- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
Ha dimi bide o vardı unutmuşum bide nilie vardı o ne oldu.
@hanmeli spor isi ne durumda :)
vallahi hanmeli komutanında aıkı yönetimle devam ediyprum ama yok git gide artıyor inanırmısın dün 150dk hızlı yürüyüş yaptım bugün +900 geldim diyeyisyen vucudun inat ediyor ama geçecek dedi dün
şu evin twmizliğine laf söyleyen kadın mı oOnu esim halletti canim :) pazar gunu gelmek icin aradi esimi. Esimde annemi gormek icin geliceksen gel gozlerin etrafda gezmesin baska amac icin gelme dedi.geldigindede yerinden kalkmadi korkudan. Kv de kizdi ona yaptiklari icin ama hep inkar hep inkar :)
super . Ervamda gelir heralde interwnti falan bitmistir belki
o fenaysa ben ondan daha fenayim :)
Ha dimi bide o vardı unutmuşum bide nilie vardı o ne oldu.
vallahi hanmeli komutanında aıkı yönetimle devam ediyprum ama yok git gide artıyor inanırmısın dün 150dk hızlı yürüyüş yaptım bugün +900 geldim diyeyisyen vucudun inat ediyor ama geçecek dedi dün
şu evin twmizliğine laf söyleyen kadın mı o
geçmiş olsun canımmerhaba arkadaşlar. iki gündür kızım çok hasta. bugün doktordaydık. iki gecedir uykusuzuz. giremedim gruba da kusuruma bakmayin. epeydir spor yapamadığım için iki gündür çarşıdan eve yürüyerek geliyorum. iki gündür 45 dakikalık tempolu yürüyüş yaptim
merhaba arkadaşlar. iki gündür kızım çok hasta. bugün doktordaydık. iki gecedir uykusuzuz. giremedim gruba da kusuruma bakmayin. epeydir spor yapamadığım için iki gündür çarşıdan eve yürüyerek geliyorum. iki gündür 45 dakikalık tempolu yürüyüş yaptim
Canım çok geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar. iki gündür kızım çok hasta. bugün doktordaydık. iki gecedir uykusuzuz. giremedim gruba da kusuruma bakmayin. epeydir spor yapamadığım için iki gündür çarşıdan eve yürüyerek geliyorum. iki gündür 45 dakikalık tempolu yürüyüş yaptim
Geçer canım. Sağlık olsun da zayıflarsin. Stres yapma. İnşallah en kısa zamanda her şey düzene girergeçmişi okudum geldim arkadaşlar. geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. tam düzene giriyorum derken bask birşey çıkıyor. iyice moralim bozuluyor. artık ciddi zayıflamak istiyorum ama hem düzenimi bozan sıkıntılar art arda
Gecmiste bulamazsin cnm bayaga oldu konusali :) gorumcem bana geldoginde heryere bakiyo pis mi temizmi diye onu konusmustuk :)Uygunsa senin için bunu ceza olarak kabul edelim borç kalmasın
Olayı merak ettim sırf bunun için geçmişe dönücemenişteye bravo
Pers. Gunu spor yapma eger bu gune kdr hergun yaptiysan. Bi gun dinlen. Vucudun direniyo sabret kacamak yapmaHa dimi bide o vardı unutmuşum bide nilie vardı o ne oldu.
şu evin twmizliğine laf söyleyen kadın mı o
gecmis olsn canimmerhaba arkadaşlar. iki gündür kızım çok hasta. bugün doktordaydık. iki gecedir uykusuzuz. giremedim gruba da kusuruma bakmayin. epeydir spor yapamadığım için iki gündür çarşıdan eve yürüyerek geliyorum. iki gündür 45 dakikalık tempolu yürüyüş yaptim
geçmişi okudum geldim arkadaşlar. geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. tam düzene giriyorum derken bask birşey çıkıyor. iyice moralim bozuluyor. artık ciddi zayıflamak istiyorum ama hem düzenimi bozan sıkıntılar art arda
Geçmiş olsun Allah şifa versin bu aralar salgın var geçer sende daha iyi verirsin kendini diyetemerhaba arkadaşlar. iki gündür kızım çok hasta. bugün doktordaydık. iki gecedir uykusuzuz. giremedim gruba da kusuruma bakmayin. epeydir spor yapamadığım için iki gündür çarşıdan eve yürüyerek geliyorum. iki gündür 45 dakikalık tempolu yürüyüş yaptim
Tamam canım yapmam bugünde 1saat yaptımGecmiste bulamazsin cnm bayaga oldu konusali :) gorumcem bana geldoginde heryere bakiyo pis mi temizmi diye onu konusmustuk :)
Pers. Gunu spor yapma eger bu gune kdr hergun yaptiysan. Bi gun dinlen. Vucudun direniyo sabret kacamak yapma
gecmis olsn canim
inşallah canım sagolasin.Geçer canım. Sağlık olsun da zayıflarsin. Stres yapma. İnşallah en kısa zamanda her şey düzene girer
insallah Rabbim üstesinden gelecek güç kuvvet versin. ben aslında çok hırslı biriyimdir. bu şekild e olunca odaklanamiyorumCanim rabbim kötü bişey vermesin her ne olursa olsun senin üstesinden geleceğinden inanıyorum. Zayıflamak içinde kesinlikle stres yapma yaza daha var istikrarlı devam edersen yaza kadar baya kilo verirsin
teşekkür ederim. kızım bu yıl kreş e başladı. allerjik bünye de olunca hastalıktan hiç kurtulamıyoruz. üç aydır bir gün iyi beş gün hasta. biran önce bağışıklık sistemi güçlenir insallah. artık kendime zaman ayirabilmek istiyorumGeçmiş olsun Allah şifa versin bu aralar salgın var geçer sende daha iyi verirsin kendini diyete
Zor bir durum gerçekten. Ama doktorların verdiği antibiyotikler yüzunden bağışıklık kazanmak daha da zorinşallah canım sagolasin.
insallah Rabbim üstesinden gelecek güç kuvvet versin. ben aslında çok hırslı biriyimdir. bu şekild e olunca odaklanamiyorum
teşekkür ederim. kızım bu yıl kreş e başladı. allerjik bünye de olunca hastalıktan hiç kurtulamıyoruz. üç aydır bir gün iyi beş gün hasta. biran önce bağışıklık sistemi güçlenir insallah. artık kendime zaman ayirabilmek istiyorum
Ben hastayım ya 5 dakkada 1 uyuyakalıyorumKızlar nerelerdesiniz yahu buraları yine boş bıraktıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?