Çok teşekkür ederim kaptanım.Ama ben şuan zaten +900 yaparak mağlup başlıyorumBen gecen hafta buralarda degildim ki tam cuma gunu dondum ondada aklima gelmedi. Bu hafta birinci olursan seni tum kk ya birinci ilan edicem :)
+900 nasıl oluyor kuzumm ödem çayı falan içÇok teşekkür ederim kaptanım.Ama ben şuan zaten +900 yaparak mağlup başlıyorum
Aynı ben aynı ben ,Hoşbulduk:) 88 liyim yaş 29 diyelim:) şu an ev hanımıyım 2 yıl önce 11 yıllık kurumsal iş hayatımı sonlandırdım. Aslında doğduğumdan beri hep balık etliydim. Hep bi diyet denemeleri ve vazgeçiş süreçlerini yaşadım herkes gibi. 76 ile hamile kalıp 96 ile doğuma girdim. 10 kilosu gitti işte ancak deli gibi tatlı yediğim için 86 da kalakaldım.
1 haftadır leslie 3 mil yapıyorum 45 dk. Ve abur cuburu kestim. Asıl hedefim 60 olmak. İlk hedefim 75 .
Hoşgeldiniz aramıza :)Hoşbulduk:) 88 liyim yaş 29 diyelim:) şu an ev hanımıyım 2 yıl önce 11 yıllık kurumsal iş hayatımı sonlandırdım. Aslında doğduğumdan beri hep balık etliydim. Hep bi diyet denemeleri ve vazgeçiş süreçlerini yaşadım herkes gibi. 76 ile hamile kalıp 96 ile doğuma girdim. 10 kilosu gitti işte ancak deli gibi tatlı yediğim için 86 da kalakaldım.
1 haftadır leslie 3 mil yapıyorum 45 dk. Ve abur cuburu kestim. Asıl hedefim 60 olmak. İlk hedefim 75 .
Hayır canım yoldayım arada uyuyakalıyorumrakibemm yemek mi yiyon
Ben de Esra 23 yaşındayım tanıştığıma memnun oldum :) hep birlikte kiloları vericez kaptanımız rzgrece de senin gibi emziriyor. Burada önemli olan aktif olmak birbirimize destek olmak. Ilk sayfadaki kuralları oku istersen kabul edersen 2 hafta deneme süren olacak ve sonra takımımızdasınHoşbulduk:) 88 liyim yaş 29 diyelim:) şu an ev hanımıyım 2 yıl önce 11 yıllık kurumsal iş hayatımı sonlandırdım. Aslında doğduğumdan beri hep balık etliydim. Hep bi diyet denemeleri ve vazgeçiş süreçlerini yaşadım herkes gibi. 76 ile hamile kalıp 96 ile doğuma girdim. 10 kilosu gitti işte ancak deli gibi tatlı yediğim için 86 da kalakaldım.
Hoşglediniz evet cuma günü çıkan tartışmadan dolayı banlanmışlar bizim kaptanımızın ilk banlanması olduğundan yarın bu saatlerede dönecektir.Merhaba arkadaslar,
12. Takimdan geliyorum.
Kaptanlarimiz banlanmis gecici bir sure.
Bir konuda desteginiz olursa etiketleyin bizi.
Sevgiler.
Hoşglediniz evet cuma günü çıkan tartışmadan dolayı banlanmışlar bizim kaptanımızın ilk banlanması olduğundan yarın bu saatlerede dönecektir.
Neler oluyor ben yine anlamadımHoşglediniz evet cuma günü çıkan tartışmadan dolayı banlanmışlar bizim kaptanımızın ilk banlanması olduğundan yarın bu saatlerede dönecektir.
Simdi napiyon donuyo musun.
Ya bende detayli silmicem lekeler var ufak tefek ece sut dokmustu onlari silcem
Geçen gün olan mevzudan dolayı banlandılar malesefNeler oluyor ben yine anlamadım
Kızlaar sınavı geçtim şuan uçuyorumben bu kafa rahatlığıyla bi hafta bol eksiler gorurum inşallah
Kötü olmuş.Biz de kaptan gelene kadar burayı boş bırakmayızGeçen gün olan mevzudan dolayı banlandılar malesef
Çok teşekkür ederimHadi gozunaydin canimm emeginin karailigini almana cok sevindim
Tabi ki bırakmayız inşallah yeni gelen arkasaşta bize katılır biraz kalabalık olsak güzel olurKötü olmuş.Biz de kaptan gelene kadar burayı boş bırakmayız
Herkese merhaba, bende katılmak istiyorum buraya yöblendirildim. 5 ay önce doğum yaptım, 1.62 boy 86 kiloyum. İlk hedefim doğum öncesi kiloma yani 75 e dönmek. Bu arada bebeğimi emzirmeye de devam ediyorum.
Aynı ben aynı ben ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?