- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Haklısınız eğer stresimi yiyerek atmayıp herhangi bir şeye yöneltseydim bu şekilde olmazdım.kendime dur demem gerek kaçamaksız devam edeceğim inşallahCanım stres belki ödem olmuştur ama 1.1 diyet yaparak kilo alamazsın en fazla sabit kalır kilon ama + olması imkansız stres vs ödem oluyordur belki o ayrı, sevgilinle tanıştığında 50 kilo muydun? Şimdiden böyle yapıyorsa sen Bi düşün ve tavrını net koy, ileride hastalığı var sağlığı var, doğumu var yine alırsın sonra olumsuzluklar olduğunda kilona bağlarsın ama aslında dorun kilon değildir zayıflayınca anlarsın stres olma kimse için, bizim sorunumuz yemekler değil beyin obezliği
Haklısınız eğer stresimi yiyerek atmayıp herhangi bir şeye yöneltseydim bu şekilde olmazdım.kendime dur demem gerek kaçamaksız devam edeceğim inşallah
SPOR YARIŞMASI CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE HANIMELİ 250 PUAN 40 .. .. .. .. YASMİN 280 PUAN 325 245 -- -- -- ELİFHAKAN 30 PUAN 50 ?? ?? ?? ?? SEYHAN "" "" "" "" "" "" PLASTİCWOMAN 202.5 422.5 317 ** ** ** FATTYLAMB 150 450 135 !! !! !! ZYNMNM ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ERVAM44 && && && && && &&
109,7 olmam gerekiyorKaç kiloydun tanıştığınız da
109,7 olmam gerekiyor
Aynen cicim ben devam bende geçtim o süreçlerden ama benim yolum uzun tek, takımla denedim ama takıldım 10-15 kilom olsa yapardım ama şu an zor
Koruma evresi değil canım diyet sonrası “koruma” yapılması gereken zaten yoksa geri alıyoruz
Sağol canım
Canım wc sorunu için sabahları kahvaltı öncesi yarım saat, çörek otu yağı iç hem şifa hem faydalı
Canım ikiside serbest ama ben original olandan yedim sandviç pek sevmiyorum
Canım stres belki ödem olmuştur ama 1.1 diyet yaparak kilo alamazsın en fazla sabit kalır kilon ama + olması imkansız stres vs ödem oluyordur belki o ayrı, sevgilinle tanıştığında 50 kilo muydun? Şimdiden böyle yapıyorsa sen Bi düşün ve tavrını net koy, ileride hastalığı var sağlığı var, doğumu var yine alırsın sonra olumsuzluklar olduğunda kilona bağlarsın ama aslında dorun kilon değildir zayıflayınca anlarsın stres olma kimse için, bizim sorunumuz yemekler değil beyin obezliği
9 ay bitti.Duymamak imkansız oluyor.Sadece bana karşı böyle değil ailesine yeğenlerine kendisine yakın arkadaşlarına da aynı şekilde.Yaptığının beni strese soktuğunu da biliyor hatalı davrandığını da ama yine de söylenmeyi bırakmıyor.Ee o zaman neyin sorununu yaratıyor anlamadım, kendini 50 kilo göstermiş olman imkansız, niye sana stres yaratıyor, asıl sorunumuz beyin obezliğini yenmek iken böyle birisi olduğunda her zaman zorlanacaksın, duymamayı öğrenmelisin
Ne kadar zamandır birliktesiniz?
Önerin için teşekkür ederim canim. Corek yagı evde var arada kullanırım ama düzenli değil yarın kalktığımda ilk işim yagi içmek olucak
9 ay bitti.Duymamak imkansız oluyor.Sadece bana karşı böyle değil ailesine yeğenlerine kendisine yakın arkadaşlarına da aynı şekilde.Yaptığının beni strese soktuğunu da biliyor hatalı davrandığını da ama yine de söylenmeyi bırakmıyor.
Teşekkür ederim size.İnsan kendini ne kadar motive etsede başkalarından destek görmek güç veriyor.çok teşekkür ederimDüzenli kullan canım faydası olacak
Tavrını net ortaya koymalısın, sen kilolusun diye çirkin değilsin, zayıf kızlardan daha az iltifat, daha az ilgi, daha az güzel söz, duymalısın diye Bi şey Yok, özgüvenini hiç bir zaman kaybetme, ve sana nasıl davranmasını istiyorsan öyle davranmasına izin ver bu konuşmaları yaptığında direk konuşmayı sonlandır, önce sen kendine değer vermelisin, sen kendine değer vermez böyle yersiz eleştirilere maruz edersen kendini 2. - 3. Şahıslar hiç bir zaman değer vermez, sen varsan dünya var unutma
Hedefin her ay 3 kilo olsun hazirana kadar 15 kilo verirsen süper olursun. Misafirin gelince mutlaka sofraya seninde yiyebileceğin bişeylerden koy. Diģerlerinden yiyomuş gibi görün ama sağlıklı olanını ye. Zaten misafir uzun süre kalacak ona hergün hergün sofrayı donatmana gerek yokSupersin spor candır.
