Yok canım sorabilirsin diyetisyenin verdiği Bi tarif var
6-7 kiraz sapı
1 çk karanfil
4dilim zencefil
4 dilim limon
1 tk kişniş
1 tk tanekarabiber
1 tk kakule
1 çk tarçın
1 poşet yeşil çay
1 poşet beyaz çay
Poşetini yırtıp içini döküyorum çaylarım
12 dk demliyorum 1 lt su da sonra içiyorum
Sağol canım bende telden giriyorum spor dk yazmak içinse konu ... olan yere yazacaksın
yeşl mercimekle salata yaprın di mi ?Kız bana tarif ver o zaman bol bol. Bugün mercimek salatası yapcam mesela. 2 hafta kursta ara verdik o yüzden her öğle yemeģini evden getircem. Sorunum yemekhane yemekleriymiş onu farkettim şimdi baya hızlı gidiyo kilolalar
Kuzu senin sorunun tadına baktığın şeyleri ufak tefek atıştırmaları yemekten saymaman. Mesela dün hamburger yerlerken sen 1 2 tane patataes yemişsin onu masum görüyosun ama değil. Yemeklerin tadına bakmak çiğneme hareketi yapmak leptin hormonunu durduruyo.
Buyur gel tabi seviniriz :) kendini tanıtır mısın bize
ilk hafta boyle olsun daha sonra hep dereceye girersin :)540 ayrılmışım 551 etap of 11 bölünecek94,9 görsem
3,02 oluyor yüzdem ay dereceye girerdimneyse sonra ki hafta hedefim dereceye girmek olsun :)
Olsun ya ilk hafta boyle olur sonra guzel yuzdelerle gelir plastic ve ervaKötü olmuş ya ama saģlık olsun.
Ay çok kötü ya şimdi doğru düzgün yüzdesi olmicak 8 e bölüncek kilosunun yüzde 5i bile gitse 8 bölününce bişey kalmaz yani insan üstü varlık olmak lazim
Muessesrmizde pazarlik yoktur11 olaydı bari :))
valla ya tablet almadik zararli diye arada tlfndan izliyo video ondada tlfnu mahvettiKanguru_ canım hoş geldin bizde seni özlüyoruz. Telefon içinde üzüldüm ya öyle şeyler çocukların elinde dayanmaz zaten
Malesef cnm 2 hafta sonra listeye girceksnBen şuan sizin grubunuzda yeni sayıldığım için verdiğim kilolar etkileyemeyecek değil mi?
ilk hafta boyle olsun daha sonra hep dereceye girersin :)
Olsun ya ilk hafta boyle olur sonra guzel yuzdelerle gelir plastic ve erva
Muessesrmizde pazarlik yoktur
valla ya tablet almadik zararli diye arada tlfndan izliyo video ondada tlfnu mahvettisaglik olsun gittigi yre kdr gitsin napalim
Malesef cnm 2 hafta sonra listeye girceksn
Sadece donem arasi tatildemi burda olcaksin ?Hoşbulduk arkadaşlar tabi tanıtayım kendimi. 20 yaşındayım üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Geçtiğimiz yaz 13. Takımla beril ablamın öncülüğünde yarıştım. Okul açılınca derslerle bir arada yürütemem deyip ayrıldım ve kendimi diyet modundan çıkarıp yemeye verdim şu an dönem arası tatildeyim bu fırsatı değerlendirmek istiyorum 74 kiloyum ve 1.70 boyundayım hedefim 6 lı rakamları görmek bunu tek başıma yapamayacağımı gördüm ve takımınıza katılmak istedim ne yapacağımı bilmiyorum tekrar başa döndüm kızlar elinizde diyet spor listesi varmı ona göre mi ilerliyorsunuz fikirleriniz neler
Sagol cnm. :) aynen sen vermeye basla :))Geçmiş olsun telefonunuz için.Canınız sağolsun.
Ben kilo vereyim de 2 hafta sonra başlasın artık
Yani dönem arası tatilde başlayayım dedim devam etmeye çalışacağım sınav haftaları hariç aranızda olmayı düşünüyorum anladım sporu da bayadır yapmadım leslie ile başlayayım diyorum tabi son karar sizin deneme süresi 3 hafta bildiğim kadarıylaSadece donem arasi tatildemi burda olcaksin ?
