Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cansin sen seviyorum seni
Ben de seni çok seviyorum bizim burda aşk yaşamamız
Kesinlikle çok adil ve mantıklı ozaman öyle devam edelim canım
Aynen kuzum zaten bu hafta kesinlikle dereceye girmemiz lazım sen veremediğin icin bozmazsan cok guzel eksi gorursun seyhan abla her hafta istikrarlı güzel kilo veriyo yeni arkadaslarda gelecek bende 68 i görecek gibiyim zaten plasticwoman yüzdesi bölünmeyince bizi zirveye taşır

Askmi seninki duymasin

Aynen kesinlikle dereceye girmemiz lazım bu hafta ve ben bu hafta güzel kilo vericem buna eminim arkadaşlarımızdan güzel eksiler gelirse süper olucak tabi plasticwoman çok iyi gidiyo ondan güzel eksiler gelir

Ay duysun dünyanın en odun insanı
Yapcaz biz bu işi 10 kg vericez. Az önce çok sevdiğim bi ablam geldi zaten moralimi bozdu. Hiç giyinmiyosun esra kendine hic bakmıyosun vs dedi. Ama ben bu kiloyla napabilirim ki

Ay duysun dünyanın en odun insanı
Yapcaz biz bu işi 10 kg vericez. Az önce çok sevdiğim bi ablam geldi zaten moralimi bozdu. Hiç giyinmiyosun esra kendine hic bakmıyosun vs dedi. Ama ben bu kiloyla napabilirim ki

Odunmu allah iyiligiini versin Esra

Yapcaz tabiki yeterki istikrarlı devam edelim ama abla keşke öyle demeseydi sen moralini bozma sakın aşırı bi kilon yok zaten 5 kilo versen sen istediğin gibi olursun sakın kendini salma. benimde bi arkadaş vardı geçen sene bana yasmin hiç kendine bakmıyosun giyimin vs halbuki beni gıcık etmek için sürekli konuyu benim kiloya getirirdi kendiside tabi çok zayif ondan sonra onunla alakami kestim

İyi akşamlar,nasılsınız?
Bugün diyetisyene gittim 97,7 olmuşum yani toplamda 1,700 vermişim.Ne zaman 8 li rakamları göreceğim ?Diyet listemide değiştirmedik sadece kahvaltıya yumurta ekledi.İşte böyle.Kararsızım diyetisyeni değiştirmek konusunda bu hafta da gideyim eğer veremessem değiştireyim diyorum bilemedim

Iyi akşamlar Canim bu kiloyu ne kadar zamanda verdin. Ve benim fikrim diyetisyenini değiştirmen çok aç kalıyorsun ve paketli gıdalar var. Kilo versen de aç kalman seni olumsuz etkiliycek zor olur senin için.

Iyi akşamlar Canim bu kiloyu ne kadar zamanda verdin. Ve benim fikrim diyetisyenini değiştirmen çok aç kalıyorsun ve paketli gıdalar var. Kilo versen de aç kalman seni olumsuz etkiliycek zor olur senin için.
8 günde verdim canım.Aslında ben daha az yiyordum diyetisyen ekleme yaptı.

İnş bu hafta herkesin uğraşması lazım

Ya bu kadının kötü niyeti yok beni çok sever. Senin o arkadaşın zayıf ya inadına yapıyodur. Ne anlar ki kilolu insanın halinden... ben cidden çok bakımsızım ya hic bisey icimden gelmiyo bu kiloyla
Bence değiştirmelisin diyetisyenini diyet listeni ben pek beğenmedim. Her diyetisyen daha fazla yemek verir ama paketli gıda olunca korkacaksın o işten

Bazı diyetisyenler daha çabuk kilo verilmesini istemiyor benimki de tam tersi görürsün sabır irade emek gerekiyor bugün 3. Haftam diyetisyende 100,7 başladım 96 şu an

İnş bu hafta herkesin uğraşması lazım

Bende bu hafta iyi olucam mutlaka dereceye girmemiz lazım..

Bende anladım ablanın kötü niyeti olmadığı. Ama lütfen Esram sanki dersin 100 kilosun da 6lar bile çok iyi rakam tamam şuan senin için fazla ama göze batacak kadar degil oyuzden kendinı güzell bı bakıma koyuyorsun saç boyası makyaj vs ohh mis.

Aynen zayif insanlar kilolularin halinden anlamazlar anca psikoloji bozsunlar rencide etsinler

Ya bugun benim o kadar moralimi bozdular ki yok sana şu renk far yakışmıyo yok sacini hic yapmiyosun falan ben nereye gidiyorumda saçımı yapayım. Haftaya müstakbel kaynanama gitcem orda süslenirim biraz ama işe giderken ne gerek var ki süslenmeye

Amann bozma moralini her zaman sade şıklık daha güzel iş kadını düğün saçı yapacak değil yaa, ya topliycaksin yada açık birakicaksin.
Oy oy oy kaynisinemi gidiceksin.

Amann bozma moralini her zaman sade şıklık daha güzel iş kadını düğün saçı yapacak değil yaa, ya topliycaksin yada açık birakicaksin.
Oy oy oy kaynisinemi gidiceksin.
Ay zaten bizim is ortamimiz pis bi yer ben ayakkabilarimi bile orda degistiriyorum ustume onluk giyiyorum guzel giyinsem nolcak.

Evet kız çok heycanlıyım hep cagiriyodu benim yine gunu birlik ıspartaya gitmem gerekiyo dedim oraya gitmeden kaynanamada uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…