- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Bence doğru rengi bulamamışsındır sen yoksa niye yakışmasınRuj süren kadınlara hayran kalıyorum hiç mi yakışmaz bi insana
Sen bu azimle şubattan önce bile olursun yeterki kendine olan inancını kaybetme gerisi gelirİnş canım bende şubatta “8” olurum diye düşünürüm, diyetisyende 94 olurum diye umuyorum :) 5 kg kalır “8” e :) 10 şubat oğlumun Doğum günü 1 ay var veririm inş “8” olmak istiyorum Doğum gününde :)
Düzgünse ne gerek var bende severim göz makyajını ruj parlatıcı sürerim
Azsın sen zaten ya azcık bi yerlerin fazla sadeceYe ye belki biraz azalirim
Bence doğru rengi bulamamışsındır sen yoksa niye yakışmasın
Sen bu azimle şubattan önce bile olursun yeterki kendine olan inancını kaybetme gerisi gelir
Azsın sen zaten ya azcık bi yerlerin fazla sadece
Selam kızlar nasılsınız? Ben çok mutlu oldum bugün :) 95,5 geldim tartı da :) kahvaltımı yapıp yüzmeye gideceğim, spor tablosu nerelerde
KVuuuu harikasin
Tatlim spor tablosu yok bende pc olmadığı için cizelgeyi yapamadım, buraya yazdım yapabilecek biri yapsın diye ama
Tünaydîn canısıTünaydın kızlar.
Süper ya nasıl güzel hızlı gidiyo kilolar maşallahSelam kızlar nasılsınız? Ben çok mutlu oldum bugün :) 95,5 geldim tartı da :) kahvaltımı yapıp yüzmeye gideceğim, spor tablosu nerelerde
Müthiş süpersin darısı benim başıma inşallahSelam kızlar nasılsınız? Ben çok mutlu oldum bugün :) 95,5 geldim tartı da :) kahvaltımı yapıp yüzmeye gideceğim, spor tablosu nerelerde
SPOR YARIŞMASI | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE |
---|---|---|---|---|---|---|
HANIMELİ | .. | .. | .. | .. | .. | .. |
YASMİN | .. | .. | .. | .. | .. | .. |
ELİFHAKAN | .. | .. | .. | .. | .. | .. |
SEYHAN | .. | .. | .. | .. | .. | .. |
PLASTİCWOMAN | 100 | .. | .. | .. | .. | .. |
FATTYLAMB | .. | .. | .. | .. | .. | .. |
ZYNMNM | .. | .. | .. | .. | .. | .. |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?