Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gelmisken menü yazayim
Sabah:kizarmis iki dilim ekmek roka turp zeytin peynir cay
Ara:sütlü kahve
Yesilcay
Aksam:mercimekli salata yarim tabak corba chia tohumlu yogurt
Su:2,5 litre tarcinli su
Aksam :misafirlikde biraz cekirdek bir kurabiye (hic gerek yoktu)
Bol cay
Yesilcay iciyorum simdi
Spor:11500 adim

Bu sabah 83 gordum
yapma ama çok az kalmıştı 7 lere

canım salata çeşitleri olabilir... o fikir gelmiş... yoğurtlu fikirler de var... nohut haşla tavada baharatla kavur bi kase de yoğurt o da çok güzel oluyor... kuru börücelceli salatalar yapabilirsin.. ama soğansız soğan ve tuz koyarsan maf olur yemeğin o saaate kadar... meyveli yoğurt chialı keten tohumlu bi şeyler...
çok güzel canım... aslında sende evde kendin hamburger yapabilirsin bak dışarıdaki her şey zararlı evde oğluşunla beraber hazırla mis gibi etkinlik gibi olur :) evvde olduğu için sende yiyebilirsin :)

avla spor puanlarını kendin ekleyebilir misin tabloya ?

Ben mercimek hastasıyım zaten yaparım bi güzel götururum hatta 2 gun ust uste bile gotururum
az yağlı mercimek köftesi de yapabilirsin bence... 3-4 köfte yersin :) bence bir şey olmaz... falafel köfte de soğuk yeniyor yoğurtla ondanda yapabilirsin

Ben mercimek hastasıyım zaten yaparım bi güzel götururum hatta 2 gun ust uste bile gotururum
ben yazıın kabak rendelerdim tavada nane ile pişirip üzerine yoğurt güzel olurdu :) ama yemeye yakn yoğrtla karıştırırdım yoksa sulanıyor

az yağlı mercimek köftesi de yapabilirsin bence... 3-4 köfte yersin :) bence bir şey olmaz... falafel köfte de soğuk yeniyor yoğurtla ondanda yapabilirsin
Karatay usulü yaparımda mercimk köftesinde soğan var ya kafamı o karıştırdı benimde aklıma geldi dün yapio götürsem dedim
ben yazıın kabak rendelerdim tavada nane ile pişirip üzerine yoğurt güzel olurdu :) ama yemeye yakn yoğrtla karıştırırdım yoksa sulanıyor
Evet o tarz sebzelerde kavurup goturebilirim. Yemekhanede yogurt var gidip sadece yogurdu alıp ustune dokup yerim

yapıyorum canım da yok onun gibi sevmiyorlar arada bir götürüyorum bende 3haftada bir ayda 1falan .bugün maydonozlu küre başlıcam tekrar .

Kızlar şu puanı nasıl spor tablosuna ekliyebilirim yapamadım yardımcı olabilirmisiniz

Kızlar günaydın benim telefon bozulduğu için giriş yapamadım nasıl gidiyor bakalım kimler neler yaptılar kaptan döndu mu ben mezun oldum mu

hanmeli uyandığında ara beni

Günaydın,hayırlı haftalar.Hafta sonu çok rahatsız olduğum için diyetime sadık kalamadım Diyetisyene gidemedim.Bugün itibariyle başladım inşallah kaçamaksız devam ederim.

PAZARtesi kilo bildirimimi bırakayım buraya :)
CUMA: 98 kg
Pazartesi : 96,2
Sen bi harikasın bu hafta yüzdemizi uçurcaksın kız

Günaydın,hayırlı haftalar.Hafta sonu çok rahatsız olduğum için diyetime sadık kalamadım Diyetisyene gidemedim.Bugün itibariyle başladım inşallah kaçamaksız devam ederim.
Günaydın, geçmiş olsun. Bu hafta sıkı bir şekilde başlarsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…