- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Daha korumaya çok var bizim o yüzden en sevdiğimiz yemek ancak karnabahar kısırı olabilir
Kizlaarrr ne yapiyosunuz pek okuyamadım sayfaları. Menü falan paylasmiyorum ben. Dün ve bu sabah çok fena yedim. Akşam et ve salatayiyecegim sadece. Bir de bugün ya da yarın açlık otu aliyim diyorum. Belki biraz faydası olur Hiç kullanan oldu mu.
Benimde sözde mayısta korumaya geçmem gerekiyor ama kendimde o ışığı göremedimYok Kız ne çok zaman hemen geçiyor :) ben ağustos gibi geçerim :))
Kizlaarrr ne yapiyosunuz pek okuyamadım sayfaları. Menü falan paylasmiyorum ben. Dün ve bu sabah çok fena yedim. Akşam et ve salatayiyecegim sadece. Bir de bugün ya da yarın açlık otu aliyim diyorum. Belki biraz faydası olur Hiç kullanan oldu mu.
Yok Kız ne çok zaman hemen geçiyor :) ben ağustos gibi geçerim :))
Benimde sözde mayısta korumaya geçmem gerekiyor ama kendimde o ışığı göremedim
Kız şu 67 yi bi göremedim o moralimi bozuyo sanki onu görsem bazı şeylerei aşacakmışım gibi... Nisan ayında 60 kilo olmak istiyorum bu çok mu zor diyorum bazen daha 3 ay varCanim niye olmasın bak diyetinde gayet güzel mayısa daha çok var eminimki hedefine ulaşırsın
Benimde sözde mayısta korumaya geçmem gerekiyor ama kendimde o ışığı göremedim
Ayy hadi inşallah ağustos ayında fit hatun olucan.
Bende mayısa kadar hedefime ulaşırım diyodum ama çok yavaş ilerliyorum haziranda düğün var herkesiböyle yapmak istiyorummm
Diyetisyenle yoluma devam etmeme kararı aldım bugün. Yavaş yavaş kendim yapıcam bişeylerOlursun be Mayıs’a kadar diyetisyeninde var daha ne olsun
İnş canım 95’den 77 bile öyle yapar merak etme :)) ama verirsin
Kız şu 67 yi bi göremedim o moralimi bozuyo sanki onu görsem bazı şeylerei aşacakmışım gibi... Nisan ayında 60 kilo olmak istiyorum bu çok mu zor diyorum bazen daha 3 ay var
Şu spora hiç zaman ayıramıyorum işte ya o kötü oluyo. Akşam yemekleri hazırla duş al derken bi bakıyorum yatma vakti geliyoSakin moralini bozma bak menülerin gayet güzel sporu biraz arttırmaya calis çünkü zor kilo veriyorsun. Nisana 3.5 ay var verirsin ya
Evet canım. Annemler deyim. Sürekli de bir yerlere davet edenler oluyor. Dün gorumcemdeydik bugün annemler deyim yarın başka bir yer. Dün ve bugün cozuttum resmen ama dikkat etmeye çalışacağım bundan sonraSanırım misafirliktesin diyete uymasamda dikkat et önüne gelen yemeklerden sağlıklı olanlari ye ekmek gibi vs yememeye calis
Canım normal beslenmeye çalışıyorum dün ve bugün kalorili beslendim bayagi.Canım normal beslensen de öyle şeylere gerek kalmasa, kendini aç bırakıp sonra metonu bozmasan
Şu spora hiç zaman ayıramıyorum işte ya o kötü oluyo. Akşam yemekleri hazırla duş al derken bi bakıyorum yatma vakti geliyo
Diyetisyenle yoluma devam etmeme kararı aldım bugün. Yavaş yavaş kendim yapıcam bişeyler
Canım normal beslenmeye çalışıyorum dün ve bugün kalorili beslendim bayagi.
Evet canım. Annemler deyim. Sürekli de bir yerlere davet edenler oluyor. Dün gorumcemdeydik bugün annemler deyim yarın başka bir yer. Dün ve bugün cozuttum resmen ama dikkat etmeye çalışacağım bundan sonra
Bu akşam eve gidince leslie yapcam 2 hafta akşamları işim yok kilo vermem açısından süper bi fırsat. Hem spor yapcam hem öğlen için yemek hazırlıcam belki 3 kg civarı veririm diye düşünüyorumspora vakit olmamasi kötü beslenmen gayet iyi sporda olsa patır patır gideçek. Sen yine servisten erken in biraz yürüyüş yap ve evdede yapabilsen biraz leslie yapsan iyi olur ama
Bende gidicektim ama ilk gittiğimde beslenme tarzımı tamamen değiştirdi çok güzel kilo verdim 3 4 kere gidince listede ufak tefek şeylerin değiştiğini gördüm o yüzden gitmek istemiyorum. Biraz uzak gittiğim yer o yüzden zor geliyo ve şuan kilom baya fazla olduğu için hızlı verebileceğimi düşünüyorumHayırlısı olsun canım ben koruma sonrasına kadar devam edicem, yani korumaya geçince tabi pek gitmem ama korumaya girene kadar gidicem destek çok önemli ve sürecin uzamasını istemiyorum
İnş zorlanmazsın canım
Bu akşam eve gidince leslie yapcam 2 hafta akşamları işim yok kilo vermem açısından süper bi fırsat. Hem spor yapcam hem öğlen için yemek hazırlıcam belki 3 kg civarı veririm diye düşünüyorum
Bende gidicektim ama ilk gittiğimde beslenme tarzımı tamamen değiştirdi çok güzel kilo verdim 3 4 kere gidince listede ufak tefek şeylerin değiştiğini gördüm o yüzden gitmek istemiyorum. Biraz uzak gittiğim yer o yüzden zor geliyo ve şuan kilom baya fazla olduğu için hızlı verebileceğimi düşünüyorum
Aa 15 dakikalık leslie mi hiç duymadım kız ama tam benlik kısa sürüyomuşÇok güzel plan yapmissin inşallah verirsin.
Canim şu 15 dklık leslie var çok etkili ondan 2 kere yapsan toplam 30 dk yapıyo aslında ip atla san çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?