Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah :
4-5 yk yoğurt
2 tk chia tohumu
1 kiwi
Baharat mix

Öğle
Ispanak
Yoğurt
Belki salata

Akşam :
Pırasa
Salata

Canım pırasa istedi akşam yapıcam
Su 1,5 bitirdim 3 lt olur
Kahvemi içtim
Ananaslı açaili yeşil çayımı içeceğim

Çok güzel her zaman ki gibi. Diyetisyenin türk kahvesi konusunda bir şey söyledi mi ? Ben bi diyetisyene gitmiştim de türk kahvesini kesinlikle yasaklamıştı

Çok güzel her zaman ki gibi. Diyetisyenin türk kahvesi konusunda bir şey söyledi mi ? Ben bi diyetisyene gitmiştim de türk kahvesini kesinlikle yasaklamıştı

Serbest canım kimmiş onu yasaklayan :) nescafe olsa evet ama Türk kahvesini kimse yasaklamaz hatta ben sabahları yoğurtuma da koyuyorum baharat mix içinde Türk kahvesi de var

Serbest canım kimmiş onu yasaklayan :) nescafe olsa evet ama Türk kahvesini kimse yasaklamaz hatta ben sabahları yoğurtuma da koyuyorum baharat mix içinde Türk kahvesi de var
Türk kahvesi ödem mi yapıyomuş öyle bisey kilo vermeyi zorlaştırıyormuş. Hatta gülcan karpuz var bursanın heralde en ünlü diyetisyenidir o da yasaklıyormuş

Günaydın güzellikler

Günaydın canisi

Pazartesi kg bildirimini yapayım :)
Cuma: 96,2
Pazartesi : 95,5

Tebrikler canım yine harikasin

Kilo bildirimimi yapayım
Cuma :98,1
Pazartesi :97,7

Reglimin ilk günü midem bulanıyor sabah kahvaltı da yapamadım

Canim regli olmana rağmen çok iyi cumaya kadar odemlerini atsan çok güzel eksi gorursun. Zaten bu hafta listedesin

Türk kahvesi ödem mi yapıyomuş öyle bisey kilo vermeyi zorlaştırıyormuş. Hatta gülcan karpuz var bursanın heralde en ünlü diyetisyenidir o da yasaklıyormuş

Ünlü olması doğru demek değil, bende İstanbul’un en ünlü diyetisyeniyle çalıştım zamanında bana spor yapma demişti bende hiç ödem yapmıyor bana veriyor diyetisyenim veremesem ben veremezsin gayet güzel veriyorum hatta sporda daha iyi yağ yakmayı sağlıyor sporcular da çok kullanır

Dünkü menüm
Uyanınca
Limonlu sirkeli su

Kahvalti
Peynir"Zeytin
Maydanoz"dere otu
2 dilim tambugday ekmek
1 cay bardagi ballı süt

Ara
Kuru üzüm
Küçük bir tabak patlamış mısır

Akşam
Patates salatası (içinde çok az patates vardı ve baharati yeşilliği boldu)

Su anca 2 litre

Spor yok fena salgına yakalandım yapamadım sporu

Pek beğenmedim -_- geçmiş olsun canım

Ben chia tohumunu kullanamadım hiç sevemedim gerçi yulaf kepeği de midemi bulandırıyordu.Menün doyurucu mu senin için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…