Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben oluyorum canım 1günde diyet yaptığım halde nile artı 2cıktığımı bilirim sık tartılmamak lazım

Canim menun az olmuş ama güzel afiyet olsun ♡

Rahat ol canim dönünce aktif olursun.

Hergün tartılma canım arti olabilir muhtemelen ödem tutmussun

Dünkü menum

Sahur
Peynir
1 tatlı k. Bal
1 dilim ekmek

İftar
1 kase sehriye li tavuk çorbası
1 dilim ekmek
1 portakal

Ara
Yarim avuc karisik kuru meyve
Çay

Su anca 1 litre
Spor yok

Kızlar dünde yazmıştım ama tekrar yazayım sporu nasıl yapalım fikriniz ne puanlama isi güzel ama cizelgeyi yapamiyorum yapabilecek biri varmi

Kızlar dünde yazmıştım ama tekrar yazayım sporu nasıl yapalım fikriniz ne puanlama isi güzel ama cizelgeyi yapamiyorum yapabilecek biri varmi
En son yaptığımız bence gayet mantıklı diğer türlü adil olmuyo çünkü yarım saat koşanla yarım saat yürüyeni aynı kefeye koymuş oluyoruz

Iki gundur tartim hix oynamiyordu cok uzuluuordm sebebini buldumm suzme yogurt yiyordm iki gndurn o var die meger kalorisi 100 gr da 570 miss normal yogurdun 70 nasil atladm boyle birseyii cok kizginim kndime yaa

Iki gundur tartim hix oynamiyordu cok uzuluuordm sebebini buldumm suzme yogurt yiyordm iki gndurn o var die meger kalorisi 100 gr da 570 miss normal yogurdun 70 nasil atladm boyle birseyii cok kizginim kndime yaa

Ooo çok yuksekmis yaa. Tabi suzme olunca tüm yağ ve kolariler onda kalıyo ama normal yoğurt tuketebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…