- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Onuda yapayım kız valla ben çözdüm işi yemekhaneye hic girmiceksin. Az önce sadece yoğurt almak icin girdim patates oturtma vardı baklava mezeler falan o kadar canım istedi ki eğer yemek alsaydım dayanamayıp az az alırdım onlardan daValla öyle :)) dur sana Bi tarif vereyim diyetisyenim verdi, Brüksel lahanası, brokoli vs biraz haşla Üzerine 2 tk zeytinyağı koy 2 yk lor peyniri ve 4 ceviz içi döv güzel olr
Senin yaşadıklarının aynısını yaşadığım için 52 kilo olarak başladığım okul hayatına 73 kiloyla son verdim. Seni anlıyorum arkadaşların yerken sende yemek istiyosun zaten okuldan gelince insanın canı yemek falan yapmak istemiyo ama benim gibi olmak istemiyosan yap. Akşam yemeği çok önemli. Bence akşamları sadece sebze haşla yanınada yoğurt ye. Yada haftasonu çorba yap 3 gün içersin onu. Bu şekilde basit şeyler yaparsın. Kahvaltıda sana tavsiyem yoğurt ve yulaf al kendine içine meyve doğrar yersin. Çünkü insan klasik kahvaltı hazırlayamıyo okula gitmeden önceHoşbulduk 3 kişi arkadaşlarımla apartta kalıyoruz yemek konusunda bilirsiniz en basit neyse onu yapıyoruz makarna vs.okulun ilk açıldığı sıralar dikkat ettim sonra etrafımdakilere uyup saldım kendimi şimdi pişmanım. Okul tatil şu an 10 şubat gözüküyor açılış tarihi. Tam 1 ay var. Aynen büyük ihtimal nisanda izin alırım şimdi tatil olduğu için ailemin yanındayım.
Aynen yemek konusunda sıkıntı yaşıyoruz kendim yapmamak hazır almak kolay geliyo ama sağlıksız işte yaptığım diyeti devam ettiremiyorum yavaş kilo veriyorum ne yapacağım bilemedim önerilerinizi dikkate alacağım bu arada hiç ekmek tüketmiyormusunuz kahvaltıda falanSenin yaşadıklarının aynısını yaşadığım için 52 kilo olarak başladığım okul hayatına 73 kiloyla son verdim. Seni anlıyorum arkadaşların yerken sende yemek istiyosun zaten okuldan gelince insanın canı yemek falan yapmak istemiyo ama benim gibi olmak istemiyosan yap. Akşam yemeği çok önemli. Bence akşamları sadece sebze haşla yanınada yoğurt ye. Yada haftasonu çorba yap 3 gün içersin onu. Bu şekilde basit şeyler yaparsın. Kahvaltıda sana tavsiyem yoğurt ve yulaf al kendine içine meyve doğrar yersin. Çünkü insan klasik kahvaltı hazırlayamıyo okula gitmeden önce
Ben üniversitede son sınıfta diyetisyene gitmiştim. Kolay olsun diye bana 2 dilim tam buğday ekmeğiyle sandviç yap dedi. Öyle yaparak hata yapmışım. Yulaf zaten karbonhidrat ya o yüzden ekmeğe gerek duymuyorum. Bence sende bi süre çıkart ekmeği hayatındanAynen yemek konusunda sıkıntı yaşıyoruz kendim yapmamak hazır almak kolay geliyo ama sağlıksız işte yaptığım diyeti devam ettiremiyorum yavaş kilo veriyorum ne yapacağım bilemedim önerilerinizi dikkate alacağım bu arada hiç ekmek tüketmiyormusunuz kahvaltıda falan
Anladım yulaf ile kahvaltı yapıyorsunuz sonra tek tutuyormu zaten Ara öğünler sayesinde acıkmazsınızBen üniversitede son sınıfta diyetisyene gitmiştim. Kolay olsun diye bana 2 dilim tam buğday ekmeğiyle sandviç yap dedi. Öyle yaparak hata yapmışım. Yulaf zaten karbonhidrat ya o yüzden ekmeğe gerek duymuyorum. Bence sende bi süre çıkart ekmeği hayatından
2 kaşık yulaf 3 4 kaşık yoğurt 1 meyve 5 5 6 tane badem ya da 1 ceviz atıyorum içine gayet doyurucu oluyor. Öğlene kadar araöğüne ihtiyaç duymuyorum ama öğle ile akşam arası araöğün yapıyorum he tabi mutlaka kahvaltıda 1 yumurta yiyorumAnladım yulaf ile kahvaltı yapıyorsunuz sonra tek tutuyormu zaten Ara öğünler sayesinde acıkmazsınız
