Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

En doğrusunu yapıyosun canım. Yemeklerin tadına baka baka koca 1 tabak belkide yemememiz gereken şeyler yiyoruz. Ayrıca leptin hormonuda zayıflamada çok önemli her çiğneme isleminde bozuluyor. Büyük ihtimalle Elifin hatası burda yoksa niye kilo veremesin

Menünüz gayet güzel Spor da öyle Su biraz az geldi ama yatana kadar daha çok vakit var.

Menüm

6.00
1 haşlanmış yumurta

7.30
1.5 yemek kaşığı yulaf
3-4 yemek kaşığı yoğurt
1 portokal
1 çay kaşığı pekmez

12.30
Haşlanmış karnabahar
Yoğurt

19.30
3 küçük köfte
Yağsız tuzsuz salata
2 yemek kaşığı yoğurt

2lt su. Spor yok ama enerjim olursa birazdan yapcam

Maşallah menüde hiç ekmek yok harika bir menü açlık hissetmiyorsunuz değil mi ekmek yok ya hani. Sabah erken kalkmanız da dikkatimi çekti ben uyanamıyorum ya.

Afiyet olsun kisacik leslieyi bende yapiyim hic yokdan iyidir

Gecmis olsun canim daha iyilesemedinmi

Geçmiş olsun kız sende mi yakalandın hastalığa

Gecmis olsun canim
solun kızlar yok iyileşemedim ya
Kaptanımız orti seçse ikili düello yapsak tabi benim fikrim katılan olur katılmayan olur daha da canlanırız diye dedim
canım var zaten ortilerimiz... bu hafta belirlemedik .. fark ettiyen bir kaçımızın adının altında yok şişko yok istikrarsız falan yazıyor.. kaybettikde ortilerimiz ceza verdi

Maşallah menüde hiç ekmek yok harika bir menü açlık hissetmiyorsunuz değil mi ekmek yok ya hani. Sabah erken kalkmanız da dikkatimi çekti ben uyanamıyorum ya.
Yok canım hissetmiyorum bugün araöğünde yapmadim bilerek. Ne kadar karbonhidtrat alırsak o kadar çok acıkırız

Ekmeği abartmışsın canım

Kahvaltı öncesi : ılık limonlu su + 1 tk çörek otu yağı

Kahvaltı :
2 wasa
4 cherry domates
1 küçük salatalık

Ara : 4-5 çiğ badem

Öğlen :
ton balıklı salata
Yoğurt

Akşam :
hindili hünkar beğendi
Salata (kıvırcık + soğan)

2 Türk kahvesi
1 lt detoks çayı
3 lt kiraz saplı su
1 sade soda

Spor yapacağım birazdan

Bana da uzak canım ama güzel listeleri ve kilo veriyorsan durana kadar da çok değişiklik yapmak istememiş olabilir

Afiyet olsun canım

Canım çok karbo olmuş sanki sabah ekmek sonra çorba akşam çorba ve patates fazla spor yapman lazım bacak antrenmanı yap o zaman yakarsın

Güel canım köfte de unsuzsa süper :)

Sekiz yada dokuz olmamiz lazim canim @Rzgrece kaptan @Yasmin2504 yardimci hanmeli spordan sorumlu bakanimiz sonra ben esra elif plasticwoman ve sen varsin bide E ervam44 var

9 kişilik dev kadroyuz :)

İyi akşamlar spor yapamadım ama 6000 adım attım.Babam bugün ameliyat oldu iş,ev ve hastane arasında mekik dokudum.

Geçmiş olsun durumu iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…