- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Off yapma ya lütfen 7leri görmene bişey kalmamıştıBu sabah 83 gordum
Haftasonunu gayet güzel atlatmışsın benceBugünkü menum
Uyanınca sirkeli su
Kahvalti
Peynir Zeytin
Maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği
Kuru üzüm
Çay
Öğle
Zeytinyağlı kabak yemegi
1 çay bardağı kadar çekirdek
Akşam
Sulu köfte (köftenin içinde çok az bulgur vardı ve suyundan yemedim ama 2 patatesinden yedim)
Cacık
Sivilar
3 litre SU
1 kupa yeşil çay
2 bardak zencefil tarcin cayi
Spor
65 dk lelsie*195 puan
500 ip*100 puan
10 dk bölgesel egzersizler*30 puan
Toplam*325 puan
guzel menu canim. Dag manzarasi harikaydi gordum :)Merhaba kızlar bugün arkadaşlarla dağa çıktık bol bol yürüyüş yaptık sabah 1.5 saat yürüdük tempolu 1.5 saatte akşam yürüdük temiz havada. Yediklerimide yazayım
Sabah
1 simit
1 dilim peynir
Söğüş salata
Zeytin
Çay
Ara
Sade türk kahvesi
1 tane minicik çakıl çikolota
1 simit yediğim için akşam hiç birşey yemedim yeni yeni acıkmaya başladım ama yemicem.
supersinBugünkü menum
Uyanınca sirkeli su
Kahvalti
Peynir Zeytin
Maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği
Kuru üzüm
Çay
Öğle
Zeytinyağlı kabak yemegi
1 çay bardağı kadar çekirdek
Akşam
Sulu köfte (köftenin içinde çok az bulgur vardı ve suyundan yemedim ama 2 patatesinden yedim)
Cacık
Sivilar
3 litre SU
1 kupa yeşil çay
2 bardak zencefil tarcin cayi
Spor
65 dk lelsie*195 puan
500 ip*100 puan
10 dk bölgesel egzersizler*30 puan
Toplam*325 puan
Cabuk gelen cabuk gider diyerek yarin dikkat edicem :) reglde var tabi o kilonun icinde izinden donene kdr 78 olcam hedefim buOff yapma ya lütfen 7leri görmene bişey kalmamıştı
Haftasonunu gayet güzel atlatmışsın bence
O zaman şuan dönmenin tam zamanı hemen ekmek işini tamamen kes akşam yemeklerinde et balık tavuk yap hem misafirin var iyi olur hem sen protein almis olursunCabuk gelen cabuk gider diyerek yarin dikkat edicem :) reglde var tabi o kilonun icinde izinden donene kdr 78 olcam hedefim bu
Bu aksam balik izgara yaptik yarin da buglama yapcam sabahda yumurta yicem bitek menumu paylasicm ztnO zaman şuan dönmenin tam zamanı hemen ekmek işini tamamen kes akşam yemeklerinde et balık tavuk yap hem misafirin var iyi olur hem sen protein almis olursun
Iyi olur canım ne zaman dönüyosun izindenBu aksam balik izgara yaptik yarin da buglama yapcam sabahda yumurta yicem bitek menumu paylasicm ztn
Kızlar ya ben öğle yemeklerini evden yapıp götürmek istiyorum. Orda pişirme imkanım yok. Akşamdan hazırlayabileceğim dolaba koymasamda soru olmick napabilirim bana akıl verin lütfenplasticwoman AhSen_2504 hanmeli Kanguru_ Findikfaresi123
Bu aksam balik izgara yaptik yarin da buglama yapcam sabahda yumurta yicem bitek menumu paylasicm ztn
Ay Allaha şükür tonbalıģı dışında bi fikir geldi çok sıkılmıştım ondan. Hindi salamı nasıl bişey ki heralde o ısıl işlem görmüş hindi salamından değildir. Migrosta var mıdır acepBen kendim için söyleyeyim salata malzemesi ve ton balığı götürüyorum salata yapıp üzerine ton balığı koyup yiyorum senşn hep salatan var, şanslısın hellim peyniri, dil peyniri, ton balığı, fit xl hindi salamı götür onları koyarsın salata yersin