Bisküvi yememelisin bence kalorileri üstünde olduğundan daha düşük yazmasına rağmen öyle bile hiç masum değilBugün ki menüm
1 sb limonlu su
Sabah
1 kk peynir
Ara
3 adet gün kurusu kayısı
Öğlen
6 yk ıspanak yemeği
Ara (%90 olasılıklı)
1 pkt diyet büsküvi
Akşam (%90 olasılıklı)
Tavuk göğsü
Salata
1 Sb ayran
Ara (%90 olasılıklı)
1 tane elma
Şuana kadar 1,5 lt su (akşama kadar 2,5 lt suya tamamlarım)
1 kupa limonlu ıhlamur
1 b.fincan sade kahve
1 fincan sade Türk kahvesi
ve şekersiz çay tükettim
E ervam44 nerdesin cnm senAy saklayamam ipimi kopardım gidiyorum :)
Evet canım benim diyetisyenim olabildiğince duraklamadan seri Bi şekilde verdiriyor kiloyu kendisi uzman diyetisyen ve bitkilerle ilgili de uzmanlığı bulunmakta
İnş :) ervaya Bi sopa lazım saldı kendini @ervam44 o kadar güzel kilo veriyor ki metosunun kıymetini bilmiyor
Neden Yok ya yabancı mıyız :) ayağımız alışsın :)
hadi bismillahInşallah yavaş veriyorum bugün başladım bakalım ne olacak
Onuda yapayım kız valla ben çözdüm işi yemekhaneye hic girmiceksin. Az önce sadece yoğurt almak icin girdim patates oturtma vardı baklava mezeler falan o kadar canım istedi ki eğer yemek alsaydım dayanamayıp az az alırdım onlardan da
Bugün ki menüm
1 sb limonlu su
Sabah
1 kk peynir
Ara
3 adet gün kurusu kayısı
Öğlen
6 yk ıspanak yemeği
Ara (%90 olasılıklı)
1 pkt diyet büsküvi
Akşam (%90 olasılıklı)
Tavuk göğsü
Salata
1 Sb ayran
Ara (%90 olasılıklı)
1 tane elma
Şuana kadar 1,5 lt su (akşama kadar 2,5 lt suya tamamlarım)
1 kupa limonlu ıhlamur
1 b.fincan sade kahve
1 fincan sade Türk kahvesi
ve şekersiz çay tükettim
Yani cidden o ne öyle diyette olmasam bile hoşuma gitmez çok yağlı olduğu için. Bizde hep böyle yemekler var ve cidden yemekhane çok iyi yemekler evde yapılmış gibi lezzetli oluyo. Bende artık girmiyorum tutuyorum kendimi. Ancak ıspanak pırasa gibi yemekler çıkarsa yerimBizde öyle şeyler olmuyor ama bazen oluyor onda da almıyorum irademi konuşturuyorum :) bugün kıymalı mantarlı kaşarlı bişi var hem kıyma hem kaşar yağ bombası resmen ne gerek var kıymalı mantara kaşar koymaya anlamak çok zor cidden bana kaşarsız ayır dedim de yapmıştı yemeyeceğim
Canım güzel ama diyet bisk. İşi bozuyor 6-7 çiğ badem ye daha iyi
Bize gelişi diyorsun :)
Bizde öyle şeyler olmuyor ama bazen oluyor onda da almıyorum irademi konuşturuyorum :) bugün kıymalı mantarlı kaşarlı bişi var hem kıyma hem kaşar yağ bombası resmen ne gerek var kıymalı mantara kaşar koymaya anlamak çok zor cidden bana kaşarsız ayır dedim de yapmıştı yemeyeceğim
Canım güzel ama diyet bisk. İşi bozuyor 6-7 çiğ badem ye daha iyi
Bize gelişi diyorsun :)
Yani cidden o ne öyle diyette olmasam bile hoşuma gitmez çok yağlı olduğu için. Bizde hep böyle yemekler var ve cidden yemekhane çok iyi yemekler evde yapılmış gibi lezzetli oluyo. Bende artık girmiyorum tutuyorum kendimi. Ancak ıspanak pırasa gibi yemekler çıkarsa yerim
Ooo süpersin kızBende yiyemiyorum normalde bile ne gerek var yani, yarın kısır ve börek var ded vazgeçirdim :)) buradakiler isyan çıkarır doymadım diye dedim şu an türlü hazırlığı yapıyor :))
Ooo süpersin kızkısır ve börek en sevdiğim
Daha korumaya çok var bizim o yüzden en sevdiğimiz yemek ancak karnabahar kısırı olabilirKoruma da belki yerim :) ama ikisi aynı anda zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?