Kizz bugün dusundumde haziranda dugün var ve ben noye oyalaniyorum kacamak vs yapiyorum benim o zamana kadar 63 olmam gerekiyor bundan sonra çok asilicam ve misafirim geldiğinde çok dikkat ederim inşallah
Canim kilon çok olduğu rahatlıkla verirsin yeterki işte ve çabala
Canim 3 lü rakamlardan kurtulmussun ne güzel senin suanki hedefin 8li rakamları görmek. Yazindan anladığım kadarıyla sürekli stres altındasın tabi insan kiloluyken kendini ozguvensiz mutsuz hissediyo. Söyle ki senin tekrar kilo alma sebebin stres kendini o durumdan çıkarman lazım güzel düşün hedefini düşün lutfen. Bende 95 dim asla kilo veremem diyodum ama verilebiliyormus verdimde
ben atıştırmıyorum ki zaten eşimde diyetde evde herşey diyet yapılıyor zaten ben yemeğin tadına tuzuna falanda bakmam yaparım olur , mesela demiştim tadına bakmak ne yapa bilirki ki bir kaşık dolusu sade yağ olsa bile kalorisi belli yani .onu geçelim koca bir menü yemek yerine sadece oğlum anne gözünü kapat ağzını aç diyerek verdiği 2patates (allah aşkına )kilo verdirmeyi durdurucağını sanmıyorum haaa bide leptin hormonunun çalişması vucudun depolamaya geçmesi demek değilmi zaten o hormonun salgılanmaması için iki saatte bir ara o öğün verilmiyormu yanlış mı biliyorum .benim kilo verememem sitresten günlerce aç durup durup sonra yemeği çok abartmam dan vucudum yine öyle yapacağımı zannedip inat ediyor ama bende bunu yenmeye çalışıyorumm inşallah yanlış anlaşılmıyorum dur geçen haftada üzerime gelindi biraz ben yine açıkladım ağzıma ne atıyorsam yazıyorum ama verilmiyor işte zamanını bekliyorum böyle şeylerde de kendimi başarısız hissettiriyor lütfenIşte bu düşünceden dolayı atıştırmalarını yemekten saymıyosun. Yoksa senin kilon az değil metobolizman yavaş dahi olsa bi 5 10 kilonun hemen gitmesi lazımdı
Burda hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Mutlaka hepimizin yanlışları var ki bu kilolardayız. Leptin hormonu tokken hiç bir çiğneme işlemi yapmadığında ortaya çıkar. O yüzden karatayda 2 öğün besleniliyor. Ağzına değil patates midene gitmeyen sakızı bile atsan leptin hormonu salgılanmıyor. Illa karatay yapmana gerek yok ama yemek aralarının o kadar sık olması iyi bişey değil. Tabi sen rahatsız oluyorsan bunları söylemeyiz..ben atıştırmıyorum ki zaten eşimde diyetde evde herşey diyet yapılıyor zaten ben yemeğin tadına tuzuna falanda bakmam yaparım olur , mesela demiştim tadına bakmak ne yapa bilirki ki bir kaşık dolusu sade yağ olsa bile kalorisi belli yani .onu geçelim koca bir menü yemek yerine sadece oğlum anne gözünü kapat ağzını aç diyerek verdiği 2patates (allah aşkına )kilo verdirmeyi durdurucağını sanmıyorum haaa bide leptin hormonunun çalişması vucudun depolamaya geçmesi demek değilmi zaten o hormonun salgılanmaması için iki saatte bir ara o öğün verilmiyormu yanlış mı biliyorum .benim kilo verememem sitresten günlerce aç durup durup sonra yemeği çok abartmam dan vucudum yine öyle yapacağımı zannedip inat ediyor ama bende bunu yenmeye çalışıyorumm inşallah yanlış anlaşılmıyorum dur geçen haftada üzerime gelindi biraz ben yine açıkladım ağzıma ne atıyorsam yazıyorum ama verilmiyor işte zamanını bekliyorum böyle şeylerde de kendimi başarısız hissettiriyor lütfen
işte görüşler farklı benim diyetisyenimde ara öğünleri yemediğim ve ekmeği her öğün yemediğim için böyle olduğunu söylüyor şaşırmış durumdayımBurda hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Mutlaka hepimizin yanlışları var ki bu kilolardayız. Leptin hormonu tokken hiç bir çiğneme işlemi yapmadığında ortaya çıkar. O yüzden karatayda 2 öğün besleniliyor. Ağzına değil patates midene gitmeyen sakızı bile atsan leptin hormonu salgılanmıyor. Illa karatay yapmana gerek yok ama yemek aralarının o kadar sık olması iyi bişey değil. Tabi sen rahatsız oluyorsan bunları söylemeyiz..
Araöğün farklı bişey patates atıştırmak farklı. Neyse sen bu şekilde zayıflayabiliyosan ne mutlu sana. Ben sadece yanlış gördüğüm bişeyi söyledim senin iyiliğin içinişte görüşler farklı benim diyetisyenimde ara öğünleri yemediğim ve ekmeği her öğün yemediğim için böyle olduğunu söylüyor şaşırmış 9durumdayım
Teşekkür ederim size.İnsan kendini ne kadar motive etsede başkalarından destek görmek güç veriyor.çok teşekkür ederim
Günaydın bebeklerim
Sabah şerifleriniz hayr olsun
Kız sen kahvaltıda neden hiç protein almıyosunDüşünülen menümü yazayım :)
Kahvaltı öncesi ; ılık limonlu su
Çörek otu yağı
Kahvaltı : 2 wasa original
4 cherry domates
1 salatalık
Ara : 1 salatalık
Öğle : türlü (taze fasülye, patlıcan, kabak, patates var ama patates yemeyeceğim ve tabi ki suyunu :) )
Yoğurt
Akşam : kapuska yapmayı planlıyorum
Kapuska ve salata
1 lt detoks çayı
3 lt su
Türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?