- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
En doğrusunu yapıyosun canım. Yemeklerin tadına baka baka koca 1 tabak belkide yemememiz gereken şeyler yiyoruz. Ayrıca leptin hormonuda zayıflamada çok önemli her çiğneme isleminde bozuluyor. Büyük ihtimalle Elifin hatası burda yoksa niye kilo veremesinKesinlikle yemeklerin tadına bakilmamasi lazım ben yemek yaparken asla tadı nasıl olmuş tuzu azmi çokmu diye bakmıyorum eşim yemek konusunda çok titiz kolay kolay begenmez ama diyetteyim diye anlayışla karşılıyo sağolsun. Ama işin en kotusu bişey olmaz diyoruz ama ne oluyorsa ondan oluyo
Menünüz gayet güzel Spor da öyle Su biraz az geldi ama yatana kadar daha çok vakit var.Menüm
Sabah:bol yesillikli yumurta salatasi yedi adet zeytin bir dilim ekmek cay
Ara:bir portakal sütlü kahve
Ögle:mercimek corbasi(kabakli) yesil salata
Aksam:mercimek corbasi patates salatasi
Spor:5000 adim alisverise gittik gezdik bayagi
Su:1,5 litre
Chia tohumlu yogurdum bekliyo onu yiyecem daha suyum tarcinliydi bu arada
Maşallah Allah bağışlasın çocuklarınızı ben de tanıştığımıza sevindimRica ederim seyhan ben 40 yasindayim 41 olacam iki hafta sonra dört cocugum var birde torunum almanyada yasiyorum tanistigimiza sevindim
Aynen icerim dahaMenünüz gayet güzel Spor da öyle Su biraz az geldi ama yatana kadar daha çok vakit var.
Sekiz yada dokuz olmamiz lazim canim @Rzgrece kaptan @Yasmin2504 yardimciKızlar takımımız kaç kişi yani benle birlikte bizde kendimize orti seçelim daha gaza getirmez mi canlandırır takımı 7.takımdan kopya çektim bu arada bizde öyle denesek ne düşünüyorsunuz bu konuda
Menüm
6.00
1 haşlanmış yumurta
7.30
1.5 yemek kaşığı yulaf
3-4 yemek kaşığı yoğurt
1 portokal
1 çay kaşığı pekmez
12.30
Haşlanmış karnabahar
Yoğurt
19.30
3 küçük köfte
Yağsız tuzsuz salata
2 yemek kaşığı yoğurt
2lt su. Spor yok ama enerjim olursa birazdan yapcam
Menüm
6.00
1 haşlanmış yumurta
7.30
1.5 yemek kaşığı yulaf
3-4 yemek kaşığı yoğurt
1 portokal
1 çay kaşığı pekmez
12.30
Haşlanmış karnabahar
Yoğurt
19.30
3 küçük köfte
Yağsız tuzsuz salata
2 yemek kaşığı yoğurt
Maşallah menüde hiç ekmek yok harika bir menü açlık hissetmiyorsunuz değil mi ekmek yok ya hani. Sabah erken kalkmanız da dikkatimi çekti ben uyanamıyorum ya.Menüm
6.00
1 haşlanmış yumurta
7.30
1.5 yemek kaşığı yulaf
3-4 yemek kaşığı yoğurt
1 portokal
1 çay kaşığı pekmez
12.30
Haşlanmış karnabahar
Yoğurt
19.30
3 küçük köfte
Yağsız tuzsuz salata
2 yemek kaşığı yoğurt
Afiyet olsun kisacik leslieyi bende yapiyim hic yokdan iyidirMenüm
6.00
1 haşlanmış yumurta
7.30
1.5 yemek kaşığı yulaf
3-4 yemek kaşığı yoğurt
1 portokal
1 çay kaşığı pekmez
12.30
Haşlanmış karnabahar
Yoğurt
19.30
3 küçük köfte
Yağsız tuzsuz salata
2 yemek kaşığı yoğurt
CalisiyomusunuzMaşallah menüde hiç ekmek yok harika bir menü açlık hissetmiyorsunuz değil mi ekmek yok ya hani. Sabah erken kalkmanız da dikkatimi çekti ben uyanamıyorum ya.
