cnm mezun olmak icin hedef kilona inmen gerekiyodu ayrildi yazdim senin icinKuzu ben mezun oldum mu
Aa 15 dakikalık leslie mi hiç duymadım kız ama tam benlik kısa sürüyomuş
cnm mezun olmak icin hedef kilona inmen gerekiyodu ayrildi yazdim senin icin
Eki Görüntüle 2090885
Canim ben video eklemeyi yapamıyorum ama ekran resmi çektim bu videoyu bul 15 dklıkfattylamb94
Çok sağolun kızlar bunu yapcam
burdayım canımya takp ediyorum sizi.. hastayım sadece uyuklyorumhanmeli guzellik nerelerdesin pek girmiyon
burdayım canımya takp ediyorum sizi.. hastayım sadece uyuklyorum
Işte bu düşünceden dolayı atıştırmalarını yemekten saymıyosun. Yoksa senin kilon az değil metobolizman yavaş dahi olsa bi 5 10 kilonun hemen gitmesi lazımdıKız yapma gözünü seveyim iki patates ne yapabilirki yemeğin tadına bakmak bu kadar değil yaaa
Geçmiş olsun kız sende mi yakalandın hastalığaburdayım canımya takp ediyorum sizi.. hastayım sadece uyuklyorum
Işte bu düşünceden dolayı atıştırmalarını yemekten saymıyosun. Yoksa senin kilon az değil metobolizman yavaş dahi olsa bi 5 10 kilonun hemen gitmesi lazımdı
Hosgeldiniz menü spor güzel böyle devam edinMenüm
10.50
5 zeytin, 1 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dl çavdar ekmeği, 4 yk yoğurt,şekersiz çay, 3 yaprak marul
13.30
1 elma
17.20
3 parça haşlanmış tavuk, 2 Su br.ayran, 2 yk menemen, 2 dl çavdar ekmeği,1 şalgam
2 lt su
1 saat dışarıda yürüyüş yaptım, leslie yapmayı düşünüyorum yapınca yazarım .
Yeme faslını kapattım artık çay kahve vs. içerim.
Gecmis olsun canimburdayım canımya takp ediyorum sizi.. hastayım sadece uyuklyorum
Hoşbulduk teşekkürler yorumunuz içinHosgeldiniz menü spor güzel böyle devam edin
Rica ederim seyhan ben 40 yasindayim 41 olacam iki hafta sonra dört cocugum var birde torunum almanyada yasiyorum tanistigimiza sevindimHoşbulduk teşekkürler yorumunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?