- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Sen bi harikasınbu hafta yüzdemizi uçurcaksın kız
Günaydın, geçmiş olsun. Bu hafta sıkı bir şekilde başlarsın artık
Ya ben bu bölünme muhabetini anlamıyorum bildirim yapmayınca bölünsün tamam da yeni girdin diye mi bölünüyo şimdideBölünecek canım yüzdem yoksa çok iyi olurdu
Ya ben bu bölünme muhabetini anlamıyorum bildirim yapmayınca bölünsün tamam da yeni girdin diye mi bölünüyo şimdide
Aman saçma yaBende tam anlamıyorum neden yapıldığını :) izne çıkınca 540.etapda çıktım ben girdiğim etap kaçsa mesela 548 sanırım 8 bölünüyor sallıyor da olabilirim :)
Günaydın, geçmiş olsun. Bu hafta sıkı bir şekilde başlarsın artık
Aman saçma yaama senin bu gidişle yüzden 2.5u geçer 2 ye bölünsede yüksek olur. Çünkü cuma 98din dimi
Düşünülen menüm
Sabah :07:30 - limonlu ılık su ve 1 tk çörek otu yağı
08:30 - 2 adet original wasa
4 cherry domates
1 minik salatalıklardan çengelköy oluyor sanırım :)
Ara : 4 tane çiğ badem
Öğle : kıymalı mantar + yoğurt
YA da
Ton balıkla sal salata
Akşam : hindili diyete uygun hünkar beğendi
Salata
3 lt su içilir garanti :) suyumun içinde kiraz sapı var
1 Türk kahvesi
1 lt detoks çayı
Ödem için şimdiden önlem alıyorum :)
Spor yapacağım gün içinde de wc girdikçe squat yapacağım :)
Ya sen eriyormusun bu ne kardeşimPAZARtesi kilo bildirimimi bırakayım buraya :)
CUMA: 98 kg
Pazartesi : 96,2
Kız o sayılsa var ya uçarız98 değil izne çıktığım kilo sayılacak sanırım 97,9 izne çıktığım kilom bari giriş kilomdan sayılsın 100,7 :)) o zaman bölünmesi sorun olmaz :))))
Çörek otu yağını ne için kullanıyorsunuz ? merakımdan soruyorum
Ya sen eriyormusun bu ne kardeşim
Kız o sayılsa var ya uçarız
Sen bu hafta 94 ü görürsün o yeter bize :)Diyetisyenim verdi kilo vermeye etkisi vardır Emin’im ayrıca kabızlık gibi sorunlar olmuyor
Ay evet evet :)
Aman hem sayılmıyor hem bölünüyor :)
Sen bu hafta 94 ü görürsün o yeter bize :)
Size sorularımla bunaltmam umarım.Ödem için nasıl bir çay içiyorsunuz?Yeşil çay şeklinde bir tarifiniz mi var?Ağzınız bal yesin :) çok spor yapacağım :) inş görürüm ödem önlemimi de alıyorum
gayet de güzeller :) bir çok tarf var yemek için :)hergün yapbirini :)Karatay usulü yaparımda mercimk köftesinde soğan var ya kafamı o karıştırdı benimde aklıma geldi dün yapio götürsem dedim
Evet o tarz sebzelerde kavurup goturebilirim. Yemekhanede yogurt var gidip sadece yogurdu alıp ustune dokup yerim
hımmm.... başla canım bende yeşillik aldım kendime yeşil smoothi yapıcamyapıyorum canım da yok onun gibi sevmiyorlar arada bir götürüyorum bende 3haftada bir ayda 1falan .bugün maydonozlu küre başlıcam tekrar .
harikaPAZARtesi kilo bildirimimi bırakayım buraya :)
PAZARtesi kilo bildirimimi bırakayım buraya :)
Canım mesajı alıntıla sonra td -- şöyle işaret olan ilk ikisine puanlarını yaz alıntı olan kısmını sil sadece tablo kalsın
Size sorularımla bunaltmam umarım.Ödem için nasıl bir çay içiyorsunuz?Yeşil çay şeklinde bir tarifiniz mi var?
Maşallah
Tatlım telden girdigm için sıkıntı oluyo alintiladim ama karmakarisik oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?