Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ha dimi bide o vardı unutmuşum bide nilie vardı o ne oldu.
@hanmeli spor isi ne durumda :)
Gecmis olsun canim.

Kilo durumun nasil gitti mi fazlaliklar Elif-Hakan
vallahi hanmeli komutanında aıkı yönetimle devam ediyprum ama yok git gide artıyor inanırmısın dün 150dk hızlı yürüyüş yaptım bugün +900 geldim diyeyisyen vucudun inat ediyor ama geçecek dedi dün

şu evin twmizliğine laf söyleyen kadın mı o

Bu kızı seviyordum ben ya

merhaba arkadaşlar. iki gündür kızım çok hasta. bugün doktordaydık. iki gecedir uykusuzuz. giremedim gruba da kusuruma bakmayin. epeydir spor yapamadığım için iki gündür çarşıdan eve yürüyerek geliyorum. iki gündür 45 dakikalık tempolu yürüyüş yaptim

geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun umarım önemli bişeyı yoktur canim

geçmişi okudum geldim arkadaşlar. geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. tam düzene giriyorum derken bask birşey çıkıyor. iyice moralim bozuluyor. artık ciddi zayıflamak istiyorum ama hem düzenimi bozan sıkıntılar art arda

bu arada güya internet paketi aldım. okulun bulunduğu yerde watsap kullanabiliyorum ama başka bir yere giriş yapamıyorum. saatlerce sayfa yenilemek için bekletiyor. bendeki şans. okulda net çekse gün içinde teneffüslerde girerdim sayfaya. akşamları çok aktif olamiyorum

Canım çok geçmiş olsun

Geçer canım. Sağlık olsun da zayıflarsin. Stres yapma. İnşallah en kısa zamanda her şey düzene girer

Uygunsa senin için bunu ceza olarak kabul edelim borç kalmasın

Olayı merak ettim sırf bunun için geçmişe dönücem enişteye bravo
Gecmiste bulamazsin cnm bayaga oldu konusali :) gorumcem bana geldoginde heryere bakiyo pis mi temizmi diye onu konusmustuk :)
Pers. Gunu spor yapma eger bu gune kdr hergun yaptiysan. Bi gun dinlen. Vucudun direniyo sabret kacamak yapma
gecmis olsn canim

Canim rabbim kötü bişey vermesin her ne olursa olsun senin üstesinden geleceğinden inanıyorum. Zayıflamak içinde kesinlikle stres yapma yaza daha var istikrarlı devam edersen yaza kadar baya kilo verirsin

Geçmiş olsun Allah şifa versin bu aralar salgın var geçer sende daha iyi verirsin kendini diyete

Tamam canım yapmam bugünde 1saat yaptım

Geçer canım. Sağlık olsun da zayıflarsin. Stres yapma. İnşallah en kısa zamanda her şey düzene girer
inşallah canım sagolasin.
Canim rabbim kötü bişey vermesin her ne olursa olsun senin üstesinden geleceğinden inanıyorum. Zayıflamak içinde kesinlikle stres yapma yaza daha var istikrarlı devam edersen yaza kadar baya kilo verirsin
insallah Rabbim üstesinden gelecek güç kuvvet versin. ben aslında çok hırslı biriyimdir. bu şekild e olunca odaklanamiyorum
Geçmiş olsun Allah şifa versin bu aralar salgın var geçer sende daha iyi verirsin kendini diyete
teşekkür ederim. kızım bu yıl kreş e başladı. allerjik bünye de olunca hastalıktan hiç kurtulamıyoruz. üç aydır bir gün iyi beş gün hasta. biran önce bağışıklık sistemi güçlenir insallah. artık kendime zaman ayirabilmek istiyorum

Zor bir durum gerçekten. Ama doktorların verdiği antibiyotikler yüzunden bağışıklık kazanmak daha da zor

Kızlar menumu yazıyorum

10.00: limonlu sirkeli su

10.30: 1 çay bardağı süt

11.30: 1 dilim çavdar ekmeği 2 dilim eski kaşar, 3 dilim pastırma, 1 haşlanmış yumurta,çay

15.00: 2 tatlı kaşığı hurmalı muhallebi (şekersiz)

16.00: 10 tane küçük tam tahilli galeta (25 Gr)

18.00: ızgara balık salata 1 çatal tahin helvasi
3 lt su icildi. 1 mil leslie yaptım spor.birazdan 1 mil daha yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…