- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Sanırım 6. Grubu takibe aldım
Hosgeldin seyhan benSanırım 6. Grubu takibe aldım
Sen nerelerdesin abla yoksun hiçSizler ne yaptiniz kizlar @Rzgrece basin sagolsun canim gittimi misafirler
Afiyet olsun :) bende öyle yatıyorum içim sıkılıyo1 saat leslıe yapıldı şimdi de çayımı içeceğim neler yaptınız yoldaşlar
Niye için sıkılıyo hayrolsun aç bi hareketli müzik hemen kendine gelirsinAfiyet olsun :) bende öyle yatıyorum içim sıkılıyo
Kendimi çok yalnız hissediyorum yıllardır yalnız yaşıyordum anne baba evine dönünce depresyona girdim galibaNiye için sıkılıyo hayrolsun aç bi hareketli müzik hemen kendine gelirsin
Öyle deme biz varız ne güzel ailenin yanındasın mesajında okumuştum nişanlıymışsın galiba Allah mesut etsin enişte var, ben de eve gelince tuhaf oldum orada alışmıştım esnekliğe evde bi düzen var çıkıyorum markete pazara kendimi böyle motive ediyorum perşembe günü lise arkadaşlarımla buluşma ayarladık oraya gideceğimKendimi çok yalnız hissediyorum yıllardır yalnız yaşıyordum anne baba evine dönünce depresyona girdim galiba
Nişanlı değilim canım. Bende geziyorum kurslara gidiyorum falan ama yalnızlık başka bişey. Çok mutsuzum bu ara bilmiyorumÖyle deme biz varız ne güzel ailenin yanındasın mesajında okumuştum nişanlıymışsın galiba Allah mesut etsin enişte var, ben de eve gelince tuhaf oldum orada alışmıştım esnekliğe evde bi düzen var çıkıyorum markete pazara kendimi böyle motive ediyorum perşembe günü lise arkadaşlarımla buluşma ayarladık oraya gideceğim
Buralardayim canim hep bakiyorum kimse yok gidiyorum bi geliyorum bikac sayfa ilerlemis sohbet bitmis bi denk getiremedimSen nerelerdesin abla yoksun hiç
Haftasonu öyle oluyo ablaBuralardayim canim hep bakiyorum kimse yok gidiyorum bi geliyorum bikac sayfa ilerlemis sohbet bitmis bi denk getiremedim
Dönem dönem oluyo genclikde canim geciyo sonraNişanlı değilim canım. Bende geziyorum kurslara gidiyorum falan ama yalnızlık başka bişey. Çok mutsuzum bu ara bilmiyorum
Bilmiyorum abla ya bunalımdayım sanki üstümde çok yük var gibi kafam hep doluDönem dönem oluyo genclikde canim geciyo sonra
Dinlenemiyosun ondan bence tatil cok iyi gelir de sürekli calisirken nasil olacak demiBilmiyorum abla ya bunalımdayım sanki üstümde çok yük var gibi kafam hep dolu
Bana tatil yok malesef. Yine bi sınavdan kaldım ıspartaya gitcem yolculukta sıktı beni herşeyden yoruldumDinlenemiyosun ondan bence tatil cok iyi gelir de sürekli calisirken nasil olacak demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?