Niye içine sinmedi kızGeçmiş olsun canım
Ben yemeğin tadına bile bakmıyorum birilerini çağırıyorum evden kızıyoelar :)) çorba yer misin plastic yok yasak, tavuk yer misin Yok yasak :) ammmmannn sende bırak bu diyeti diyor evdekiler :)))
Ay içime sinmedi bu menü :) afiyet olsun
afiyet olsun güzel geçmiş günün
Dogru söylüyosun iki yumurta kaynatsam olur aslinda tekrar baslayinca aklimda olsunAbla sahurda ekmek yerine üşenmiyorsan daha doyurucu şeyler hazırla istersen.
Pekmezide sabah içeyim bari şimdi gece gece onun kalorisini almaya gerek yok
Özel diyetisyene git istersen devlettikler herkese standart liste veriyor. Yemek saatlerini senin uyanma - uyuma saatlerine göre ayarlaması gerekiyor
canm iyi gidiyor :) ama ya ben gözümden kaçırıyorum ya da arkadaşlar yazmıyor...hanmeli spor isi ne durumda :)
geçmi olsun canım :/merhaba arkadaşlar. iki gündür kızım çok hasta. bugün doktordaydık. iki gecedir uykusuzuz. giremedim gruba da kusuruma bakmayin. epeydir spor yapamadığım için iki gündür çarşıdan eve yürüyerek geliyorum. iki gündür 45 dakikalık tempolu yürüyüş yaptim
Menümü yazayım kızlar
6.00
1 haşlanmış yumurta
7.30
1.5 kaşık yulaf
1 mandalina
2.5 kaşık yoğurt
12.30
1 kepçe tarhana çorbası
El ayası kadar haşlanmış tavuk
3-4 çatal salata
Yarım bardak yoğurt
15.00
1 ceviz ve ıhlamur
19.30
4-5 y.kaşığı taze fasulye
Su 1 bardak bile içemedim. Spor yok
Ne cezasi nereye yazdinbaşka kime ceza kestim ben geçmi okumayayıım ya neden ben cevappları bulamıyırum ???????
canım senin nasıl gidiyor ? 900 artı demişsin ?? direnme vs haklı olabilir diyetisyen.. bu hafta ki beslenmene ne dedi ? ekmekler lahmacun cola vs vs bu hafta bence beslenme iyi değildi.. spor çok iyi fakat ilk şart beslenme...90dk yürüyüşhanmeli
200 olsun abla sen bezelye patates pilav yedin bugünde yoğurt çorbası yazmışın pilavlı...Ne cezasi nereye yazdin100 kere ziplayimmi yeterlimi canim
valla doğru ama inanıyorum olacak yarında yürümeyi düşünüyorum perşembe spor yapma dedi @Rzgrece şimdi bide kabızlık ilacımı içeyim sabah bi tartılayım mı yoksa esranın desiği gibi cuma mı tartilim moralim bozuluyor çokcanım senin nasıl gidiyor ? 900 artı demişsin ?? direnme vs haklı olabilir diyetisyen.. bu hafta ki beslenmene ne dedi ? ekmekler lahmacun cola vs vs bu hafta bence beslenme iyi değildi.. spor çok iyi fakat ilk şart beslenme...
Olur200 olsun abla sen bezelye patates pilav yedin bugünde yoğurt çorbası yazmışın pilavlı...
benim sabah ki 40 dk yürüyüşü dün ki makarnaya saymıştıkbaşka kime ceza kestim ben geçmi okumayayıım ya neden ben cevappları bulamıyırum ???????
kesinlikle haklısın. antibiyotik bitiyor üç gün sonra yine başa dönüyoruz. bu sefer doktora gitmeyeyim diye direniyorum antibiyotikten uzak kalayım diye o zaman da kız iyice helâk oluyor.Zor bir durum gerçekten. Ama doktorların verdiği antibiyotikler yüzunden bağışıklık kazanmak daha da zor
Inşallah ya işe gitmek çok zor geliyo valla evdeyken o kadar zor gelmiyo da..
Sen napıyosun kuzu
boş bırakmayayım sayfaya bo bakayım mesaj biriktirmeyeyim dedim. kimse yoktur sanirim. kızın sesine tetikteyim. uyku tutmadı. aslında kaç gündür uykusuzum. bir öğrencime de moralim bozuldu. inanın kendi kızımdan daha çok onu düşünmek uykumdan etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?