- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Yok canım sorabilirsin diyetisyenin verdiği Bi tarif var
6-7 kiraz sapı
1 çk karanfil
4dilim zencefil
4 dilim limon
1 tk kişniş
1 tk tanekarabiber
1 tk kakule
1 çk tarçın
1 poşet yeşil çay
1 poşet beyaz çay
Poşetini yırtıp içini döküyorum çaylarım
12 dk demliyorum 1 lt su da sonra içiyorum
Sağol canım bende telden giriyorum spor dk yazmak içinse konu ... olan yere yazacaksın
yasmin banada 50puan yazabilirmisin telefondan olmadıTelde spor cizelgesi cok karisik oluyo cok ugrastim yapamadim ama tabletten cizelge oldugu gibi gorunuyo simdi yapabildim..
Canim bak cok sukur cok guzle gidiyorsun hep boyle iradeli ol cok yakinda tum kilolarini vericeksin
yasmin banada 50puan yazabilirmisin telefondan olmadı
gel canım buyu :) hoşgeldn :) 1. sayfadaki kuralları okuyup kendini tanıtabilir misin ?Merhaba kızlar takımınızda boş yer varsa ben de katılabilirmiyim geçtiğimiz yaz 13.takımdaydım sonra bazı nedenlerden dolayı ayrıldım orası şimdi dolu ben de tek başıma kilo veremiyorum arkadaşa ihtiyacım var
Kız bana tarif ver o zaman bol bol. Bugün mercimek salatası yapcam mesela. 2 hafta kursta ara verdik o yüzden her öğle yemeģini evden getircem. Sorunum yemekhane yemekleriymiş onu farkettim şimdi baya hızlı gidiyo kilolalargayet de güzeller :) bir çok tarf var yemek için :)hergün yapbirini :)
soğan köftenin içinde ço k kokmaz ya...
hımmm.... başla canım bende yeşillik aldım kendime yeşil smoothi yapıcam
harika
Kuzu senin sorunun tadına baktığın şeyleri ufak tefek atıştırmaları yemekten saymaman. Mesela dün hamburger yerlerken sen 1 2 tane patataes yemişsin onu masum görüyosun ama değil. Yemeklerin tadına bakmak çiğneme hareketi yapmak leptin hormonunu durduruyo.Kilom 85.1
Cuma 85.0
Fark +0.1
Şu lanet 85peşimi bırakmayacak
Buyur gel tabi seviniriz :) kendini tanıtır mısın bizeMerhaba kızlar takımınızda boş yer varsa ben de katılabilirmiyim geçtiğimiz yaz 13.takımdaydım sonra bazı nedenlerden dolayı ayrıldım orası şimdi dolu ben de tek başıma kilo veremiyorum arkadaşa ihtiyacım var
hosgeldin cnm kendini tanitir misin bizeMerhaba kızlar takımınızda boş yer varsa ben de katılabilirmiyim geçtiğimiz yaz 13.takımdaydım sonra bazı nedenlerden dolayı ayrıldım orası şimdi dolu ben de tek başıma kilo veremiyorum arkadaşa ihtiyacım var
Anaa nasıl kırıldı ya temperli cam taktırmadınız mıSelam kizlar nasilsiniz ozluyorum burayi yahu
Telefonumun ekrani kirildi daha alali 2 ay anca olmustur ruzgar sagolsunaksam esimle bir tartisma yasicaz kesin
plasticwoman fattylamb94 kizlar plastic izine ciktigi kiloyla heaaplancak kac etap burda degilsr ona boluncek yuzdesi. Kurallat bele :)
hosgeldin cnm kendini tanitir misin bize
Var cnm cam da kirilmis kenarindan ekranda kirilmis ufak bisey ama daha yeni oldugu icin uzuldumAnaa nasıl kırıldı ya temperli cam taktırmadınız mı
Nasıl yani mesela 20 etap burda değilse 20 ye mi bölünecek
Merhaba kızlar takımınızda boş yer varsa ben de katılabilirmiyim geçtiğimiz yaz 13.takımdaydım sonra bazı nedenlerden dolayı ayrıldım orası şimdi dolu ben de tek başıma kilo veremiyorum arkadaşa ihtiyacım var
Telde spor cizelgesi cok karisik oluyo cok ugrastim yapamadim ama tabletten cizelge oldugu gibi gorunuyo simdi yapabildim..
Canim bak cok sukur cok guzle gidiyorsun hep boyle iradeli ol cok yakinda tum kilolarini vericeksin
Selam kizlar nasilsiniz ozluyorum burayi yahu
Telefonumun ekrani kirildi daha alali 2 ay anca olmustur ruzgar sagolsunaksam esimle bir tartisma yasicaz kesin
plasticwoman fattylamb94 kizlar plastic izine ciktigi kiloyla heaaplancak kac etap burda degilsr ona boluncek yuzdesi. Kurallat bele :)
540. Etapda izinr cikmissin 552. Etapda listeye doncen 12 ye boluncrk :)Hoşgeldin canım
Bilmem ben yaptım telefondan :)
Canım ben hep iradeleyim hiç mütevazi olamayacağım :))))
Bizde seni özlüyoruz geçmiş olsun çocuk olunca öyle sağlık olsun
540.etap da çıkmışım sanırım 549. Etap sanırım 9 mı bölünecek
Selam kizlar nasilsiniz ozluyorum burayi yahu
Kötü olmuş ya ama saģlık olsun.Var cnm cam da kirilmis kenarindan ekranda kirilmis ufak bisey ama daha yeni oldugu icin uzuldum
Aynen oyle olcak cnm degil 20 200 etapda olsa 200 e bolunuyo :)
540. Etapda izinr cikmissin 552. Etapda listeye doncen 12 ye boluncrk :)
Kötü olmuş ya ama saģlık olsun.
Ay çok kötü ya şimdi doğru düzgün yüzdesi olmicak 8 e bölüncek kilosunun yüzde 5i bile gitse 8 bölününce bişey kalmaz yani insan üstü varlık olmak lazim
Sen kiloları haftaya sakla en iyisi540 ayrılmışım 551 etap of 11 bölünecek94,9 görsem
3,02 oluyor yüzdem ay dereceye girerdimneyse sonra ki hafta hedefim dereceye girmek olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?