Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Abbow bu insanlar ne kadar şey ya

Menümü yazayım kızlar

6.00
1 haşlanmış yumurta

7.30
1.5 kaşık yulaf
1 mandalina
2.5 kaşık yoğurt

12.30
1 kepçe tarhana çorbası
El ayası kadar haşlanmış tavuk
3-4 çatal salata
Yarım bardak yoğurt

15.00
1 ceviz ve ıhlamur

19.30
4-5 y.kaşığı taze fasulye

Su 1 bardak bile içemedim. Spor yok

Menun çok güzel canım. Ama su içmen hastalığın için de lazım. En azından limonlu ılık su bitki çayları falan içmeye calis

Menun çok güzel canım. Ama su içmen hastalığın için de lazım. En azından limonlu ılık su bitki çayları falan içmeye calis
Su içerken o kadar boğazım acıyo ki anlatamam. Işyerinde içemedim ama evde içebilirdim aslında ılık su. Bu arada 7 bardak ıhlamur adaçayı yeşilçay ve beyazçay içtim ama onlar suyun yerini tutmaz

Sabah : 5 yk yoğurt içine;
2 tk chia
2 dilim ananas
Baharat mix
Kabak çekirdeği içi

Ara : 5-6 çiğ badem

Öğle : patates üzeri kıyma döşenip fırına verilmişti patatesini Yok ettim :) kıymasını yedim azdı baya
Salata
Yoğurt

Akşam : 4-5 köfte
Salata (göbek+mor lahana+havuç)
Köz yeşil biber

Köfte ekmeksiz yulaf ezmesi ile yaptım

1 lt detoks çayı
3 lt su
Şekersiz Türk kahvesi

Su içerken o kadar boğazım acıyo ki anlatamam. Işyerinde içemedim ama evde içebilirdim aslında ılık su. Bu arada 7 bardak ıhlamur adaçayı yeşilçay ve beyazçay içtim ama onlar suyun yerini tutmaz

Canım bitki çayları 7 bardak içilmez zararlı Bilgin olsun, c vitamini takviyesi al ve keçi boynuzu pekmezinin içine limon sık ye, ve öksürük varsa biraz pekmez içine 1 tk tereyağı+ 1 yk su koyup fokurdat onu iç kesiyor öksürüğü ve Boğaz ağrısını ve süt içine hatmi çiçeği dmeleyebilirsin o da iyi geliyor

Geçmiş olsun canım

Elif-Hakan acaba yemek yaparken falan tadına bakıyo olabilir misin ya da gözüne gelmeyen arada bir iki atıştırma ?

Ben yemeğin tadına bile bakmıyorum birilerini çağırıyorum evden kızıyoelar :)) çorba yer misin plastic yok yasak, tavuk yer misin Yok yasak :) ammmmannn sende bırak bu diyeti diyor evdekiler :)))

Ay içime sinmedi bu menü :) afiyet olsun

afiyet olsun güzel geçmiş günün

Pekmezi deneyeyim şimdi. Cidden çok içmişim bitki çayını. Su içemedikçe bitki çayı içtim sıcak sıcak. Acaba 1 tane portokal yesem mi yoksa geç mi oldu

Valla bakma en güzelini yapıyorsun onun tadına bakayım bunun tadına bakayım derken baya yiyoruz

Gecmis olsun canim

Kuzu su içki hastalığı vucuddan atasın

offf bilmiyor um yaaa sıkılıyorum çevremdelilerde hani diyetisyene gitdin yine veremiyon falan diyorlar sıkıldııım

Selam menüm
Sahur:iki dilim tb ekmegi icine bi dilim kasar yesilcay
Aksam:balik salata bi tabak pirinc corbasi
Sivi:yesil cay bi büyük bardak iki litreye yakin su
Spor :bisiklet sürecem yarim saat
Regl oldum oruclu günlerim bitti ne yazikki biter bitmez devam insallah

Dene canım portakal yeme bence bol bol su iç en iyisi aslında su

offf bilmiyor um yaaa sıkılıyorum çevremdelilerde hani diyetisyene gitdin yine veremiyon falan diyorlar sıkıldııım

Canım sen bi şeyleri yanlış yapıyorsun bence yediklerini bi deftere yaz ve miktarını anlaması için her öğünün resmini çek ve diyetisyenine göster yemek tadına bile baksan yaz deftere göster

Ya diyetisyenim özel değil bakmaz galiba öyle olsun sadece kahvaltım 8de yapmam gerektiğini söylüyor benden 1030da yapıyorum yeşil çay 3fincan vermişti ben 1içiyorum. Galiba böyle şeyler yüzünden olmuyorr

Abla sahurda ekmek yerine üşenmiyorsan daha doyurucu şeyler hazırla istersen.

Pekmezide sabah içeyim bari şimdi gece gece onun kalorisini almaya gerek yok
Özel diyetisyene git istersen devlettikler herkese standart liste veriyor. Yemek saatlerini senin uyanma - uyuma saatlerine göre ayarlaması gerekiyor

Şimdi gidemem bi bununla devam edeyim iyi ama belediyenin diyetisyeni özel gibi aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…