Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız bir sınav değil mi geçer gider Allahın izniyle, kendine biraz vakit ayır sınavdan sonra arkadaşlarınla buluş gez iyi gelecektir
1 sınav ama işyerinden 1 gün izin alıcam gece yola çıkıp sabah 9da direkt sınava girip öğlene doğru 11 de otobüse yetişicem gece evdeyim Allah izin verirse ertesi gün tekrar iş başı yani hep koşuşturmaca. Artık mezun olmak istiyorum ama hep bi aksilik çıkıyo
Hayat iste canim kosturmasan olmuyo ne zaman yolculuk
22 ocak pazartesi sınav abla pazar gece çıkıcm yola sınavdan çıktığım gibide otogara...

E tamam onu da verirsen mezun oluyorsun değil mi ıspartaya istanbuldan mı gidiyorsun benim okulla ev 1,5 saat sürüyor max. bunda da vardır bir hayır canım.

E tamam onu da verirsen mezun oluyorsun değil mi ıspartaya istanbuldan mı gidiyorsun benim okulla ev 1,5 saat sürüyor max. bunda da vardır bir hayır canım.
Yok bursadan gidiyorum bunu verince 2. Dönem 2 tane daha dersim var 6 ay işyeri eğitimim 2 tanede stajım var yani seneye eylül ayında mezun olcam inşallah. Tek tesellim stajlarım işyerim aynı firmada ve maaş alıyorum. Ama o diplomayı artık istiyorum çok bunaldım.

Sen nerde okuyosun canım bölüm ne

Ohh iyi stajların ve iş yerin aynı firmadaymış canım sevindim buna 2. döneme daha var sen bunları geç Allahın izniyle.Ailem Ankarada ben kırıkkale de okuyorum bölüm hemşirelik. Sizin bölüm nedir mühendislik mi

Bu dönem hiç almadığım 2 dersi aldım yani alttan değildi derslere gitmedim yerime imza attırdım o yüzden derse aşinalığım olmadı öyle oluncada kaldım.. aynen canım mühendislik.

Bu dönem hiç almadığım 2 dersi aldım yani alttan değildi derslere gitmedim yerime imza attırdım o yüzden derse aşinalığım olmadı öyle oluncada kaldım.. aynen canım mühendislik.
Anladım derslere gitmeye fırsat mı olmamıştı en azından nereler önemli onu görürdün neyse hala ümit var geçmen için canın sağolsun tahmin ettim mühendislik baya zor bi bölüm arkadaşım makine müh okuyor ondan biliyorum kağıdı dolu verip 25 alıyorum diyor sürekli işlem varmış. Bizim bölümde de ezber çok fazla her şeyi ezberliyosun.

Evet canım sizin hep ezber oda arkadaşlarım ebe ve hemşireydi çok iyi biliyorum. Derse gidemedim çünkü artık bursada yasiyorum ısparta 7 saat ve çalışıyorum canım istedikçe gidemem

Evet canım sizin hep ezber oda arkadaşlarım ebe ve hemşireydi çok iyi biliyorum. Derse gidemedim çünkü artık bursada yasiyorum ısparta 7 saat ve çalışıyorum canım istedikçe gidemem
Anladım canım inşallah eylülde hepsini verip kurtulursun çoğu bitmiş gitmiş ben napayım daha 2 yılım var

Anladım canım inşallah eylülde hepsini verip kurtulursun çoğu bitmiş gitmiş ben napayım daha 2 yılım var
Üniversite yılları çok güzel iyi değerlendir. Ben sadece uzaktayım boşuna git gel yapıyorum ondan canım sıkılıyo. Şuan aynı arkadaşlarımla tekrar oku deseler okurum. Sende iyi değerlendir en güzel yıllarını

Mrb arkadaslar bugun yoktum buyugunun ginlunu yaptik butun gun disarda

Ahvalti: 2 yumurta 1 dilim ananas yesillikli salata 5 zeytin 1 brd cay

Oglen etli nohut 6 kasik yaninda yogurt

Ara: 3 hurma 10 cig badem

Aksam:130 gr et bir kase mevsim salata

7.30 gibide bir nescafe

Su 3 litreyi gecmistir
Spor yok
Butun gun cocuk pesinde gezdim oda spor sayilir

Son düzenleme:
Valla ben bir an önce bitsin kurtulayım diye bakıyorum arkadaşlar okul iyi sınav haftaları olmasa

Maşallah tam diyet menüsü olmuş

Valla ben bir an önce bitsin kurtulayım diye bakıyorum arkadaşlar okul iyi sınav haftaları olmasa
Sınav haftaları gerçekten çok kötü. Sabahlamaktan insan sarhoş gibi oluyor. Yemek düzeni zaten berbat hep disardan yemek mideyi bozuyo vs vs cidden zor yani ama onun dışında çok güzel bol bol gez bi daha öyle fırsat bulamazsın

Aynen öyle birebir yaşıyorum bu zorlukları 3 saat uykuyla gittiğimi bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…