tutacak mısın
Yaa. Süper umarım yağ yakıyor dur vücudum. Çok sevindim.
Canim köftenin içinde çok az galeta unu vardı ve yağsız pisirdim.
Ve bugün oruçlu olduğum için resmen gözüm donmussu canım herşeyi istiyordu bunlarla gecistirdim artik yarını karbonsuzve hafif geciricem
Merhabalar
Menüm
Sahur:müsli süt mandalina bes adet zeytin
Aksam:firinda köfteli patates yemegi bol salata bezelye iki kasik, iki kasik pilav
Mandalina
Su:birbucuk litre
Spor :yokhanmeli
Biraz daha hafif atlatmaya çalış o zaman dediğim gibi kilo almaya elverişli tarihlerdeyiz şu araEvet canim insallah
Ara biraz fazla olmuş ama iftarı güzel atlatmışsın bence oldukça hafif
Ekledim bile45 dk spor 20 dk kol sırt ve bacak hareketleri 5 dakikada yan mekik. Yani totalde 70 dk
Ekmek makarna meyve köftedeki ekmek yada galete... tamamen karbonhidrat almışsın kız biraz protein al o kadar spor yapıyosun
Balik salata yiyecem canim yani öyle planliyorum bakalimBiraz daha hafif atlatmaya çalış o zaman dediğim gibi kilo almaya elverişli tarihlerdeyiz şu ara
Iyi gecelerİYİ geceler kızlar
Kuruyemiş çiğse problem yok canım ama değilse kalori bombası birkaç tanesi bileİftardan sonra kuru meyve yedim baktım kesmedi canım acayip biseyler istiyordu en iyi secim kuruyemis ti onu yedim zati avucum cok kuccuk ve avucumun yarısı dahada kuccuk
Çok güzel bir tercihBalik salata yiyecem canim yani öyle planliyorum bakalim
Iyi gecelerİYİ geceler kızlar
İYİ geceler kızlar
Kuruyemiş çiğse problem yok canım ama değilse kalori bombası birkaç tanesi bile
Çok güzel bir tercih
Iyi geceler
Kız küçücük şeylerden 200 300 kalori almışsın yazık değil mi 1 saat sporla 220 kal anca yakılıyorMalesef kavrulmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?