- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ünlü olduğundan yasakladığı şeyleri duymak daha kolay oluyor o açıdan söyledim. Ben farklı bir diyetisyenle çalışmıştım o yasakladı ve sebebinide açıklamıştı fakat ben hatırlamıyorum neden yasakladığını o yüzden sana sorayım dedim.Ünlü olması doğru demek değil, bende İstanbul’un en ünlü diyetisyeniyle çalıştım zamanında bana spor yapma demişti bende hiç ödem yapmıyor bana veriyor diyetisyenim veremesem ben veremezsin gayet güzel veriyorum hatta sporda daha iyi yağ yakmayı sağlıyor sporcular da çok kullanır
Akşam ve ballı süt olmamış kuzu çok geçmiş olsun dikkat et kendineDünkü menüm
Uyanınca
Limonlu sirkeli su
Kahvalti
Peynir"Zeytin
Maydanoz"dere otu
2 dilim tambugday ekmek
1 cay bardagi ballı süt
Ara
Kuru üzüm
Küçük bir tabak patlamış mısır
Akşam
Patates salatası (içinde çok az patates vardı ve baharati yeşilliği boldu)
Su anca 2 litre
Spor yok fena salgına yakalandım yapamadım sporu
Cok guzel gitmis cnm. Hosgeldin bu arada :)Herkese mrb bende yapayim kilo bildirimimi
Cuma 80.3
Pazartesi 79.8
Ünlü olduğundan yasakladığı şeyleri duymak daha kolay oluyor o açıdan söyledim. Ben farklı bir diyetisyenle çalışmıştım o yasakladı ve sebebinide açıklamıştı fakat ben hatırlamıyorum neden yasakladığını o yüzden sana sorayım dedim.
Akşam ve ballı süt olmamış kuzu çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Efrndim canim
sagol ablacim. Dun aksam kizina gitti kv. Bakalim ne zmn gelcek :)
Kizlar nasilsinjz gecmisi okuyamadim bi sorun yoktur insallah ozet gecin varsada
Benim kilo aldi basini gidiyo 82.4 ciktim bugunkv yokken dikkat edicem bakalim insallah hizla gider. Sizdr durumlar nasil
Kv yokken sabah kahvalti aksam yulaf yemeyi dusunuyorum insallah basarabilirim. Bu hafta eger giderse kilolar listeye giricrm bu kdr izin yeter
Herkese mrb bende yapayim kilo bildirimimi
Cuma 80.3
Pazartesi 79.8
Tünaydınn yoldaşlar nasıl geçiyor haftanın ilk günü sporu bir şeyler yedikten kaç saat sonra yapmalıyım açken yapmak iyi diyorlar açken halsiz oluyorum siz kaç saat sonra yapıyorsunuz artıları biraz eritmişim ama azıcık artı çıktım onu da bu cumaya kadar temizleyeceğim inşallah
Kendini bu hafta sıkarsan hızla giderKizlar nasilsinjz gecmisi okuyamadim bi sorun yoktur insallah ozet gecin varsada
Benim kilo aldi basini gidiyo 82.4 ciktim bugunkv yokken dikkat edicem bakalim insallah hizla gider. Sizdr durumlar nasil
Çok iyiHerkese mrb bende yapayim kilo bildirimimi
Cuma 80.3
Pazartesi 79.8
Ballı süt iyi mi geliyo ki boğazaTeşekkür ederim canım . ev ahalisi hepsi hasta olmuş durumda.
Bogazim kötüydü diye ballı süt içtim yoksa icmezdim. Aksamada halim yoktu kendime yemek yapayim patates vardı salatasini yaptım..
Kendini bu hafta sıkarsan hızla gider
Çok iyi
Ballı süt iyi mi geliyo ki boğaza
Benim yerimede uyu bol bolBilmemki rahatlatıyor diye biliyorum ama.
Zaten ne ictiysem fayda etmedi ki oksurukten dünden beri gözüme uyku girmedi ben gidemde belki biraz yatam
Çok geçmiş olsun.Ihlamur limon denedin mi? yada bal-karabiberBilmemki rahatlatıyor diye biliyorum ama.
Zaten ne ictiysem fayda etmedi ki oksurukten dünden beri gözüme uyku girmedi ben gidemde belki biraz yatam
Cok guzel gitmis cnm. Hosgeldin bu arada :)
Bilmemki rahatlatıyor diye biliyorum ama.
Bende ozledim szleri ahh ahhHecc özledim sadece
Hiç bi sorun yok kaptanim gayet herşey yolunda
gelir cnm gitmeden gelir yine :) temizlik yapiyorm kac gundur duzeb kalmamisti evde oldun yorgunluktanİnşallah kv bidaha gelmez.
Sıkma canını çabuk gelen çabuk gider dikkat et kaç güne toparlarsin canim
sut daha cok oksurtur canim bal zencefil limon yap o cok iyi geliyoBilmemki rahatlatıyor diye biliyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?