Şimdi gördüm anladımsolun kızlar yok iyileşemedim ya
canım var zaten ortilerimiz... bu hafta belirlemedik .. fark ettiyen bir kaçımızın adının altında yok şişko yok istikrarsız falan yazıyor.. kaybettikde ortilerimiz ceza verdi
Sende hosgeldinİyi akşamlar spor yapamadım ama 6000 adım attım.Babam bugün ameliyat oldu iş,ev ve hastane arasında mekik dokudum.
O yüzden ben artık gitmek istemiyorum ama sen git bazen insan yalnız başına yapamıyor. Ben bu ara çok motiveyim gruba iyice kendimi verdim o yüzden ekstra bir destekçiye ihtiyaç duymuyorum açıkçası.Bana da uzak canım ama güzel listeleri ve kilo veriyorsan durana kadar da çok değişiklik yapmak istememiş olabilir
Afiyet olsun canım
Canım çok karbo olmuş sanki sabah ekmek sonra çorba akşam çorba ve patates fazla spor yapman lazım bacak antrenmanı yap o zaman yakarsın
Güel canım köfte de unsuzsa süper :)
9 kişilik dev kadroyuz :)
Geçmiş olsun durumu iyidir inşallah
En doğrusunu yapıyosun canım. Yemeklerin tadına baka baka koca 1 tabak belkide yemememiz gereken şeyler yiyoruz. Ayrıca leptin hormonuda zayıflamada çok önemli her çiğneme isleminde bozuluyor. Büyük ihtimalle Elifin hatası burda yoksa niye kilo veremesin
Menüm
6.00
1 haşlanmış yumurta
7.30
1.5 yemek kaşığı yulaf
3-4 yemek kaşığı yoğurt
1 portokal
1 çay kaşığı pekmez
12.30
Haşlanmış karnabahar
Yoğurt
19.30
3 küçük köfte
Yağsız tuzsuz salata
2 yemek kaşığı yoğurt
2lt su. Spor yok ama enerjim olursa birazdan yapcam
İyi akşamlar spor yapamadım ama 6000 adım attım.Babam bugün ameliyat oldu iş,ev ve hastane arasında mekik dokudum.
Kahvaltı öncesi : ılık limonlu su + 1 tk çörek otu yağı
Kahvaltı :
2 wasa
4 cherry domates
1 küçük salatalık
Ara : 4-5 çiğ badem
Öğlen :
ton balıklı salata
Yoğurt
Akşam :
hindili hünkar beğendi
Salata (kıvırcık + soğan)
2 Türk kahvesi
1 lt detoks çayı
3 lt kiraz saplı su
1 sade soda
Spor yapacağım birazdan
Menüm
Sabah:bol yesillikli yumurta salatasi yedi adet zeytin bir dilim ekmek cay
Ara:bir portakal sütlü kahve
Ögle:mercimek corbasi(kabakli) yesil salata
Aksam:mercimek corbasi patates salatasi
Spor:5000 adim alisverise gittik gezdik bayagi
Su:1,5 litre
Chia tohumlu yogurdum bekliyo onu yiyecem daha suyum tarcinliydi bu arada
Evet leptin önemli ben sakız bile çiğnememeye çalışıyorum.Aynen öyle canım ha şuna bakim ha buna bakim derken kaşık kaşık gidiyo valla. Bende leptine çok dikkat ediyorum aynen elifin hatası bu olabilir yemeğin tadına bakarsak bile burda söylememiz lazım.
Canim menun herseyiyle cok guzel ama biraz spor yap olurmu
Allah babanıza şifa versin çok geçmiş olsun.