Amin sagolunMaşallah Allah bağışlasın çocuklarınızı ben de tanıştığımıza se
vindim
Kaptanımız orti seçse ikili düello yapsak tabi benim fikrim katılan olur katılmayan olur daha da canlanırız diye dedimSekiz yada dokuz olmamiz lazim canim @Rzgrece kaptan @Yasmin2504 yardimcihanmeli spordan sorumlu bakanimiz sonra ben esra elif plasticwoman ve sen varsin bide E ervam44 var
Yok üniversite 2.sınıf öğrencisiyim çalışmıyorumCalisiyomusunuz
Gecmis olsun canim daha iyilesemedinmi
Geçmiş olsun kız sende mi yakalandın hastalığa
solun kızlar yok iyileşemedim yaGecmis olsun canim
canım var zaten ortilerimiz... bu hafta belirlemedik .. fark ettiyen bir kaçımızın adının altında yok şişko yok istikrarsız falan yazıyor.. kaybettikde ortilerimiz ceza verdiKaptanımız orti seçse ikili düello yapsak tabi benim fikrim katılan olur katılmayan olur daha da canlanırız diye dedim
Yok canım hissetmiyorum bugün araöğünde yapmadim bilerek. Ne kadar karbonhidtrat alırsak o kadar çok acıkırızMaşallah menüde hiç ekmek yok harika bir menü açlık hissetmiyorsunuz değil mi ekmek yok ya hani. Sabah erken kalkmanız da dikkatimi çekti ben uyanamıyorum ya.
Aynen abla bari onu yapalım ya 2 kere yapsak daha iyi olurAfiyet olsun kisacik leslieyi bende yapiyim hic yokdan iyidir
Geçmiş olsun zor bişey hastanelerle uğraşmak Allah şifa versinİyi akşamlar spor yapamadım ama 6000 adım attım.Babam bugün ameliyat oldu iş,ev ve hastane arasında mekik dokudum.
Ekmeği abartmışsın canımMenüm
10.50
5 zeytin, 1 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dl çavdar ekmeği, 4 yk yoğurt,şekersiz çay, 3 yaprak marul
13.30
1 elma
17.20
3 parça haşlanmış tavuk, 2 Su br.ayran, 2 yk menemen, 2 dl çavdar ekmeği,1 şalgam
2 lt su
1 saat dışarıda yürüyüş yaptım, leslie yapmayı düşünüyorum yapınca yazarım .
Yeme faslını kapattım artık çay kahve vs. içerim.
Bende gidicektim ama ilk gittiğimde beslenme tarzımı tamamen değiştirdi çok güzel kilo verdim 3 4 kere gidince listede ufak tefek şeylerin değiştiğini gördüm o yüzden gitmek istemiyorum. Biraz uzak gittiğim yer o yüzden zor geliyo ve şuan kilom baya fazla olduğu için hızlı verebileceğimi düşünüyorum
Menüm
10.50
5 zeytin, 1 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dl çavdar ekmeği, 4 yk yoğurt,şekersiz çay, 3 yaprak marul
13.30
1 elma
17.20
3 parça haşlanmış tavuk, 2 Su br.ayran, 2 yk menemen, 2 dl çavdar ekmeği,1 şalgam
2 lt su
1 saat dışarıda yürüyüş yaptım, leslie yapmayı düşünüyorum yapınca yazarım .
Yeme faslını kapattım artık çay kahve vs. içerim.
Menüm
Sabah:bol yesillikli yumurta salatasi yedi adet zeytin bir dilim ekmek cay
Ara:bir portakal sütlü kahve
Ögle:mercimek corbasi(kabakli) yesil salata
Aksam:mercimek corbasi patates salatasi
Spor:5000 adim alisverise gittik gezdik bayagi
Su:1,5 litre
Chia tohumlu yogurdum bekliyo onu yiyecem daha suyum tarcinliydi bu arada
Menüm
6.00
1 haşlanmış yumurta
7.30
1.5 yemek kaşığı yulaf
3-4 yemek kaşığı yoğurt
1 portokal
1 çay kaşığı pekmez
12.30
Haşlanmış karnabahar
Yoğurt
19.30
3 küçük köfte
Yağsız tuzsuz salata
2 yemek kaşığı yoğurt
Sekiz yada dokuz olmamiz lazim canim @Rzgrece kaptan @Yasmin2504 yardimcihanmeli spordan sorumlu bakanimiz sonra ben esra elif plasticwoman ve sen varsin bide E ervam44 var
İyi akşamlar spor yapamadım ama 6000 adım attım.Babam bugün ameliyat oldu iş,ev ve hastane arasında mekik dokudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?