- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Abbow bu insanlar ne kadar şey yaGecmiste bulamazsin cnm bayaga oldu konusali :) gorumcem bana geldoginde heryere bakiyo pis mi temizmi diye onu konusmustuk :)
Pers. Gunu spor yapma eger bu gune kdr hergun yaptiysan. Bi gun dinlen. Vucudun direniyo sabret kacamak yapma
gecmis olsn canim
Ben hastayım ya 5 dakkada 1 uyuyakalıyorum
Inşallah ya işe gitmek çok zor geliyo valla evdeyken o kadar zor gelmiyo da..Kiyamam yaaa sen dinlenmene bak hastalık zor Be inşallah biranonce toparlanirsin
Menun çok güzel canım. Ama su içmen hastalığın için de lazım. En azından limonlu ılık su bitki çayları falan içmeye calisMenümü yazayım kızlar
6.00
1 haşlanmış yumurta
7.30
1.5 kaşık yulaf
1 mandalina
2.5 kaşık yoğurt
12.30
1 kepçe tarhana çorbası
El ayası kadar haşlanmış tavuk
3-4 çatal salata
Yarım bardak yoğurt
15.00
1 ceviz ve ıhlamur
19.30
4-5 y.kaşığı taze fasulye
Su 1 bardak bile içemedim. Spor yok
Su içerken o kadar boğazım acıyo ki anlatamam. Işyerinde içemedim ama evde içebilirdim aslında ılık su. Bu arada 7 bardak ıhlamur adaçayı yeşilçay ve beyazçay içtim ama onlar suyun yerini tutmazMenun çok güzel canım. Ama su içmen hastalığın için de lazım. En azından limonlu ılık su bitki çayları falan içmeye calis
Su içerken o kadar boğazım acıyo ki anlatamam. Işyerinde içemedim ama evde içebilirdim aslında ılık su. Bu arada 7 bardak ıhlamur adaçayı yeşilçay ve beyazçay içtim ama onlar suyun yerini tutmaz
Ben adama resmen koala gibi yapistin telefonu kapatinca
icimin yaglaro eridi
olur cnm donunce girersin listeye ozmn
merhaba arkadaşlar. iki gündür kızım çok hasta. bugün doktordaydık. iki gecedir uykusuzuz. giremedim gruba da kusuruma bakmayin. epeydir spor yapamadığım için iki gündür çarşıdan eve yürüyerek geliyorum. iki gündür 45 dakikalık tempolu yürüyüş yaptim
Elif-Hakan acaba yemek yaparken falan tadına bakıyo olabilir misin ya da gözüne gelmeyen arada bir iki atıştırma ?
Kızlar menumu yazıyorum
10.00: limonlu sirkeli su
10.30: 1 çay bardağı süt
11.30: 1 dilim çavdar ekmeği 2 dilim eski kaşar, 3 dilim pastırma, 1 haşlanmış yumurta,çay
15.00: 2 tatlı kaşığı hurmalı muhallebi (şekersiz)
16.00: 10 tane küçük tam tahilli galeta (25 Gr)
18.00: ızgara balık salata 1 çatal tahin helvasi
3 lt su icildi. 1 mil leslie yaptım spor.birazdan 1 mil daha yapacağım.
Menümü yazayım kızlar
6.00
1 haşlanmış yumurta
7.30
1.5 kaşık yulaf
1 mandalina
2.5 kaşık yoğurt
12.30
1 kepçe tarhana çorbası
3-4 çatal salata
Yarım bardak yoğurt
15.00
1 ceviz ve ıhlamur
19.30
Yok valla tatlım ben çok diyet yapıp bozdum ben kendim etdim bunu kendime ama kırılacak inat vereceğimElif-Hakan acaba yemek yaparken falan tadına bakıyo olabilir misin ya da gözüne gelmeyen arada bir iki atıştırma ?
