Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tatlım sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap♡♡♡

Ohh git valla canım

Diyet büsküvi yerine fındık verseniz dedim.Daha öncesinde denemiştik ve ben 7 den fazla yiyerek pek becerememiştim Bundan dolayı vermediğini söyledi bu hafta da denemek istiyorum

Tatlım sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap♡♡♡

Ohh git valla canım
Çok utanıyorum

Diyet büsküvi yerine fındık verseniz dedim.Daha öncesinde denemiştik ve ben 7 den fazla yiyerek pek becerememiştim Bundan dolayı vermediğini söyledi bu hafta da denemek istiyorum
Fındık vermesin canım başka ara öğün versin. Meyve chia yogurt gibi şeyler verebilir

Yani ben gidince insanlar bir suru sey yapiyolar beni her yere goturuyolar anneside babasida işten izin alıyo falan bunlardan dolayı biraz mahçup oluyorum aslında

Onlarda çok heyecanlilardir gelinleri evlerine geliyo tabiki hazırlık falan yapicaklar bence hiç mahcup olma kendinı rahat bırak keyfini çıkar. Gel öpen gel

Mrba arkadaslr bugunun menusu

Kahvalti:15 kajubir fincan cay

Oglen:6 kasik kabak yemegi bir kase suzme yogurt

Ara:4 kayisi 1 kupa nescafe

Aksam:bol yesillikli salata 1 cay brd nohut bir kase yogurt

2 lt su bitti 1 daha icicem insallah gece emzirdigim.icin gecede iciyorum

Sporumu 10 gbi yapmayi dusunuyorum ORYANTELLL 1 saat kadar

Bugün ki menüm
Sabah; kahvaltı günüm vardı dışarıda 2 dlm ekmek peynir,peynirli omlet,salatalık,domates
Ara; sade dibek kahvesi
Akşam; fırında sebzeli tavuk,salata
Ara; 1 fincan çay, 1/2 elma ,1 mandalina

2 lt su içtim 2,5 tamamlıycam inşallah.
12.299 adım atmışım

700 gr ödem çıktı.Suyu arttıracağım sanırım ödem geçer

Kajuyu diyetisyen mi verdi ? Spor çok iyiymiş

Inşallah ya sende bi an önce 8lere gel artık kurtul şu 9 dan

İnş canım az kaldı muhtemelen 95 kiloyum :)

Süper hepimiz uğraşalım yapabiliriz

Aman boşver :) bazıları her zaman makyaj yapıyor ciltleri nasıl dayanıyor anlamıyorum

İnş canım az kaldı muhtemelen 95 kiloyum :)

Süper hepimiz uğraşalım yapabiliriz

Aman boşver :) bazıları her zaman makyaj yapıyor ciltleri nasıl dayanıyor anlamıyorum
Şubat ayına 8 le başlaman dileğiyle
Kız ben var ya düğünde bile yüzüme bisey sürmüyorum çünkü çok sırıtıyo düzgün cildim var niye süreyim ama göz makyajını çok severim rujsuz evde bile gezmem

Ruj süren kadınlara hayran kalıyorum hiç mi yakışmaz bi insana

İnş canım bende şubatta “8” olurum diye düşünürüm, diyetisyende 94 olurum diye umuyorum :) 5 kg kalır “8” e :) 10 şubat oğlumun Doğum günü 1 ay var veririm inş “8” olmak istiyorum Doğum gününde :)

Düzgünse ne gerek var bende severim göz makyajını ruj parlatıcı sürerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…