Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbulduk:) 88 liyim yaş 29 diyelim:) şu an ev hanımıyım 2 yıl önce 11 yıllık kurumsal iş hayatımı sonlandırdım. Aslında doğduğumdan beri hep balık etliydim. Hep bi diyet denemeleri ve vazgeçiş süreçlerini yaşadım herkes gibi. 76 ile hamile kalıp 96 ile doğuma girdim. 10 kilosu gitti işte ancak deli gibi tatlı yediğim için 86 da kalakaldım.

1 haftadır leslie 3 mil yapıyorum 45 dk. Ve abur cuburu kestim. Asıl hedefim 60 olmak. İlk hedefim 75 .

Aynı ben aynı ben ,

Hoşgeldiniz aramıza :)

rakibemm yemek mi yiyon
Hayır canım yoldayım arada uyuyakalıyorum
Ben de Esra 23 yaşındayım tanıştığıma memnun oldum :) hep birlikte kiloları vericez kaptanımız rzgrece de senin gibi emziriyor. Burada önemli olan aktif olmak birbirimize destek olmak. Ilk sayfadaki kuralları oku istersen kabul edersen 2 hafta deneme süren olacak ve sonra takımımızdasın

Merhaba arkadaslar,
12. Takimdan geliyorum.
Kaptanlarimiz banlanmis gecici bir sure.
Bir konuda desteginiz olursa etiketleyin bizi.
Sevgiler.
Hoşglediniz evet cuma günü çıkan tartışmadan dolayı banlanmışlar bizim kaptanımızın ilk banlanması olduğundan yarın bu saatlerede dönecektir.

Hoşglediniz evet cuma günü çıkan tartışmadan dolayı banlanmışlar bizim kaptanımızın ilk banlanması olduğundan yarın bu saatlerede dönecektir.

Konu kapanmisti ama bizde sasirdik.
Haberdar etmeye ugradim.
Kaptanlar yokken biraz daha asilmak gerek demekki spora diyete.
Kendinize iyi bakin canlar..

Bugünkü menüm
Sabah ; 1 kk peynir
Ara ; 3 günkurusu kayısı
Öğlen ; 5 yk mor lahana salatası yoğurtlu
Ara ; 1 pkt eti form
Akşam ; 3 köfte kadar tavuk ve ayran
Ara ; 1 meyve ( elma olur sanırım) 1 sb tarçınlı süt

Sıvılar ; 2 lt su bitti 3 lt tamamlarım
1 fincan sade kahve
1 fincan Türk kahvesi
2 çb çay
1 fincan naneli yeşilçay

Herkese merhaba, bende katılmak istiyorum buraya yöblendirildim. 5 ay önce doğum yaptım, 1.62 boy 86 kiloyum. İlk hedefim doğum öncesi kiloma yani 75 e dönmek. Bu arada bebeğimi emzirmeye de devam ediyorum.

Hosgeldin canim senin vericegin kilo cok deilmis ne guzel emzirince veriliyor azcik skki tut yeter bende emziriyorum bu arada benimkide 5 aylik

Aynı ben aynı ben ,

Bide ayni ben tipkisinin aynisi is disindaaa bende 96 ile doguma gittim (dogumdan once 73 tum) dohumdan bi hafta sonra 85 tim ne guzel sut olsn die habire tatlilar icecekler falan derknn oldum 90 kusur ah kafam ahh bari sutum olsaydinasla uzulmezdm neyse onume bakiyorum siki diyetjmi yapiyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…