- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
ben oluyorum canım 1günde diyet yaptığım halde nile artı 2cıktığımı bilirim sık tartılmamak lazımKızlar mutlu haftasonları diliyorum herkese 
Sabah tartıldım artı çıktım dün yediklerime dikkat ettim 1 saat yürüdüm inanın alışık olmadığımdan kaslarım ağrıyor bugün de leslie yapacağım yani her diyetimde bunu yaşıyorum herkes eksi çıkıyor ben artı. Acaba bir sorun mu var bende diye düşünmeye başladım. Pazartesi tartılacağım bakalım kaç çıkacağım insan bir günde artı çıkarmı kızlar ya tartımı bozuk ben de mi bir sorun varhiç bunu yaşayan oldumu
Kızlar nerelerdesinizz
Menüm
06.00
Haşlanmış yumurta
07.30
1.5 y.kaşığı yulaf
2 y.kaşığı yoğurt
1 mandalina
12.30
Tavuk suyu çorba
Salata
Közlenmiş patlıcanla karnı yarık gibi yapılmış bişey ama kıymasız değişik bi yemek
19.30
Macchiato
2 lt su spor yok
Açlıktan ölüyorummmm
Kız zlarhepinizden özür diliyorum. İnternete giremiyorum bile gelen giden davet eden. Dünün cuma olduğunu bile unutmuşum. Önümüzdeki hafta eve döneceğim. Sonrasında insallah diyetisyen kontrolünde diyet ve spora başlayacağım tekrar. Çok mahcubum size karsi.
Kızlar mutlu haftasonları diliyorum herkese 
Sabah tartıldım artı çıktım dün yediklerime dikkat ettim 1 saat yürüdüm inanın alışık olmadığımdan kaslarım ağrıyor bugün de leslie yapacağım yani her diyetimde bunu yaşıyorum herkes eksi çıkıyor ben artı. Acaba bir sorun mu var bende diye düşünmeye başladım. Pazartesi tartılacağım bakalım kaç çıkacağım insan bir günde artı çıkarmı kızlar ya tartımı bozuk ben de mi bir sorun varhiç bunu yaşayan oldumu
Yorma kendini canım o kadar iş hiç bitmezBen anca gelebildim evde temizlik var yap yap bitmiyor ya
Yorma kendini canım o kadar iş hiç bitmez
Senin elinde olan bişey değil ki nemli evi temiz tuması çok zor 2 de çocuk varKış olduğu için havalar yağışlı ondan zorlanıyorum. Bide benim gorumce çok titiz. Evim çok nemli herşeyi yıkamak zorundayım
Senin elinde olan bişey değil ki nemli evi temiz tuması çok zor 2 de çocuk var
Oraya 2 aya yaz gelir zaten canım bişey kalmadıMalesef çok zor temiz kalmıyo herşey kufleniyo oyuzden kişi sevmiyorum bunaldim artik
Oraya 2 aya yaz gelir zaten canım bişey kalmadı
Olur mu ya ne kafamı şişirceksin insan arkadaşlarına derdini anlatmıcakta kime anlatacakAynen şubat ayı bittiğinde bura yaz geliyo artık zaten uzun surseydi kafayı yerdim
Amann kafanı sisirdim kız senin bununla
En son yaptığımız bence gayet mantıklı diğer türlü adil olmuyo çünkü yarım saat koşanla yarım saat yürüyeni aynı kefeye koymuş oluyoruzKızlar dünde yazmıştım ama tekrar yazayım sporu nasıl yapalım fikriniz ne puanlama isi güzel ama cizelgeyi yapamiyorum yapabilecek biri varmi
Olur mu ya ne kafamı şişirceksin insan arkadaşlarına derdini anlatmıcakta kime anlatacak
En son yaptığımız bence gayet mantıklı diğer türlü adil olmuyo çünkü yarım saat koşanla yarım saat yürüyeni aynı kefeye koymuş oluyoruz
Tskcanim. Sil baştan başlayacağım zaten. Diyet falan kalmadı.Amliyorum seni canim. Uzulme haftaya katilirsin aramiza
Iki gundur tartim hix oynamiyordu cok uzuluuordm sebebini buldumm suzme yogurt yiyordm iki gndurn o var die meger kalorisi 100 gr da 570 miss normal yogurdun 70 nasil atladm boyle birseyii cok kizginim kndime yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?