Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ünlü olduğundan yasakladığı şeyleri duymak daha kolay oluyor o açıdan söyledim. Ben farklı bir diyetisyenle çalışmıştım o yasakladı ve sebebinide açıklamıştı fakat ben hatırlamıyorum neden yasakladığını o yüzden sana sorayım dedim.

Akşam ve ballı süt olmamış kuzu çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Kizlar nasilsinjz gecmisi okuyamadim bi sorun yoktur insallah ozet gecin varsada
Benim kilo aldi basini gidiyo 82.4 ciktim bugun kv yokken dikkat edicem bakalim insallah hizla gider. Sizdr durumlar nasil

Kv yokken sabah kahvalti aksam yulaf yemeyi dusunuyorum insallah basarabilirim. Bu hafta eger giderse kilolar listeye giricrm bu kdr izin yeter

Teşekkür ederim canım . ev ahalisi hepsi hasta olmuş durumda.

Bogazim kötüydü diye ballı süt içtim yoksa icmezdim. Aksamada halim yoktu kendime yemek yapayim patates vardı salatasini yaptım..

Efrndim canim
sagol ablacim. Dun aksam kizina gitti kv. Bakalim ne zmn gelcek :)

Hecc özledim sadece

Kizlar nasilsinjz gecmisi okuyamadim bi sorun yoktur insallah ozet gecin varsada
Benim kilo aldi basini gidiyo 82.4 ciktim bugun kv yokken dikkat edicem bakalim insallah hizla gider. Sizdr durumlar nasil

Hiç bi sorun yok kaptanim gayet herşey yolunda

Tünaydınn yoldaşlar nasıl geçiyor haftanın ilk günü sporu bir şeyler yedikten kaç saat sonra yapmalıyım açken yapmak iyi diyorlar açken halsiz oluyorum siz kaç saat sonra yapıyorsunuz artıları biraz eritmişim ama azıcık artı çıktım onu da bu cumaya kadar temizleyeceğim inşallah

Tunaydin canım. Ben genelde yemekten en az 1_1.5 saat önce yada yemekten 1_1.5 saat sonra yapıyorum bazen.

Kendini bu hafta sıkarsan hızla gider
Herkese mrb bende yapayim kilo bildirimimi

Cuma 80.3

Pazartesi 79.8
Çok iyi

Teşekkür ederim canım . ev ahalisi hepsi hasta olmuş durumda.

Bogazim kötüydü diye ballı süt içtim yoksa icmezdim. Aksamada halim yoktu kendime yemek yapayim patates vardı salatasini yaptım..
Ballı süt iyi mi geliyo ki boğaza

Bilmemki rahatlatıyor diye biliyorum ama.
Zaten ne ictiysem fayda etmedi ki oksurukten dünden beri gözüme uyku girmedi ben gidemde belki biraz yatam

Cnm ben grip olucaksam yada baktim bogazlarim agrimaya basliyor gece yatmadan once bir dis sarimsagi oylece yutuyorum iki bilemedin uc gece hemen geciyor daha hic hastalanmadm cok sukur bi dene istersen zarari olmaz yarari okur

Hecc özledim sadece

Hiç bi sorun yok kaptanim gayet herşey yolunda
Bende ozledim szleri ahh ahh
İnşallah kv bidaha gelmez.
Sıkma canını çabuk gelen çabuk gider dikkat et kaç güne toparlarsin canim
gelir cnm gitmeden gelir yine :) temizlik yapiyorm kac gundur duzeb kalmamisti evde oldun yorgunluktan

Bilmemki rahatlatıyor diye biliyorum ama.
Zaten ne ictiysem fayda etmedi ki oksurukten dünden beri gözüme uyku girmedi ben gidemde belki biraz yatam
sut daha cok oksurtur canim bal zencefil limon yap o cok iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…