Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O yüzden ben artık gitmek istemiyorum ama sen git bazen insan yalnız başına yapamıyor. Ben bu ara çok motiveyim gruba iyice kendimi verdim o yüzden ekstra bir destekçiye ihtiyaç duymuyorum açıkçası.

Köfte unsuz :)

Aynen öyle canım ha şuna bakim ha buna bakim derken kaşık kaşık gidiyo valla. Bende leptine çok dikkat ediyorum aynen elifin hatası bu olabilir yemeğin tadına bakarsak bile burda söylememiz lazım.

Canim menun herseyiyle cok guzel ama biraz spor yap olurmu

İyi akşamlar spor yapamadım ama 6000 adım attım.Babam bugün ameliyat oldu iş,ev ve hastane arasında mekik dokudum.

Allah babanıza şifa versin çok geçmiş olsun.

Canim her zamnki gibi harika menü

Abla yediklerin biraz karbonlu suyu fazla içmeye calis afiyet olsun

Bugünkü menum
Kahvalti
Peynir Zeytin
Maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak tarcinli zerdecalli süt

Öğle
Zeytinyagli Kabak yemegi (wc sorunum olduğu için 4 yemek kaşığı zeytinyağı koydum)
Yarım dilim tam buğday ekmeği

Ara
Kuru üzüm
Çay

Akşam
Yogurtlu yeşil mercimek
(3 kaşık yogurt+4 kaşık mercimek ve sumak)

Sivilar
3 litre su
1 litre detoks suyu

Spor
1000 ip*200 puan
15 dk leslie*45 puan
Toplam*245 puan

SPOR YARIŞMASICUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBE
HANIMELİ250 PUAN40........
YASMİN280 PUAN325245------
ELİFHAKAN30 PUAN50????????
SEYHAN""""""""""""
PLASTİCWOMAN202.5422.5********
FATTYLAMB150450!!!!!!!!
ZYNMNM^^^^^^^^^^^^
ERVAM44&&&&&&&&&&&&

Evet leptin önemli ben sakız bile çiğnememeye çalışıyorum.
Spor yaptım valla şimdi
Süpersin bak bugünlerini unutma misafirin gelince bozma

SPOR YARIŞMASICUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBE
HANIMELİ250 PUAN40........
YASMİN280 PUAN325245------
ELİFHAKAN30 PUAN50????????
SEYHAN""""""""""""
PLASTİCWOMAN202.5422.5********
FATTYLAMB150450135!!!!!!
ZYNMNM^^^^^^^^^^^^
ERVAM44&&&&&&&&&&&&

Kız sabah wasa sandviç mi yedin sade wasa mı

Bugün hiç kaçamak yapmadım üzerine de 15 dakikalık leslie yaptım
Marta kadar en az 10 kilo vermem gerekiyor ve aylardır veriyorum alıyorum artık son olsun istiyorum.Marta kadar veremessem gastrik bypass düşüneceğim

Bütün kontrol beyninde. Dışardan müdahaleye ihtiyacın yok. Ameliyat masasına yatmaktansa belki psikolojik ve diyet konusunda bir uzmandan destek alabilirsin. Ama istersen zayıflarsın tek başınada.

Diyetisyene gidiyorum zaten nisanda 116,9 ile başladım geçen hafta cumartesi tartıldığımda 99,1 dim.Sorun şu ki bi hafta 1-1,5 kilo verdiysem diğer hafta yapmama rağmen kaçamaksız 1,100 aldım.Ve erkek arkadaşım da kilo konusunda çok baskı yapıyor her tlf konuşmamız ne yedin niye veremedinle bitiyor stresim müthiş yani.Şu yaşıma kadar da stres altındayken mutsuzken yemek yediğim için kördüğüm oluyorum.kısacası bu.

Aynen önce kafana takmayi birakacaksin canim stress bitince kilolar gidecek pitir pitir

Evet leptin önemli ben sakız bile çiğnememeye çalışıyorum.
Spor yaptım valla şimdi

Süpersin bak bugünlerini unutma misafirin gelince bozma

Supersin spor candır.

Kizz bugün dusundumde haziranda dugün var ve ben noye oyalaniyorum kacamak vs yapiyorum benim o zamana kadar 63 olmam gerekiyor bundan sonra çok asilicam ve misafirim geldiğinde çok dikkat ederim inşallah

Canim kilon çok olduğu rahatlıkla verirsin yeterki işte ve çabala

Canim 3 lü rakamlardan kurtulmussun ne güzel senin suanki hedefin 8li rakamları görmek. Yazindan anladığım kadarıyla sürekli stres altındasın tabi insan kiloluyken kendini ozguvensiz mutsuz hissediyo. Söyle ki senin tekrar kilo alma sebebin stres kendini o durumdan çıkarman lazım güzel düşün hedefini düşün lutfen. Bende 95 dim asla kilo veremem diyodum ama verilebiliyormus verdimde

Aynen cicim ben devam bende geçtim o süreçlerden ama benim yolum uzun tek, takımla denedim ama takıldım 10-15 kilom olsa yapardım ama şu an zor

Burada ki bir kaç arkadaş koruma evresi demişti Dukan mı yapıyorsunuz?
Babam şükür iyi teşekkür ederim ayrıca.

Koruma evresi değil canım diyet sonrası “koruma” yapılması gereken zaten yoksa geri alıyoruz

Canim her zamnki gibi harika menü

Sağol canım

Canım wc sorunu için sabahları kahvaltı öncesi yarım saat, çörek otu yağı iç hem şifa hem faydalı

Kız sabah wasa sandviç mi yedin sade wasa mı

Canım ikiside serbest ama ben original olandan yedim sandviç pek sevmiyorum

Canım stres belki ödem olmuştur ama 1.1 diyet yaparak kilo alamazsın en fazla sabit kalır kilon ama + olması imkansız stres vs ödem oluyordur belki o ayrı, sevgilinle tanıştığında 50 kilo muydun? Şimdiden böyle yapıyorsa sen Bi düşün ve tavrını net koy, ileride hastalığı var sağlığı var, doğumu var yine alırsın sonra olumsuzluklar olduğunda kilona bağlarsın ama aslında dorun kilon değildir zayıflayınca anlarsın stres olma kimse için, bizim sorunumuz yemekler değil beyin obezliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…