Ay Allaha şükür tonbalıģı dışında bi fikir geldi çok sıkılmıştım ondan. Hindi salamı nasıl bişey ki heralde o ısıl işlem görmüş hindi salamından değildir. Migrosta var mıdır acep
somestrdan snra cnm ama belli olmaz belki daha erkende donebilirim gidisata bagli.Iyi olur canım ne zaman dönüyosun izinden
Kızlar ya ben öğle yemeklerini evden yapıp götürmek istiyorum. Orda pişirme imkanım yok. Akşamdan hazırlayabileceğim dolaba koymasamda soru olmick napabilirim bana akıl verin lütfenplasticwoman AhSen_2504 hanmeli Kanguru_ Findikfaresi123
ooooo supersin cnm :) 95 gorursun hata 94 bile gorebilitsin :)Sen yoktun sana da söyleyim diyetisyene gittim cumartesi ve 96,7 çıktım :) bu hafta listelerdeyim inş, hedefim 95 görmek
O zeytinyağlı olanı denedim ama bi ara kursa gittiğim için akşam yemeğini işerinde yiyodum artık tonbalığından midem bulandı yemek istemiyorum. Dil peyniriyle hindi salamını alıcamVar canım xl fit diye geçiyor bunu diyetisyenimde veriyor, ton balığı alırsan da eğer zeytinyağlı olanı çıktı onu tavsiye ederim
Bir an önce gel yoksa motivasyonunu kaybedersinsomestrdan snra cnm ama belli olmaz belki daha erkende donebilirim gidisata bagli.
Ogle yemegi tavsiyesi icinde plastice katiliyorum baska bse gelmiyo aklima. Eger isitabilecegin firin fln varsa tavuk haslayip onuda goturwbilirsin
ooooo supersin cnm :) 95 gorursun hata 94 bile gorebilitsin :)
İnş ağzın bal yesin :)somestrdan snra cnm ama belli olmaz belki daha erkende donebilirim gidisata bagli.
Ogle yemegi tavsiyesi icinde plastice katiliyorum baska bse gelmiyo aklima. Eger isitabilecegin firin fln varsa tavuk haslayip onuda goturwbilirsin
ooooo supersin cnm :) 95 gorursun hata 94 bile gorebilitsin :)
O zeytinyağlı olanı denedim ama bi ara kursa gittiğim için akşam yemeğini işerinde yiyodum artık tonbalığından midem bulandı yemek istemiyorum. Dil peyniriyle hindi salamını alıcam
Bir an önce gel yoksa motivasyonunu kaybedersin
Merhaba kızlar bugün arkadaşlarla dağa çıktık bol bol yürüyüş yaptık sabah 1.5 saat yürüdük tempolu 1.5 saatte akşam yürüdük temiz havada. Yediklerimide yazayım
Sabah
1 simit
1 dilim peynir
Söğüş salata
Zeytin
Çay
Ara
Sade türk kahvesi
1 tane minicik çakıl çikolota
1 simit yediğim için akşam hiç birşey yemedim yeni yeni acıkmaya başladım ama yemicem.
Bu sabah 83 gordum
tarçınlı suyu ben demiştim amaAyricaplasticwoman a tesekkürler tarcinli su süper sürekli tatli yemisim gibi bi doygunluk hissi var tekrar tesekkürler böyle tüyolar varsa paylasin benimle kizlar
Sanada cok tesekkür ederim canim kusura bakma yaslilik istetarçınlı suyu ben demiştim amasen git başkasına teşekkür et hıhh
Ayyy şaka benimki ama gerçekten çook farkediyor dimi ablaSanada cok tesekkür ederim canim kusura bakma yaslilik iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?