- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Aynen işte o yüzden izin almak istemiyorum ama nisanda hep çok yakın arkadaslarimin nisani dugunu var bide ustune sinav mecburen alirim o zaman. Simdi hedefe odaklandim 10 kilo vericem nisana kadarZaten senede 2 defa izine cikabiliyosun cnm
Insallah verirsin cnm.Aynen işte o yüzden izin almak istemiyorum ama nisanda hep çok yakın arkadaslarimin nisani dugunu var bide ustune sinav mecburen alirim o zaman. Simdi hedefe odaklandim 10 kilo vericem nisana kadar
İnternetim 4GB ama yine yetmiyor valla@plasticwoman @Seyhan77 nerdesiniz hanimlarElif-Hakan canin sende internet isini halletsen super olur.
Hoşgeldin aramıza kendini biraz daha tanıtırsan iyi olur, çalışıyor musun kaç yaşındasınHerkese merhaba, bende katılmak istiyorum buraya yöblendirildim. 5 ay önce doğum yaptım, 1.62 boy 86 kiloyum. İlk hedefim doğum öncesi kiloma yani 75 e dönmek. Bu arada bebeğimi emzirmeye de devam ediyorum.
Merhaba canım kilolarımız yakın veririz inşallah burda bereberHerkese merhaba, bende katılmak istiyorum buraya yöblendirildim. 5 ay önce doğum yaptım, 1.62 boy 86 kiloyum. İlk hedefim doğum öncesi kiloma yani 75 e dönmek. Bu arada bebeğimi emzirmeye de devam ediyorum.
Hosgeldin canim burda biri ben olmak uzere 2 tane emziren anne daha var. Bebisi Allah bagislasin.Herkese merhaba, bende katılmak istiyorum buraya yöblendirildim. 5 ay önce doğum yaptım, 1.62 boy 86 kiloyum. İlk hedefim doğum öncesi kiloma yani 75 e dönmek. Bu arada bebeğimi emzirmeye de devam ediyorum.
Eve alsaniza yada komsu fln yokmu ondan alsaniz daha karli olur ben cogu zmn kntr bile almiyorim :)İnternetim 4GB ama yine yetmiyor valla
Hepimiz ayri ayri rakibiz zaten :) en cok kilo veren diger herkese bseler yazdircak :) ama o ben olcagim icin ne yazdircagmi buldm bileee :)Beni kimse rakip olarak seçmediBende hepinizi kendime rakip ilan ediyorum
Buraya ayir bak fazla gelmiyosun. Ilk zmnlar gece gunduz burdaydinEvde internet istemiuoruz ya arkadaşım eşiminki6GB BENİMDE 4 AMA ÇOK OLUNCA BOŞA KULLANIYORUZ SONRADA YETMİYOR
Ama haksızlık bu geçen hafta en çok ben kilo vermiştim neden beni birinci ilan etmediniz sevgili kaptanımHepimiz ayri ayri rakibiz zaten :) en cok kilo veren diger herkese bseler yazdircak :) ama o ben olcagim icin ne yazdircagmi buldm bileee :)
Ben gecen hafta buralarda degildim ki tam cuma gunu dondum ondada aklima gelmedi. Bu hafta birinci olursan seni tum kk ya birinci ilan edicem :)Ama haksızlık bu geçen hafta en çok ben kilo vermiştim neden beni birinci ilan etmediniz sevgili kaptanım
Kaptiş ben buranın bi parçasıyım ben çok mutlu oluyorum burda yazışınca daha sık gelirimBuraya ayir bak fazla gelmiyosun. Ilk zmnlar gece gunduz burdaydin
Hadi bakalim insallayKaptiş ben buranın bi parçasıyım ben çok mutlu oluyorum burda yazışınca daha sık gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?