Pekmezi deneyeyim şimdi. Cidden çok içmişim bitki çayını. Su içemedikçe bitki çayı içtim sıcak sıcak. Acaba 1 tane portokal yesem mi yoksa geç mi olduCanım bitki çayları 7 bardak içilmez zararlı Bilgin olsun, c vitamini takviyesi al ve keçi boynuzu pekmezinin içine limon sık ye, ve öksürük varsa biraz pekmez içine 1 tk tereyağı+ 1 yk su koyup fokurdat onu iç kesiyor öksürüğü ve Boğaz ağrısını ve süt içine hatmi çiçeği dmeleyebilirsin o da iyi geliyor
Valla bakma en güzelini yapıyorsun onun tadına bakayım bunun tadına bakayım derken baya yiyoruzGeçmiş olsun canım
Ben yemeğin tadına bile bakmıyorum birilerini çağırıyorum evden kızıyoelar :)) çorba yer misin plastic yok yasak, tavuk yer misin Yok yasak :) ammmmannn sende bırak bu diyeti diyor evdekiler :)))
Ay içime sinmedi bu menü :) afiyet olsun
afiyet olsun güzel geçmiş günün
Gecmis olsun canimbu arada güya internet paketi aldım. okulun bulunduğu yerde watsap kullanabiliyorum ama başka bir yere giriş yapamıyorum. saatlerce sayfa yenilemek için bekletiyor. bendeki şans. okulda net çekse gün içinde teneffüslerde girerdim sayfaya. akşamları çok aktif olamiyorum
Kuzu su içki hastalığı vucuddan atasınMenümü yazayım kızlar
6.00
1 haşlanmış yumurta
7.30
1.5 kaşık yulaf
1 mandalina
2.5 kaşık yoğurt
12.30
1 kepçe tarhana çorbası
3-4 çatal salata
Yarım bardak yoğurt
15.00
1 ceviz ve ıhlamur
19.30
offf bilmiyor um yaaa sıkılıyorum çevremdelilerde hani diyetisyene gitdin yine veremiyon falan diyorlar sıkıldııımGeçmiş olsun canım
Ben yemeğin tadına bile bakmıyorum birilerini çağırıyorum evden kızıyoelar :)) çorba yer misin plastic yok yasak, tavuk yer misin Yok yasak :) ammmmannn sende bırak bu diyeti diyor evdekiler :)))
Ay içime sinmedi bu menü :) afiyet olsun
afiyet olsun güzel geçmiş günün
Pekmezi deneyeyim şimdi. Cidden çok içmişim bitki çayını. Su içemedikçe bitki çayı içtim sıcak sıcak. Acaba 1 tane portokal yesem mi yoksa geç mi oldu
Valla bakma en güzelini yapıyorsun onun tadına bakayım bunun tadına bakayım derken baya yiyoruz
offf bilmiyor um yaaa sıkılıyorum çevremdelilerde hani diyetisyene gitdin yine veremiyon falan diyorlar sıkıldııım
Ya diyetisyenim özel değil bakmaz galiba öyle olsun sadece kahvaltım 8de yapmam gerektiğini söylüyor benden 1030da yapıyorum yeşil çay 3fincan vermişti ben 1içiyorum. Galiba böyle şeyler yüzünden olmuyorrDene canım portakal yeme bence bol bol su iç en iyisi aslında su
Canım sen bi şeyleri yanlış yapıyorsun bence yediklerini bi deftere yaz ve miktarını anlaması için her öğünün resmini çek ve diyetisyenine göster yemek tadına bile baksan yaz deftere göster
Abla sahurda ekmek yerine üşenmiyorsan daha doyurucu şeyler hazırla istersen.Selam menüm
Sahur:iki dilim tb ekmegi icine bi dilim kasar yesilcay
Aksam:balik salata bi tabak pirinc corbasi
Sivi:yesil cay bi büyük bardak iki litreye yakin su
Spor :bisiklet sürecem yarim saat
Regl oldum oruclu günlerim bitti ne yazikki biter bitmez devam insallah
Pekmezide sabah içeyim bari şimdi gece gece onun kalorisini almaya gerek yokDene canım portakal yeme bence bol bol su iç en iyisi aslında su
Canım sen bi şeyleri yanlış yapıyorsun bence yediklerini bi deftere yaz ve miktarını anlaması için her öğünün resmini çek ve diyetisyenine göster yemek tadına bile baksan yaz deftere göster
Özel diyetisyene git istersen devlettikler herkese standart liste veriyor. Yemek saatlerini senin uyanma - uyuma saatlerine göre ayarlaması gerekiyorYa diyetisyenim özel değil bakmaz galiba öyle olsun sadece kahvaltım 8de yapmam gerektiğini söylüyor benden 1030da yapıyorum yeşil çay 3fincan vermişti ben 1içiyorum. Galiba böyle şeyler yüzünden olmuyorr
Şimdi gidemem bi bununla devam edeyim iyi ama belediyenin diyetisyeni özel gibi aslındaAbla sahurda ekmek yerine üşenmiyorsan daha doyurucu şeyler hazırla istersen.
Pekmezide sabah içeyim bari şimdi gece gece onun kalorisini almaya gerek yok
Özel diyetisyene git istersen devlettikler herkese standart liste veriyor. Yemek saatlerini senin uyanma - uyuma saatlerine göre ayarlaması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?