Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoş geldin canım..

Önemli sıkıntı yok herşey yolunda selma ayrıldı serami girmiyo onun dışında pek bişey yok
Evet selma ozelden yazmis ayrilmak istedigiini. Serami de kendi bilir. Bu saatten sonra gelsede listeye alamam. Diger herkes buralarda mi

Kanguru_ tatlı görümcenle nasıl gidiyo
Onu esim halletti canim :) pazar gunu gelmek icin aradi esimi. Esimde annemi gormek icin geliceksen gel gozlerin etrafda gezmesin baska amac icin gelme dedi. geldigindede yerinden kalkmadi korkudan. Kv de kizdi ona yaptiklari icin ama hep inkar hep inkar :)

Ay valla içimin yağları eridi kız eşini tebrik ettim

çok güzel demiş valla

Kanguru_ canım bu hafta sonu eşimle 2 hafta şehir dışına gideceğiz annemler akrabalar falan herkes orada dolayısıyla buraya pek bakmaya fırsatım olmayacak. Spor da yapamayabilirim. Gruptan çıkmak istemiyorum. 2 hafta beni idare eder misiniz? Kilo bildirimi yaparım ama beni listeye bu hafta almasan. Kaçamak yapmamaya çalışırım. Menumu de yazarimher gün. Ama aktif bir şekilde bulunamam yani. Olur mu öyle?

Aynen öyle mühim olan zaten yağ kaybı. Tartıya çok takılmamak gerek

Öyle canım listeye güzel bi kiloyla Gireyim de stresim kalmayacak :)

Canım o kadar stres yapma. Zaten stres yaptikca tartı oynamıyor. Umarım diyetisyen gittiğinde moralini düzeltecek şeyler duyarsın. :)

Evet kesinlikle bakalım fuul detox çayı içiyorum baya geçti ödemim sabaha da olmaz inş

Kızlar temizlik yapıyorum müzikle oynaya oynaya bi görseniz gülmekten ölürsünüz

Haha aynı ben :)

plasticwoman canım @ervam44 neden girmiyo bi bilgin varmı merak ettim

Canım dün konuştuk sanırım kızı uyumamış uykusuz işe geldim diyordu kızı hastaydı, çocuklar hasta olunca dengemiz şaşıyor

Tamam canım önemli bişey olmasın da. Çocuklar öyledir hasta falan oldularmi insanın dengesi şaşıyo

Ay valla içimin yağları eridi kız eşini tebrik ettim
Ben adama resmen koala gibi yapistin telefonu kapatinca
çok güzel demiş valla
icimin yaglaro eridi
olur cnm donunce girersin listeye ozmn

:) bebeğimbende özldim sizi:) arada girip çıkyorum işte :)

o da olur istersen bunu normal kabul edelim cezzayı yarın yap sen bilirsin
Uygunsa senin için bunu ceza olarak kabul edelim borç kalmasın
Olayı merak ettim sırf bunun için geçmişe dönücem enişteye bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…