- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Kız ben çok tembelim ya istesem yaparım spor 2 3 haftadır kursa ara verdik zamanım vardı ama ben yapmadımAynen git gel. Tahlillerini yaptır zaten menülerin gayet güzel ama biraz spor eklemen lazım tabi biliyorum pek fırsatın yok ama evde 20 dkde olsa kısa etkili sporlar ayarlayalım sana, onları yapsan harika faydasını gorurusun
Kız ben çok tembelim ya istesem yaparım spor 2 3 haftadır kursa ara verdik zamanım vardı ama ben yapmadım
Valla yapcam sımsıkı tutcam 90 gün kaldı düğüneesraaaa.. önümüzdeki haftadan itibaren hele bi yapma varyaa, kizzz sadece 15_20 dk sana etkili kısa sporlar da ayarlarız oh miss
Kız 15 20 dk etkili sporlar hangileri oluyor leslie mi leslie bana hiç yaramadı pantolon bedenim küçülmemiş nerelerde ağlasaaamesraaaa.. önümüzdeki haftadan itibaren hele bi yapma varyaa, kizzz sadece 15_20 dk sana etkili kısa sporlar da ayarlarız oh miss
Valla yapcam sımsıkı tutcam 90 gün kaldı düğüne
Ayy olur muyum kız ne güzel dedin öyleHele bi yapma hele bi yapmasıkı tut daha 3 ay var bak ozaman kadar en az 59 olman lazım
Kız sanki daha kaç ay oldu yapalı böyle şeyler hemen etki etmez ki en az bi 2 ay yapmak lazım 1 beden incelmekte kolay değilKız 15 20 dk etkili sporlar hangileri oluyor leslie mi leslie bana hiç yaramadı pantolon bedenim küçülmemiş nerelerde ağlasaaam
Kız 15 20 dk etkili sporlar hangileri oluyor leslie mi leslie bana hiç yaramadı pantolon bedenim küçülmemiş nerelerde ağlasaaam
Yaa öylemi en az 2 ay mı gerekiyor cidden bunu bilmiyordum ben hemen yapıyım olsun sonucunu göreyim istiyorum sonrası hüzün aynen hele benim için hiç kolay değil kilo vermekKız sanki daha kaç ay oldu yapalı böyle şeyler hemen etki etmez ki en az bi 2 ay yapmak lazım 1 beden incelmekte kolay değil
Ayy olur muyum kız ne güzel dedin öyle
Olayım valla dile benden ne dilersenTabiki olursun koskoca 3 ay var
Senin 1 beden incelmek için 6 7 kilo vermen lazım. Öyle 2 3 haftada olmaz bu işler keşke olsa amaYaa öylemi en az 2 ay mı gerekiyor cidden bunu bilmiyordum ben hemen yapıyım olsun sonucunu göreyim istiyorum sonrası hüzün aynen hele benim için hiç kolay değil kilo vermek
Sen bu gidişle manken olcan başımızaAY anlatacaklarım birikmiş :)) birde spora yazıldım ama şöyle İstanbul’da ki çoğu salonu kullanacağım sadece grup dersleri :) her güne Bi ders programlıyorum :)
Valla 59 olayım ne istersen iste. Iskender ısmarlarım sana dermişimmmmNe işteyim acaba
Ay bu arada Bi ince görünüyorum nasıl mutluyum anlatamam :)) herkes çok zayıfladın diyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?