özelden yazdı canımSelma ayrilacagiyla ilgili bişey paylasmadi paylastiysada ben görmedim herhalde
buyrun şekerim :)90 - 120 kalori arası, farklı yazan seçenekler vardı. Yüksek olarak alabilirim cezayı :)
he bunu ceza olarak kabul ettim o zamanGünaydınn zor oldu ama erkenden kalktım yürüdüm dışarıda 40 dakikahanmeli bugün cezam hariç başka spor için vaktim yok şimdiden etiketledim :)
Gecmis olsun canim iyi bak kendineKızlar çok hastayım yıllardır grip olmayan ben grip oldum. Boğazım çok ağrıyo, sanırım sular soğuk diye oldu. Bugün 1 bardak bile su içmedim, içmeyede korkuyorum
Teşekkür ederim abla valla zor duruyorum işyerinde eve gitmek istiyorumGecmis olsun canim iyi bak kendine
Dinlenmeden gecmiyo gripTeşekkür ederim abla valla zor duruyorum işyerinde eve gitmek istiyorum
Evet ve ben gece 11 de gireceğim eve bunu düşündükçe başıma ağrılar giriyoDinlenmeden gecmiyo grip
Tamam o zaman fırsat bulabilirsem onu da normal spor olarak yaparımözelden yazdı canım
buyrun şekerim :)
he bunu ceza olarak kabul ettim o zaman
Bu kadar stres yapma eminim vermişsindir. Ben de senin gibi oldum dünden beri bişeyler içiyorum ama yok inmiyo
Bence sen çok güzel kilo verdin1 hafta geç girerim olmadı listeye diyorum kendime öyle yatıştırıyorum
Bence sen çok güzel kilo verdin
:) bebeğimbende özldim sizi:) arada girip çıkyorum işte :)
o da olur istersen bunu normal kabul edelim cezzayı yarın yap sen bilirsinTamam o zaman fırsat bulabilirsem onu da normal spor olarak yaparım
Aynen öyle mühim olan zaten yağ kaybı. Tartıya çok takılmamak gerekBilmiyorum göremeyince canım sıkılıyorama yağ kaybettim elbiselerimden anlıyorum, ödem olsa bile ne kadar yağ kaybettim tartı da çıkar diyetisyen randevum var cumartesi en azından oradan görürüm
Etiketledim kuzu seni 70 dk yanlış hatırlamıyosamdün özlem ve esra ının sporunu göremedim...
Canım geçmiş olsunKızlar çok hastayım yıllardır grip olmayan ben grip oldum. Boğazım çok ağrıyo, sanırım sular soğuk diye oldu. Bugün 1 bardak bile su içmedim, içmeyede korkuyorum
Mantıklı olabilir ama bence direkt A rh + şöyle beslenmeli şeklindekiler saçma geliyor bana. Hani pahalı bir teste giriyosun ya o eminim güzeldirkızlar kan grubu beslenme için ne düşünüyorsunuz ??
Teşekkür ederimCanım geçmiş olsun
Canım o kadar stres yapma. Zaten stres yaptikca tartı oynamıyor. Umarım diyetisyen gittiğinde moralini düzeltecek şeyler duyarsın. :)Bilmiyorum göremeyince canım sıkılıyorama yağ kaybettim elbiselerimden anlıyorum, ödem olsa bile ne kadar yağ kaybettim tartı da çıkar diyetisyen randevum var cumartesi en azından oradan görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?