Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız ben çok tembelim ya istesem yaparım spor 2 3 haftadır kursa ara verdik zamanım vardı ama ben yapmadım

esraaaa.. önümüzdeki haftadan itibaren hele bi yapma varyaa, kizzz sadece 15_20 dk sana etkili kısa sporlar da ayarlarız oh miss
Kız 15 20 dk etkili sporlar hangileri oluyor leslie mi leslie bana hiç yaramadı pantolon bedenim küçülmemiş nerelerde ağlasaaam

Kız 15 20 dk etkili sporlar hangileri oluyor leslie mi leslie bana hiç yaramadı pantolon bedenim küçülmemiş nerelerde ağlasaaam
Kız sanki daha kaç ay oldu yapalı böyle şeyler hemen etki etmez ki en az bi 2 ay yapmak lazım 1 beden incelmekte kolay değil

Tatlım senin boyuna göre kilon çok değil onun için sana en uygun jilian level ve ip atlama hem kalori yatırıyor hemde inceltiyo. Jumpingjack mekik sinav sguat vs yapabilirsin bunlar kısa zamanli sporlar

Kız sanki daha kaç ay oldu yapalı böyle şeyler hemen etki etmez ki en az bi 2 ay yapmak lazım 1 beden incelmekte kolay değil
Yaa öylemi en az 2 ay mı gerekiyor cidden bunu bilmiyordum ben hemen yapıyım olsun sonucunu göreyim istiyorum sonrası hüzün aynen hele benim için hiç kolay değil kilo vermek

Kızlar selam nasılsınız, kaç gündür çok yoğunum beynim sulandı resmen -_- ama devam diyete sadece dün akşam yemeği yemedim işten geç çıktım, burası da sanayi o saatte yemek bulamam diyetime uygun, 2 tane elma yedim

Yaa öylemi en az 2 ay mı gerekiyor cidden bunu bilmiyordum ben hemen yapıyım olsun sonucunu göreyim istiyorum sonrası hüzün aynen hele benim için hiç kolay değil kilo vermek
Senin 1 beden incelmek için 6 7 kilo vermen lazım. Öyle 2 3 haftada olmaz bu işler keşke olsa ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…