Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sporumu da yaptımm
20 dakika yürüyüş, 10 dakika egzersiz, 15 dakika leslie. Egzersiz yine karışık ip atlama twister squat kol bacak falan var kronometre tuttum dinlenme aralarını olabildiğince kısa tuttum
hanmeli
Ben de atlatayım da sporu :) insanity 30 gün olunca neler olacak merak ediyorum :) güzel olmuş spor canım

Spor güzel olmuş
sağol canım sürüne sürüne yapıyorum resmen hiç canım istemiyor ama bakalım

Menüm

10.00: limonlu sirkeli su

11.00: 2 dilim çavdar ekmeği ile peynirli ev yapımı sucuklu tost yeşillik çay

14.00: 5 yer fıstıği

18.00: mercimek çorba ile 1 porsiyon et şiş 1 parça lavaş ( lavaş için ceza sporu yapacağım) 1 mil leslie yaptım eve gidince 2 mile daha yapacağım
2 lt su icildi Yeşilçay kahve icildi

Afiyet olsun çok güzel menü. Sabah içtiğin çörek otu yağının faydasını görüyor musun ? Ben de aldım öyle duruyo bir içmeye başlayamadım

Döner yememekle iyi yapmışsın. Yağlı yağlı soslar yapılıyor şiş ve lavaş bin kat iyidir

Menüm

6.00
1 haşlanmış yumurta

7.30
Yarım elma
1.5 y. kaşığı yulaf
3 kaşık yoğurt
Yarım ceviz

12.30
3 yaprak marul 3 çeri domates ve 1 dilim peynirden yapılmış salata yanına 2 wasa

16.00
1 ceviz
Yeşil çay

19.00
2 but
Soğan salatası

Su 1.5 lt içtim 1 lt daha yatana kadar içicem.
Sporada şimdi başlıyorum hanmeli bitince süre yazarım

hanmeli

sağol canım sürüne sürüne yapıyorum resmen hiç canım istemiyor ama bakalım

Ah ah sevdiğimiz her şey kilo aldırıcı :) bknz: oturmak :)))

Çok içime sinmedi nedense menün :) afiyet olsun canı

Afiyet olsun çok güzel menü. Sabah içtiğin çörek otu yağının faydasını görüyor musun ? Ben de aldım öyle duruyo bir içmeye başlayamadım

İlla ki oluyordur canım, kabızlık sorunu vs olma ihtimali ortadan kalkıyor ben de arada unutuyorum ama içiyorum

Afiyet olsun canım güzel geçmiş günün

Ben de başlayayım bakalım şu 20 günde 3 kg vermem gerekiyor

Bugünkü menum

Sahur
Yumurta.yulaf.peynir.baharatli omlet
Maydanoz

Iftar
Zeytinyağlı karnabahar yemegi
2 köfte yağsız pisti
Yarım dilim tam b. Ekmeği

Ara
Yarim avuc karisik kuru meyve
Yarım avuç ceviz badem fındık
1 kare bitter çikolata (kucuktu)
Cay

Sivilar
1 litre su
1 litre detoks suyu
1 kupa yeşil çay (icicem)

Sporu daha yapmadim birazdan yapar seni etiketlerim hanmeli

Menun gayet güzel spor çok güzel..

Lavas olmamış ama onun dışında gayet güzel

Canim menun çok iyi sporda eklesene şahane olur..

menüm:
11.20 aspir yağı ve sirkeli su
12,00 2 haşlama yumurta, 2 yk lor peyniri, kıvırcık, 1 büyük dilim köy ekmeği
16.00 1 portakal 1 muz
18.30 3 yk makarna, 5 yk yoğurt kıvırcık, 3 köfte

2 litre su

Valla benim de çok içime sinmedi canım. Yarın telafi edeceğim artık. Bununla kurtarfigima şükür :) bugün çok istahliyim

Valla benim de çok içime sinmedi canım. Yarın telafi edeceğim artık. Bununla kurtarfigima şükür :) bugün çok istahliyim

Dönem dönem iştah artmaları olabiliyor canım bi sporcu arkadaşım şöyle demişti; yağ ve kilo kaybetmeye başladığın zaman vücudun yalancı açlık sinyalleri gönderecek çünkü vücüt kaybetmek üzerine kurulmamış, depolamak Üzerine kurulmuş sakın aldanma ona demişti :)

Kızlar spora başlamadan önce siyez Bulgurlu, yeşil mercimekli dolma içi hazırladım pişiyor, 2 tane dolma doldurucam yarın birini işe götürürüm birini de ya akşam ya yarın yerim, kalan iç harcı da buzluğa atıcam

menüm:
11.20 aspir yağı ve sirkeli su
12,00 2 haşlama yumurta, 2 yk lor peyniri, kıvırcık, 1 büyük dilim köy ekmeği
16.00 1 portakal 1 muz
18.30 3 yk makarna, 5 yk yoğurt kıvırcık, 3 köfte

2 litre su

Canım tavsiyem akşam karbo alma, alacaksan eğer kahvaltı öğünün de al, köfteyi sen mi yaptın? Galeta unu ya da ekmek ondanda vardır

Aynı şeyi söyleyeceğim ama :) köfte de ekmek var mı? Var ise extra ekmek kötü seçim olmuş ara öğün fazla olmuş sanki, ana öğüne dönmüş kalorisi :) afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…