- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Tünaydîn canısı
Süper ya nasıl güzel hızlı gidiyo kilolar maşallah
Müthiş süpersin darısı benim başıma inşallah
Cuma günüde ekledim, perşembe çoğu off veriyor tartı da + çıkmayalım diye o yüzden cuma olması iyi olur, bende yorgun oluyorum perşembe günleri yapmıyorum bazen ama cuma haftanın son günü diye bi enerji oluyor :)
Bence senin azmin. Hergün yemek hazılamak, spor yapmak her yiğidin harcı değil. Diyetisyenin verdiklerini uygulamadıktan sonra listen ne kadar da güzel olsa bi işe yaramazTeşekkürler kızlar diyetisyenimin başarısı, kendim ne çabaladım Haziran'dan beri, değişik diyetisyenler denedim ama olmadı şimdi inancım tam
Bence senin azmin. Hergün yemek hazılamak, spor yapmak her yiğidin harcı değil. Diyetisyenin verdiklerini uygulamadıktan sonra listen ne kadar da güzel olsa bi işe yaramaz
Sendeki azimden bende istiyorum. Bugün sabah kahvaltıda 2 dl t.b ekmeği yedim ne kadar iradesizim diye soruyorum bazen kendimİşte bunları hep yaptım :) zaten spor çok seviyorum benim bi uzman dokunuşuna ihtiyacım vardı elbette emek vermesem hiç bi şey olamaz
Sağol canım inş. Emek,zaman,caba karşılığını alıyorsun
Sendeki azimden bende istiyorum. Bugün sabah kahvaltıda 2 dl t.b ekmeği yedim ne kadar iradesizim diye soruyorum bazen kendim
Malesef bazen gözüm dönüyor bugünde o anlardan biriydi ve en ufak kaçamağımda +2 gören bi insanım herkesten bin kat daha fazla dikkat etmem gerekirken bunu nasıl yapıyorum bilmiyorumCanım fazla değil 5 sn düşün bunu yiyerek mutsuzluğu ve kilolu mu olmayı istiyorsun yoksa bunu yemeyerek alacağın saniyelik hazdan vazgeçerek mutluluğu mu Seçmek istiyorsun bunu düşün ben öyle yapıyorum
Bence gayet güzel olur bana uyar sonuncu olan daha kötü şeyler de yazabilirKızlar şöyle bisey mi yapsak haftanin en çok kilo veren yarışmacısı frofil resminin yanında haftanı en çok kilo veren yarışmacısi yani 1ci.
En az kilo veren de haftanın en az kilo veren yarışmacısı yani 2ci diye. Uygulamami yapsak ne dersiniz. Gaye dahada hirslaniriz
Bence gayet güzel olur bana uyar sonuncu olan daha kötü şeyler de yazabilir
Malesef bazen gözüm dönüyor bugünde o anlardan biriydi ve en ufak kaçamağımda +2 gören bi insanım herkesten bin kat daha fazla dikkat etmem gerekirken bunu nasıl yapıyorum bilmiyorum
Evet bu hafta hepimizden -1 bekliyorum vallaAynen canım bizim hem takım için hemde kendimiz için hirslanmamiz lazım ki biranonce hedeflerimize ulaşalım. Mehteran gibi bi ileri bi geri yapmayalım
Bende öyle yapmazsam ömür boyu hedefime ulaşamıcamBenimde aynı ne yazık ki o yüzden dikkat ediyorum kaçamak yapmıyorum. 1 tane yesem arkasında yerim tadına bile bakmıyorum
Evet bu hafta hepimizden -1 bekliyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?