Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cuma günüde ekledim, perşembe çoğu off veriyor tartı da + çıkmayalım diye o yüzden cuma olması iyi olur, bende yorgun oluyorum perşembe günleri yapmıyorum bazen ama cuma haftanın son günü diye bi enerji oluyor :)

Ellerine sağlık canim cumayı eklemen güzel oldu

Teşekkürler kızlar diyetisyenimin başarısı, kendim ne çabaladım Haziran'dan beri, değişik diyetisyenler denedim ama olmadı şimdi inancım tam
Bence senin azmin. Hergün yemek hazılamak, spor yapmak her yiğidin harcı değil. Diyetisyenin verdiklerini uygulamadıktan sonra listen ne kadar da güzel olsa bi işe yaramaz

Bence senin azmin. Hergün yemek hazılamak, spor yapmak her yiğidin harcı değil. Diyetisyenin verdiklerini uygulamadıktan sonra listen ne kadar da güzel olsa bi işe yaramaz

İşte bunları hep yaptım :) zaten spor çok seviyorum benim bi uzman dokunuşuna ihtiyacım vardı elbette emek vermesem hiç bi şey olamaz

Nasılsınız grup arkadaşlarım maşallah plasticwoman eriyorsun 
Darısı bizim başımıza

Sağol canım inş. Emek,zaman,caba karşılığını alıyorsun

Sendeki azimden bende istiyorum. Bugün sabah kahvaltıda 2 dl t.b ekmeği yedim ne kadar iradesizim diye soruyorum bazen kendim

Sendeki azimden bende istiyorum. Bugün sabah kahvaltıda 2 dl t.b ekmeği yedim ne kadar iradesizim diye soruyorum bazen kendim

Canım fazla değil 5 sn düşün bunu yiyerek mutsuzluğu ve kilolu mu olmayı istiyorsun yoksa bunu yemeyerek alacağın saniyelik hazdan vazgeçerek mutluluğu mu Seçmek istiyorsun bunu düşün ben öyle yapıyorum

Öğle uyandım :) 2 yumurtalı, 2 yk yulaflı omlet yaptım lavaş gibi oldu, içine biraz peynir, cherry domates, 1 tane turşu biber dürüm yapıp yedim
3-4 yeşil zeytin

Ara : 1 elma

Akşam 16:30 : 4 İzmir köfte
Salata

İzmir köfteyi fırında yaptım, ekmek yerine yulaf koydum robottan toz haline getirip, köfteler şişti kocaman oldu :) ayrıca kızartmadım ama önden fırına atıp, fırında yağsız kızatttım sonra Üzerine ev yapımı salça sos bu kadar :) sağlıklı İzmir köfte yedim Yani :)

Sıvılar
1 Türk kahvesi
1 maden suyu
3 lt su
1 bitki çayı içerim

Spor yapacağım o yüzden erken yedim evi temizliyorum o da bana spor hep yapmadığım İçin :)))

Kızlar şöyle bisey mi yapsak haftanin en çok kilo veren yarışmacısı frofil resminin yanında haftanı en çok kilo veren yarışmacısi yani 1ci.
En az kilo veren de haftanın en az kilo veren yarışmacısı yani 2ci diye yazalim. Boyle Uygulamami yapsak ne dersiniz. Gaye dahada hirslaniriz

Malesef bazen gözüm dönüyor bugünde o anlardan biriydi ve en ufak kaçamağımda +2 gören bi insanım herkesten bin kat daha fazla dikkat etmem gerekirken bunu nasıl yapıyorum bilmiyorum

Bence gayet güzel olur bana uyar sonuncu olan daha kötü şeyler de yazabilir

Malesef bazen gözüm dönüyor bugünde o anlardan biriydi ve en ufak kaçamağımda +2 gören bi insanım herkesten bin kat daha fazla dikkat etmem gerekirken bunu nasıl yapıyorum bilmiyorum

Benimde aynı ne yazık ki o yüzden dikkat ediyorum kaçamak yapmıyorum. 1 tane yesem arkasında yerim tadına bile bakmıyorum

Menüme ek

Öğle uyandım :) 2 yumurtalı, 2 yk yulaflı omlet yaptım lavaş gibi oldu, içine biraz peynir, cherry domates, 1 tane turşu biber dürüm yapıp yedim
3-4 yeşil zeytin

Ara : 1 elma

Akşam 16:30 : 4 İzmir köfte
Salata

Spor sonrası : 200 ml protein süt
Canım tatlı bi şeyler istiyor en uygunu protein süt kakaolu olan

İzmir köfteyi fırında yaptım, ekmek yerine yulaf koydum robottan toz haline getirip, köfteler şişti kocaman oldu :) ayrıca kızartmadım ama önden fırına atıp, fırında yağsız kızatttım sonra Üzerine ev yapımı salça sos bu kadar :) sağlıklı İzmir köfte yedim Yani :)

Sıvılar
1 Türk kahvesi
1 maden suyu
3 lt su
1 bitki çayı içerim

Spor yapacağım o yüzden erken yedim evi temizliyorum o da bana spor hep yapmadığım İçin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…