Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Niye içine sinmedi kız

Dogru söylüyosun iki yumurta kaynatsam olur aslinda tekrar baslayinca aklimda olsun

hanmeli spor isi ne durumda :)
canm iyi gidiyor :) ama ya ben gözümden kaçırıyorum ya da arkadaşlar yazmıyor...
geçmi olsun canım :/

canım cumaya kadar başka spor kaçamağı yapmamaya çalış... geçmiş olsun ayrıca canım... spor yapamazsanda muaf olablirsn hastalıktan dolayı.. :)
ama dünkü sporu göremedim çizelgeyi paylaşamadım o yüzden...

valla doğru ama inanıyorum olacak yarında yürümeyi düşünüyorum perşembe spor yapma dedi @Rzgrece şimdi bide kabızlık ilacımı içeyim sabah bi tartılayım mı yoksa esranın desiği gibi cuma mı tartilim moralim bozuluyor çok

Sabah 2yumurta 1dilim peynir 5zeytin salata(yağsiz)
Ara.2 tb bisküvi 1kuru incir
Öğle .ufacık peynir4zeytin turp
Ara 1küçük poğaca 4dilim fırıda patates (susuz kabuklu öyle direk atdım fırına elma dilimi gibi)kendim yaptım misafirim vardı
Akşam yok(poğaca yediğim için nişi yemedim ama isterseniz spor yaparım )
Saat 22:30 çok acıktım dayanamadım yağsız salata(kıvırcık havuç turp)

Zor bir durum gerçekten. Ama doktorların verdiği antibiyotikler yüzunden bağışıklık kazanmak daha da zor
kesinlikle haklısın. antibiyotik bitiyor üç gün sonra yine başa dönüyoruz. bu sefer doktora gitmeyeyim diye direniyorum antibiyotikten uzak kalayım diye o zaman da kız iyice helâk oluyor.

boş bırakmayayım sayfaya bo bakayım mesaj biriktirmeyeyim dedim. kimse yoktur sanirim. kızın sesine tetikteyim. uyku tutmadı. aslında kaç gündür uykusuzum. bir öğrencime de moralim bozuldu. inanın kendi kızımdan daha çok onu düşünmek uykumdan etti beni

Inşallah ya işe gitmek çok zor geliyo valla evdeyken o kadar zor gelmiyo da..
Sen napıyosun kuzu

Napayim canım uğraşıyorum kizim hasta onunla uğraşıyorum işte gecem gündüzüm belli değil çocuk hasta oldumu onun stresinden bizde hasta oluyoruz

Zaten kizinla uğraşıyorsun başkası yüzünden sıkıntı yapma kendine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…