- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
oooooooooooooooooooo harika :) sen kendin yazabildin mi kııızzzzz :):)
işim kolaylaştı :)
HERKES KENDİSİ YAZSIN BACIM :)
canım ilk sayfadan olmaz sürekli en son kişiden güncellemeniz lazım.... zaten az inele anlarsın nasıl olduğunu bi formül bu kendi kısmını bulup puanınıgirersin.... ben herkese belli bi işaret koyayım o işsreti bul sip yerine puan yazCanim cok iyi olur kendimiz yapsak herseyde senin üstüne olmaz cunku uğraş istiyo ben denedim olmadı öğrenelim nasıl yapıldığını ve bu tablo ilk sayfada olsa girer yaparız
oooooooooooooooooooo harika :) sen kendin yazabildin mi kııızzzzz :):)
işim kolaylaştı :)
HERKES KENDİSİ YAZSIN BACIM :)
kız yeter biz nasıl geçicez seniYazılır be ne var :)) 40 dk da yürüdüm onu da ekliycem
Ben eve gidince bakcam ona profil mesaji yazan yere yaziyodun galibaesra ben yazdım dediğini çıkmıyor............ yardımcı olun dedim valla kimse br şey demiyor
40 dk yavaş mı tempou mu yürüdün bak ikisifarklı heeeYazılır be ne var :)) 40 dk da yürüdüm onu da ekliycem
tamam cnım bak bende arkadaşların yazdığı yere yazdım hep benimki çıkadı.. popüler üye yzıyor o çıkmıyorBen eve gidince bakcam ona profil mesaji yazan yere yaziyodun galiba
En asagida degisiklikleri kaydet var oraya tikliyosunesra ben yazdım dediğini çıkmıyor............ yardımcı olun dedim valla kimse br şey demiyor
Günaydın canım
Hayırlı yolculuklar canım.
Günaydın abla
kız yeter biz nasıl geçicez seni
40 dk yavaş mı tempou mu yürüdün bak ikisifarklı heee
Bende yogurda chia tohumu kattim aksam yiyecem bakalim tadi neye benziyo11:00-12:00 gibi - 1 tam yumurta 1 yumurta beyazı 1 bıldırcın yumurtası omlet
Yeşil kırma zeytin bahçemizden
2 unsuz poğaça ufak
17:30 - 4 unsuz köfte
Salata (kıvırcık,mor lahana, havuç)
Yatmadan 3 yk yoğurt içine 1 tk sumak kür
1 filtre kahve
Ananaslı açaili yeşil çay
3 lt su
Bende yogurda chia tohumu kattim aksam yiyecem bakalim tadi neye benziyo
11:00-12:00 gibi - 1 tam yumurta 1 yumurta beyazı 1 bıldırcın yumurtası omlet
Yeşil kırma zeytin bahçemizden
2 unsuz poğaça ufak
17:30 - 4 unsuz köfte
Salata (kıvırcık,mor lahana, havuç)
Yatmadan 3 yk yoğurt içine 1 tk sumak kür
1 filtre kahve
Ananaslı açaili yeşil çay
3 lt su
dedim durumayazdın çıkmadı yineEn asagida degisiklikleri kaydet var oraya tikliyosun
ooooooooooooooooo o yoğurt akşama kadar chinın içinde mi duracakBende yogurda chia tohumu kattim aksam yiyecem bakalim tadi neye benziyo
Durum değil profil mesajıdedim durumayazdın çıkmadı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?