Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım normal beslensen de öyle şeylere gerek kalmasa, kendini aç bırakıp sonra metonu bozmasan

Sanırım misafirliktesin diyete uymasamda dikkat et önüne gelen yemeklerden sağlıklı olanlari ye ekmek gibi vs yememeye calis

Benimde sözde mayısta korumaya geçmem gerekiyor ama kendimde o ışığı göremedim

Olursun be Mayıs’a kadar diyetisyeninde var daha ne olsun

Ayy hadi inşallah ağustos ayında fit hatun olucan.
Bende mayısa kadar hedefime ulaşırım diyodum ama çok yavaş ilerliyorum haziranda düğün var herkesi böyle yapmak istiyorummm

İnş canım 95’den 77 bile öyle yapar merak etme :)) ama verirsin

Kız şu 67 yi bi göremedim o moralimi bozuyo sanki onu görsem bazı şeylerei aşacakmışım gibi... Nisan ayında 60 kilo olmak istiyorum bu çok mu zor diyorum bazen daha 3 ay var

Sakin moralini bozma bak menülerin gayet güzel sporu biraz arttırmaya calis çünkü zor kilo veriyorsun. Nisana 3.5 ay var verirsin ya

Sanırım misafirliktesin diyete uymasamda dikkat et önüne gelen yemeklerden sağlıklı olanlari ye ekmek gibi vs yememeye calis
Evet canım. Annemler deyim. Sürekli de bir yerlere davet edenler oluyor. Dün gorumcemdeydik bugün annemler deyim yarın başka bir yer. Dün ve bugün cozuttum resmen ama dikkat etmeye çalışacağım bundan sonra

Şu spora hiç zaman ayıramıyorum işte ya o kötü oluyo. Akşam yemekleri hazırla duş al derken bi bakıyorum yatma vakti geliyo

spora vakit olmamasi kötü beslenmen gayet iyi sporda olsa patır patır gideçek. Sen yine servisten erken in biraz yürüyüş yap ve evdede yapabilsen biraz leslie yapsan iyi olur ama

Diyetisyenle yoluma devam etmeme kararı aldım bugün. Yavaş yavaş kendim yapıcam bişeyler

Hayırlısı olsun canım ben koruma sonrasına kadar devam edicem, yani korumaya geçince tabi pek gitmem ama korumaya girene kadar gidicem destek çok önemli ve sürecin uzamasını istemiyorum

Canım normal beslenmeye çalışıyorum dün ve bugün kalorili beslendim bayagi.

İnş zorlanmazsın canım

Evet canım. Annemler deyim. Sürekli de bir yerlere davet edenler oluyor. Dün gorumcemdeydik bugün annemler deyim yarın başka bir yer. Dün ve bugün cozuttum resmen ama dikkat etmeye çalışacağım bundan sonra

Tabi misafirlikteyken zor oluyo ama önüne gelen yemeklerden et sebze masum olanlardan yemeye calis ekmek vs gibi hic dokunma hiç olmasa fazla kilo almazsin

spora vakit olmamasi kötü beslenmen gayet iyi sporda olsa patır patır gideçek. Sen yine servisten erken in biraz yürüyüş yap ve evdede yapabilsen biraz leslie yapsan iyi olur ama
Bu akşam eve gidince leslie yapcam 2 hafta akşamları işim yok kilo vermem açısından süper bi fırsat. Hem spor yapcam hem öğlen için yemek hazırlıcam belki 3 kg civarı veririm diye düşünüyorum
Bende gidicektim ama ilk gittiğimde beslenme tarzımı tamamen değiştirdi çok güzel kilo verdim 3 4 kere gidince listede ufak tefek şeylerin değiştiğini gördüm o yüzden gitmek istemiyorum. Biraz uzak gittiğim yer o yüzden zor geliyo ve şuan kilom baya fazla olduğu için hızlı verebileceğimi düşünüyorum

Menüm
10.50
5 zeytin, 1 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dl çavdar ekmeği, 4 yk yoğurt,şekersiz çay, 3 yaprak marul
13.30
1 elma
17.20
3 parça haşlanmış tavuk, 2 Su br.ayran, 2 yk menemen, 2 dl çavdar ekmeği,1 şalgam
2 lt su
1 saat dışarıda yürüyüş yaptım, leslie yapmayı düşünüyorum yapınca yazarım .
Yeme faslını kapattım artık çay kahve vs. içerim.

Çok güzel plan yapmissin inşallah verirsin.
Canim şu 15 dklık leslie var çok etkili ondan 2 kere yapsan toplam 30 dk yapıyo aslında ip atla san çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…