Bi diyet listemiz yok herkes kendine gore diyet yapiyo. Spor yarismamiz var katilmak istersen detaylari anlatirim :)
Anladim cnm 2 hafta nedeme suresi zaten sen bu surecde hedefine ulasirsin fazla bi kilon yok :)Yani dönem arası tatilde başlayayım dedim devam etmeye çalışacağım sınav haftaları hariç aranızda olmayı düşünüyorum anladım sporu da bayadır yapmadım leslie ile başlayayım diyorum tabi son karar sizin deneme süresi 3 hafta bildiğim kadarıyla
Sen kiloları haftaya sakla en iyisi
Çok teşekkür ederim hayli malzeme var içerisinde.Bende diyetisyene gidiyorum ancak bana bu şekilde çaylar vermiyor.Klasik görüşe sahip benim diyetisyenim ama bulunduğum şehirde en iyisiymiş
ilk hafta boyle olsun daha sonra hep dereceye girersin :)
Olsun ya ilk hafta boyle olur sonra guzel yuzdelerle gelir plastic ve erva
Muessesrmizde pazarlik yoktur
valla ya tablet almadik zararli diye arada tlfndan izliyo video ondada tlfnu mahvettisaglik olsun gittigi yre kdr gitsin napalim
Inşallah yavaş veriyorum bugün başladım bakalım ne olacakAnladim cnm 2 hafta nedeme suresi zaten sen bu surecde hedefine ulasirsin fazla bi kilon yok :)
Hoşbulduk teşekkürler aranıza aldığınız içinSena616 hoş geldin...
Ay valla küfür gibiKız 3.02 olabilirdi yüzdem ama bana 0.2 kalacak :)
Smoothi bana doygunluk hissi vermiyo ve zaten tatlarınıda hiç sevmiyorum benlik bişey değil yaniyeşl mercimekle salata yaprın di mi ?
yarında nohut haşla tavada baharatla yoğurtla güzel olur :)
ya da öğlenleri hep detox suyu yap kendine smoothi o öğün onu içersin :)
Hoşgeldin aramıza öncelikle yurtta mı kaliyorsun apartta mı ona göre fikir verelim sana. Zaten büyük ihtimalle vizelerin nisandadır o yüzden 4 ay aralıksız diyet yapabilirsin sınav haftasıda izin alırsınHoşbulduk arkadaşlar tabi tanıtayım kendimi. 20 yaşındayım üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Geçtiğimiz yaz 13. Takımla beril ablamın öncülüğünde yarıştım. Okul açılınca derslerle bir arada yürütemem deyip ayrıldım ve kendimi diyet modundan çıkarıp yemeye verdim şu an dönem arası tatildeyim bu fırsatı değerlendirmek istiyorum 74 kiloyum ve 1.70 boyundayım hedefim 6 lı rakamları görmek bunu tek başıma yapamayacağımı gördüm ve takımınıza katılmak istedim ne yapacağımı bilmiyorum tekrar başa döndüm kızlar elinizde diyet spor listesi varmı ona göre mi ilerliyorsunuz fikirleriniz neler ilk sayfayı okudum bu arada
Hoşbulduk teşekkürler aranıza aldığınız için
Ay valla küfür gibi
Hoşbulduk 3 kişi arkadaşlarımla apartta kalıyoruz yemek konusunda bilirsiniz en basit neyse onu yapıyoruz makarna vs.okulun ilk açıldığı sıralar dikkat ettim sonra etrafımdakilere uyup saldım kendimi şimdi pişmanım. Okul tatil şu an 10 şubat gözüküyor açılış tarihi. Tam 1 ay var. Aynen büyük ihtimal nisanda izin alırım şimdi tatil olduğu için ailemin yanındayım.Ay valla küfür gibi
Smoothi bana doygunluk hissi vermiyo ve zaten tatlarınıda hiç sevmiyorum benlik bişey değil yanibugün karnabahar haşladim yedim yarın mercimek yapacağım için 2 gün üst üste baklagil olmasın dedim et yada yine sebze yaparım
Hoşgeldin aramıza öncelikle yurtta mı kaliyorsun apartta mı ona göre fikir verelim sana. Zaten büyük ihtimalle vizelerin nisandadır o yüzden 4 ay aralıksız diyet yapabilirsin sınav haftasıda izin alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?