- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Valla farketti suya koydum hazirladim yarinda icecemAyyy şaka benimki ama gerçekten çook farkediyor dimi abla
Abla süper fikir onlar soğukta yenirMercimek salatasi olabilir esrafattylamb94 yada nohut salatasi yogurtlu bugdayli salatalar filan
Mercimekli salataya bayiliyorum ben aklima gelen herseyi dogruyorum üstünede haslanmis mercimek yemede yaninda spor yap yaniAbla süper fikir onlar soğukta yenir
Mercimekli salataya bayiliyorum ben aklima gelen herseyi dogruyorum üstünede haslanmis mercimek yemede yaninda spor yap yani
Bu sabah 83 gordum
canım salata çeşitleri olabilir... o fikir gelmiş... yoğurtlu fikirler de var... nohut haşla tavada baharatla kavur bi kase de yoğurt o da çok güzel oluyor... kuru börücelceli salatalar yapabilirsin.. ama soğansız soğan ve tuz koyarsan maf olur yemeğin o saaate kadar... meyveli yoğurt chialı keten tohumlu bi şeyler...Kızlar ya ben öğle yemeklerini evden yapıp götürmek istiyorum. Orda pişirme imkanım yok. Akşamdan hazırlayabileceğim dolaba koymasamda soru olmick napabilirim bana akıl verin lütfenplasticwoman AhSen_2504 hanmeli @Rzgrece Findikfaresi123
çok güzel canım... aslında sende evde kendin hamburger yapabilirsin bak dışarıdaki her şey zararlı evde oğluşunla beraber hazırla mis gibi etkinlik gibi olur :) evvde olduğu için sende yiyebilirsin :)Eşim ve oğlum hem kıymalı pide hemde hamburger yediler ama ben yemedim . 1 2patates atdım ağzıma çok mutluyum yemediğim için anladım ki birşeyi yemek büyük mutluluk ama yememek ve kararlı durmak çooook büyük mutluluk ordan kv geldim 1tabak mercimek çorbası içtim 4kaşık kurufasülye 1bardak ev yoğurdundan ayran ve bol yeşillik yedim hamburger yiyeninde karnı doydu benimde ve çok mutluyum
Gelmisken menü yazayim
Sabah:kizarmis iki dilim ekmek roka turp zeytin peynir cay
Ara:sütlü kahve
Yesilcay
Aksam:mercimekli salata yarim tabak corba chia tohumlu yogurt
Su:2,5 litre tarcinli su
Aksam :misafirlikde biraz cekirdek bir kurabiye (hic gerek yoktu)
Bol cay
Yesilcay iciyorum simdi
Spor:11500 adim
az yağlı mercimek köftesi de yapabilirsin bence... 3-4 köfte yersin :) bence bir şey olmaz... falafel köfte de soğuk yeniyor yoğurtla ondanda yapabilirsin
Ben mercimek hastasıyım zaten yaparım bi güzel götururum hatta 2 gun ust uste bile gotururum
ben yazıın kabak rendelerdim tavada nane ile pişirip üzerine yoğurt güzel olurdu :) ama yemeye yakn yoğrtla karıştırırdım yoksa sulanıyor
Ben mercimek hastasıyım zaten yaparım bi güzel götururum hatta 2 gun ust uste bile gotururum
Karatay usulü yaparımda mercimk köftesinde soğan var ya kafamı o karıştırdı benimde aklıma geldi dün yapio götürsem dedimaz yağlı mercimek köftesi de yapabilirsin bence... 3-4 köfte yersin :) bence bir şey olmaz... falafel köfte de soğuk yeniyor yoğurtla ondanda yapabilirsin
Evet o tarz sebzelerde kavurup goturebilirim. Yemekhanede yogurt var gidip sadece yogurdu alıp ustune dokup yerimben yazıın kabak rendelerdim tavada nane ile pişirip üzerine yoğurt güzel olurdu :) ama yemeye yakn yoğrtla karıştırırdım yoksa sulanıyor
yapıyorum canım da yok onun gibi sevmiyorlar arada bir götürüyorum bende 3haftada bir ayda 1falan .bugün maydonozlu küre başlıcam tekrar .yapma ama çok az kalmıştı 7 lere
canım salata çeşitleri olabilir... o fikir gelmiş... yoğurtlu fikirler de var... nohut haşla tavada baharatla kavur bi kase de yoğurt o da çok güzel oluyor... kuru börücelceli salatalar yapabilirsin.. ama soğansız soğan ve tuz koyarsan maf olur yemeğin o saaate kadar... meyveli yoğurt chialı keten tohumlu bi şeyler...
çok güzel canım... aslında sende evde kendin hamburger yapabilirsin bak dışarıdaki her şey zararlı evde oğluşunla beraber hazırla mis gibi etkinlik gibi olur :) evvde olduğu için sende yiyebilirsin :)
avla spor puanlarını kendin ekleyebilir misin tabloya ?
Canım mesajı alıntıla sonra td -- şöyle işaret olan ilk ikisine puanlarını yaz alıntı olan kısmını sil sadece tablo kalsınKızlar şu puanı nasıl spor tablosuna ekliyebilirim yapamadım yardımcı olabilirmisiniz
Sen bi harikasınPAZARtesi kilo bildirimimi bırakayım buraya :)
CUMA: 98 kg
Pazartesi : 96,2
Günaydın, geçmiş olsun. Bu hafta sıkı bir şekilde başlarsın artıkGünaydın,hayırlı haftalar.Hafta sonu çok rahatsız olduğum için diyetime sadık kalamadımDiyetisyene gidemedim.Bugün itibariyle başladım inşallah kaçamaksız devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?