Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok teşekkür ederim hayli malzeme var içerisinde.Bende diyetisyene gidiyorum ancak bana bu şekilde çaylar vermiyor.Klasik görüşe sahip benim diyetisyenim ama bulunduğum şehirde en iyisiymiş

yeşl mercimekle salata yaprın di mi ?

yarında nohut haşla tavada baharatla yoğurtla güzel olur :)

ya da öğlenleri hep detox suyu yap kendine smoothi o öğün onu içersin :)

540 ayrılmışım 551 etap of 11 bölünecek 94,9 görsem
3,02 oluyor yüzdem ay dereceye girerdim neyse sonra ki hafta hedefim dereceye girmek olsun :)
ilk hafta boyle olsun daha sonra hep dereceye girersin :)

Olsun ya ilk hafta boyle olur sonra guzel yuzdelerle gelir plastic ve erva
11 olaydı bari :))
Muessesrmizde pazarlik yoktur
Kanguru_ canım hoş geldin bizde seni özlüyoruz. Telefon içinde üzüldüm ya öyle şeyler çocukların elinde dayanmaz zaten
valla ya tablet almadik zararli diye arada tlfndan izliyo video ondada tlfnu mahvetti saglik olsun gittigi yre kdr gitsin napalim

Aynen canım Rüzgarın canı sağolsun..

Hoşbulduk arkadaşlar tabi tanıtayım kendimi. 20 yaşındayım üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Geçtiğimiz yaz 13. Takımla beril ablamın öncülüğünde yarıştım. Okul açılınca derslerle bir arada yürütemem deyip ayrıldım ve kendimi diyet modundan çıkarıp yemeye verdim şu an dönem arası tatildeyim bu fırsatı değerlendirmek istiyorum 74 kiloyum ve 1.70 boyundayım hedefim 6 lı rakamları görmek bunu tek başıma yapamayacağımı gördüm ve takımınıza katılmak istedim ne yapacağımı bilmiyorum tekrar başa döndüm kızlar elinizde diyet spor listesi varmı ona göre mi ilerliyorsunuz fikirleriniz neler ilk sayfayı okudum bu arada

Sadece donem arasi tatildemi burda olcaksin ?

Bi diyet listemiz yok herkes kendine gore diyet yapiyo. Spor yarismamiz var katilmak istersen detaylari anlatirim :)

Sadece donem arasi tatildemi burda olcaksin ?

Bi diyet listemiz yok herkes kendine gore diyet yapiyo. Spor yarismamiz var katilmak istersen detaylari anlatirim :)
Yani dönem arası tatilde başlayayım dedim devam etmeye çalışacağım sınav haftaları hariç aranızda olmayı düşünüyorum anladım sporu da bayadır yapmadım leslie ile başlayayım diyorum tabi son karar sizin deneme süresi 3 hafta bildiğim kadarıyla

Anladim cnm 2 hafta nedeme suresi zaten sen bu surecde hedefine ulasirsin fazla bi kilon yok :)

Sen kiloları haftaya sakla en iyisi

Ay saklayamam ipimi kopardım gidiyorum :)

Çok teşekkür ederim hayli malzeme var içerisinde.Bende diyetisyene gidiyorum ancak bana bu şekilde çaylar vermiyor.Klasik görüşe sahip benim diyetisyenim ama bulunduğum şehirde en iyisiymiş

Evet canım benim diyetisyenim olabildiğince duraklamadan seri Bi şekilde verdiriyor kiloyu kendisi uzman diyetisyen ve bitkilerle ilgili de uzmanlığı bulunmakta

İnş :) ervaya Bi sopa lazım saldı kendini @ervam44 o kadar güzel kilo veriyor ki metosunun kıymetini bilmiyor

Neden Yok ya yabancı mıyız :) ayağımız alışsın :)

Kız 3.02 olabilirdi yüzdem ama bana 0.2 kalacak :)
Ay valla küfür gibi
yeşl mercimekle salata yaprın di mi ?

yarında nohut haşla tavada baharatla yoğurtla güzel olur :)

ya da öğlenleri hep detox suyu yap kendine smoothi o öğün onu içersin :)
Smoothi bana doygunluk hissi vermiyo ve zaten tatlarınıda hiç sevmiyorum benlik bişey değil yani bugün karnabahar haşladim yedim yarın mercimek yapacağım için 2 gün üst üste baklagil olmasın dedim et yada yine sebze yaparım

Hoşgeldin aramıza öncelikle yurtta mı kaliyorsun apartta mı ona göre fikir verelim sana. Zaten büyük ihtimalle vizelerin nisandadır o yüzden 4 ay aralıksız diyet yapabilirsin sınav haftasıda izin alırsın

Hoşbulduk 3 kişi arkadaşlarımla apartta kalıyoruz yemek konusunda bilirsiniz en basit neyse onu yapıyoruz makarna vs.okulun ilk açıldığı sıralar dikkat ettim sonra etrafımdakilere uyup saldım kendimi şimdi pişmanım. Okul tatil şu an 10 şubat gözüküyor açılış tarihi. Tam 1 ay var. Aynen büyük ihtimal nisanda izin alırım şimdi tatil olduğu için ailemin yanındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…