Canim her zamnki gibi harikamenü
Süpersin bak bugünlerini unutma misafirin gelince bozmaBugünkü menum
Kahvalti
Peynir Zeytin
Maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak tarcinli zerdecalli süt
Öğle
Zeytinyagli Kabak yemegi (wc sorunum olduğu için 4 yemek kaşığı zeytinyağı koydum)
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara
Kuru üzüm
Çay
Akşam
Yogurtlu yeşil mercimek
(3 kaşık yogurt+4 kaşık mercimek ve sumak)
Sivilar
3 litre su
1 litre detoks suyu
Spor
1000 ip*200 puan
15 dk leslie*45 puan
Toplam*245 puan
Kız sabah wasa sandviç mi yedin sade wasa mıKahvaltı öncesi : ılık limonlu su + 1 tk çörek otu yağı
Kahvaltı :
2 wasa
4 cherry domates
1 küçük salatalık
Ara : 4-5 çiğ badem
Öğlen :
ton balıklı salata
Yoğurt
Akşam :
hindili hünkar beğendi
Salata (kıvırcık + soğan)
2 Türk kahvesi
1 lt detoks çayı
3 lt kiraz saplı su
1 sade soda
Spor yapacağım birazdan
Bütün kontrol beyninde. Dışardan müdahaleye ihtiyacın yok. Ameliyat masasına yatmaktansa belki psikolojik ve diyet konusunda bir uzmandan destek alabilirsin. Ama istersen zayıflarsın tek başınada.Bugün hiç kaçamak yapmadım üzerine de 15 dakikalık leslie yaptım
Marta kadar en az 10 kilo vermem gerekiyorve aylardır veriyorum alıyorum artık son olsun istiyorum.Marta kadar veremessem gastrik bypass düşüneceğim
Aynen önce kafana takmayi birakacaksin canim stress bitince kilolar gidecek pitir pitirDiyetisyene gidiyorum zaten nisanda 116,9 ile başladım geçen hafta cumartesi tartıldığımda 99,1 dim.Sorun şu ki bi hafta 1-1,5 kilo verdiysem diğer hafta yapmama rağmen kaçamaksız 1,100 aldım.Ve erkek arkadaşım da kilo konusunda çok baskı yapıyor her tlf konuşmamız ne yedin niye veremedinle bitiyor stresim müthiş yani.Şu yaşıma kadar da stres altındayken mutsuzken yemek yediğim için kördüğüm oluyorum.kısacası bu.
Evet leptin önemli ben sakız bile çiğnememeye çalışıyorum.
Spor yaptım valla şimdi
Süpersin bak bugünlerini unutma misafirin gelince bozma
Bugün hiç kaçamak yapmadım üzerine de 15 dakikalık leslie yaptım
Marta kadar en az 10 kilo vermem gerekiyorve aylardır veriyorum alıyorum artık son olsun istiyorum.Marta kadar veremessem gastrik bypass düşüneceğim
Diyetisyene gidiyorum zaten nisanda 116,9 ile başladım geçen hafta cumartesi tartıldığımda 99,1 dim.Sorun şu ki bi hafta 1-1,5 kilo verdiysem diğer hafta yapmama rağmen kaçamaksız 1,100 aldım.Ve erkek arkadaşım da kilo konusunda çok baskı yapıyor her tlf konuşmamız ne yedin niye veremedinle bitiyor stresim müthiş yani.Şu yaşıma kadar da stres altındayken mutsuzken yemek yediğim için kördüğüm oluyorum.kısacası bu.
O yüzden ben artık gitmek istemiyorum ama sen git bazen insan yalnız başına yapamıyor. Ben bu ara çok motiveyim gruba iyice kendimi verdim o yüzden ekstra bir destekçiye ihtiyaç duymuyorum açıkçası.
Köfte unsuz :)
Burada ki bir kaç arkadaş koruma evresi demişti Dukan mı yapıyorsunuz?
Babam şükür iyi teşekkür ederim ayrıca.
Canim her zamnki gibi harikamenü
Bugünkü menum
Kahvalti
Peynir Zeytin
Maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak tarcinli zerdecalli süt
Öğle
Zeytinyagli Kabak yemegi (wc sorunum olduğu için 4 yemek kaşığı zeytinyağı koydum)
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara
Kuru üzüm
Çay
Akşam
Yogurtlu yeşil mercimek
(3 kaşık yogurt+4 kaşık mercimek ve sumak)
Sivilar
3 litre su
1 litre detoks suyu
Spor
1000 ip*200 puan
15 dk leslie*45 puan
Toplam*245 puan
Kız sabah wasa sandviç mi yedin sade wasa mı
Diyetisyene gidiyorum zaten nisanda 116,9 ile başladım geçen hafta cumartesi tartıldığımda 99,1 dim.Sorun şu ki bi hafta 1-1,5 kilo verdiysem diğer hafta yapmama rağmen kaçamaksız 1,100 aldım.Ve erkek arkadaşım da kilo konusunda çok baskı yapıyor her tlf konuşmamız ne yedin niye veremedinle bitiyor stresim müthiş yani.Şu yaşıma kadar da stres altındayken mutsuzken yemek yediğim için kördüğüm oluyorum.kısacası bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?