Kız bir sınav değil mi geçer gider Allahın izniyle, kendine biraz vakit ayır sınavdan sonra arkadaşlarınla buluş gez iyi gelecektirBana tatil yok malesef. Yine bi sınavdan kaldım ıspartaya gitcem yolculukta sıktı beni herşeyden yoruldum
Hayat iste canim kosturmasan olmuyo ne zaman yolculukBana tatil yok malesef. Yine bi sınavdan kaldım ıspartaya gitcem yolculukta sıktı beni herşeyden yoruldum
1 sınav ama işyerinden 1 gün izin alıcam gece yola çıkıp sabah 9da direkt sınava girip öğlene doğru 11 de otobüse yetişicem gece evdeyim Allah izin verirse ertesi gün tekrar iş başı yani hep koşuşturmaca. Artık mezun olmak istiyorum ama hep bi aksilik çıkıyoKız bir sınav değil mi geçer gider Allahın izniyle, kendine biraz vakit ayır sınavdan sonra arkadaşlarınla buluş gez iyi gelecektir
22 ocak pazartesi sınav abla pazar gece çıkıcm yola sınavdan çıktığım gibide otogara...Hayat iste canim kosturmasan olmuyo ne zaman yolculuk
Yok bursadan gidiyorum bunu verince 2. Dönem 2 tane daha dersim var 6 ay işyeri eğitimim 2 tanede stajım var yani seneye eylül ayında mezun olcam inşallah. Tek tesellim stajlarım işyerim aynı firmada ve maaş alıyorum. Ama o diplomayı artık istiyorum çok bunaldım.E tamam onu da verirsen mezun oluyorsun değil mi ıspartaya istanbuldan mı gidiyorsun benim okulla ev 1,5 saat sürüyor max. bunda da vardır bir hayır canım.
Bu dönem hiç almadığım 2 dersi aldım yani alttan değildi derslere gitmedim yerime imza attırdım o yüzden derse aşinalığım olmadı öyle oluncada kaldım.. aynen canım mühendislik.Ohh iyi stajların ve iş yerin aynı firmadaymış canım sevindim buna 2. döneme daha var sen bunları geç Allahın izniyle.Ailem Ankarada ben kırıkkale de okuyorum bölüm hemşirelik. Sizin bölüm nedir mühendislik mi
Anladım derslere gitmeye fırsat mı olmamıştı en azından nereler önemli onu görürdün neyse hala ümit var geçmen için canın sağolsun tahmin ettim mühendislik baya zor bi bölüm arkadaşım makine müh okuyor ondan biliyorum kağıdı dolu verip 25 alıyorum diyor sürekli işlem varmış. Bizim bölümde de ezber çok fazla her şeyi ezberliyosun.Bu dönem hiç almadığım 2 dersi aldım yani alttan değildi derslere gitmedim yerime imza attırdım o yüzden derse aşinalığım olmadı öyle oluncada kaldım.. aynen canım mühendislik.
Sanırım 6. Grubu takibe aldım
Selam kizlar menü
Sahur:yok(aksam iki günlük yeyince)
Aksam:haslanmis bir yumrta marul maydonoz haslanmis brokoli kabak tatlisi
Su:1,5 litre
Spor:yok
Evet canım sizin hep ezber oda arkadaşlarım ebe ve hemşireydi çok iyi biliyorum. Derse gidemedim çünkü artık bursada yasiyorum ısparta 7 saat ve çalışıyorum canım istedikçe gidememAnladım derslere gitmeye fırsat mı olmamıştı en azından nereler önemli onu görürdün neyse hala ümit var geçmen için canın sağolsun tahmin ettim mühendislik baya zor bi bölüm arkadaşım makine müh okuyor ondan biliyorum kağıdı dolu verip 25 alıyorum diyor sürekli işlem varmış. Bizim bölümde de ezber çok fazla her şeyi ezberliyosun.
Anladım canım inşallah eylülde hepsini verip kurtulursun çoğu bitmiş gitmiş ben napayım daha 2 yılım varEvet canım sizin hep ezber oda arkadaşlarım ebe ve hemşireydi çok iyi biliyorum. Derse gidemedim çünkü artık bursada yasiyorum ısparta 7 saat ve çalışıyorum canım istedikçe gidemem
Üniversite yılları çok güzel iyi değerlendir. Ben sadece uzaktayım boşuna git gel yapıyorum ondan canım sıkılıyo. Şuan aynı arkadaşlarımla tekrar oku deseler okurum. Sende iyi değerlendir en güzel yıllarınıAnladım canım inşallah eylülde hepsini verip kurtulursun çoğu bitmiş gitmiş ben napayım daha 2 yılım var
Valla ben bir an önce bitsin kurtulayım diye bakıyorum arkadaşlar okul iyi sınav haftaları olmasaÜniversite yılları çok güzel iyi değerlendir. Ben sadece uzaktayım boşuna git gel yapıyorum ondan canım sıkılıyo. Şuan aynı arkadaşlarımla tekrar oku deseler okurum. Sende iyi değerlendir en güzel yıllarını
Maşallah tam diyet menüsü olmuşMrb arkadaslar bugun yoktum buyugunun ginlunu yaptik butun gun disarda
Ahvalti: 2 yumurta 1 dilim ananas yesillikli salata 5 zeytin 1 brd cay
Oglen etli nohut 6 kasik yaninda yogurt
Ara: 3 hurma 10 cig badem
Aksam:130 gr et bir kase mevsim salata
7.30 gibide bir nescafe
Sınav haftaları gerçekten çok kötü. Sabahlamaktan insan sarhoş gibi oluyor. Yemek düzeni zaten berbat hep disardan yemek mideyi bozuyo vs vs cidden zor yani ama onun dışında çok güzel bol bol gez bi daha öyle fırsat bulamazsınValla ben bir an önce bitsin kurtulayım diye bakıyorum arkadaşlar okul iyi sınav haftaları olmasa
Aynen öyle birebir yaşıyorum bu zorlukları 3 saat uykuyla gittiğimi bilirimSınav haftaları gerçekten çok kötü. Sabahlamaktan insan sarhoş gibi oluyor. Yemek düzeni zaten berbat hep disardan yemek mideyi bozuyo vs vs cidden zor yani ama onun dışında çok güzel bol bol gez bi daha öyle fırsat bulamazsın
Ben genelde hiç uyumazdım ya valla çok zor canım Allah yardımcınız olsun inşallah ilerde emeklerinin karşılığını alırsınAynen öyle birebir yaşıyorum bu zorlukları 3 saat uykuyla gittiğimi bilirim
Amin inşallahBen genelde hiç uyumazdım ya valla çok zor canım Allah yardımcınız olsun inşallah ilerde emeklerinin karşılığını alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?