- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Ay zaten bizim is ortamimiz pis bi yer ben ayakkabilarimi bile orda degistiriyorum ustume onluk giyiyorum guzel giyinsem nolcak.
Evet kız çok heycanlıyım hep cagiriyodu benim yine gunu birlik ıspartaya gitmem gerekiyo dedim oraya gitmeden kaynanamada uğrarım
Diyet büsküvi yerine fındık verseniz dedim.Daha öncesinde denemiştik ve ben 7 den fazla yiyerek pek becerememiştimYa bu kadının kötü niyeti yok beni çok sever. Senin o arkadaşın zayıf ya inadına yapıyodur. Ne anlar ki kilolu insanın halinden... ben cidden çok bakımsızım ya hic bisey icimden gelmiyo bu kiloyla
Bence değiştirmelisin diyetisyenini diyet listeni ben pek beğenmedim. Her diyetisyen daha fazla yemek verir ama paketli gıda olunca korkacaksın o işten
Çok utanıyorumTatlım sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap♡♡♡
Ohh git valla canım
Fındık vermesin canım başka ara öğün versin. Meyve chia yogurt gibi şeyler verebilirDiyet büsküvi yerine fındık verseniz dedim.Daha öncesinde denemiştik ve ben 7 den fazla yiyerek pek becerememiştimBundan dolayı vermediğini söyledi bu hafta da denemek istiyorum
Çok utanıyorum
Fındık vermesin canım başka ara öğün versin. Meyve chia yogurt gibi şeyler verebilir
Ne biliyim insan çekiniyo ya bide gitcem kalcam şimdi 1 geceNiyee kiz
Ne biliyim insan çekiniyo ya bide gitcem kalcam şimdi 1 gece
Yani ben gidince insanlar bir suru sey yapiyolar beni her yere goturuyolar anneside babasida işten izin alıyo falan bunlardan dolayı biraz mahçup oluyorum aslındaAllahım izniyle o eve gelin gidiceksin kız niye utanican heyecanlan yeter
Yani ben gidince insanlar bir suru sey yapiyolar beni her yere goturuyolar anneside babasida işten izin alıyo falan bunlardan dolayı biraz mahçup oluyorum aslında
Öpte geçsin heycanımOnlarda çok heyecanlilardir gelinleri evlerine geliyo tabiki hazırlık falan yapicaklar bence hiç mahcup olma kendinı rahat bırak keyfini çıkar. Gel öpen gel
Yirim kız seniGilde opemmmdoymadim amma
Kajuyu diyetisyen mi verdi ? Spor çok iyiymişMrba arkadaslr bugunun menusu
Kahvalti:15 kajubir fincan cay
Oglen:6 kasik kabak yemegi bir kase suzme yogurt
Ara:4 kayisi 1 kupa nescafe
Aksam:bol yesillikli salata 1 cay brd nohut bir kase yogurt
2 lt su bitti 1 daha icicem insallah gece emzirdigim.icin gecede iciyorum
Sporumu 10 gbi yapmayi dusunuyorum ORYANTELLL 1 saat kadar
Kajuyu diyetisyen mi verdi ? Spor çok iyiymiş
Çiğ olduktan sonra bence çok farketmez :)Yok cnm genelde diyetisyen ceviz ba
9Yok cnm genelde diyetisyen ceviz badem verdi o an evde kaju vardi onu yedim
dem verdi o an evde kaju vardi onu yedim
Inşallah ya sende bi an önce 8lere gel artık kurtul şu 9 dan
Bende bu hafta iyi olucam mutlaka dereceye girmemiz lazım..
Bende anladım ablanın kötü niyeti olmadığı. Ama lütfen Esram sanki dersin 100 kilosun da 6lar bile çok iyi rakam tamam şuan senin için fazla ama göze batacak kadar degil oyuzden kendinı güzell bı bakıma koyuyorsun saç boyası makyaj vs ohh mis.
Aynen zayif insanlar kilolularin halinden anlamazlar anca psikoloji bozsunlar rencide etsinler
Ya bugun benim o kadar moralimi bozdular ki yok sana şu renk far yakışmıyo yok sacini hic yapmiyosun falan ben nereye gidiyorumda saçımı yapayım. Haftaya müstakbel kaynanama gitcem orda süslenirim birazama işe giderken ne gerek var ki süslenmeye
Şubat ayına 8 le başlaman dileğiyleİnş canım az kaldı muhtemelen 95 kiloyum :)
Süper hepimiz uğraşalım yapabiliriz
Aman boşver :) bazıları her zaman makyaj yapıyor ciltleri nasıl dayanıyor anlamıyorum
Ruj süren kadınlara hayran kalıyorum hiç mi yakışmaz bi insanaŞubat ayına 8 le başlaman dileğiyle
Kız ben var ya düğünde bile yüzüme bisey sürmüyorum çünkü çok sırıtıyo düzgün cildim var niye süreyim ama göz makyajını çok severim rujsuz evde bile gezmem
Şubat ayına 8 le başlaman dileğiyle
Kız ben var ya düğünde bile yüzüme bisey sürmüyorum çünkü çok sırıtıyo düzgün cildim var niye süreyim ama göz makyajını çok severim rujsuz evde bile gezmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?