Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkese merhaba, bende katılmak istiyorum buraya yöblendirildim. 5 ay önce doğum yaptım, 1.62 boy 86 kiloyum. İlk hedefim doğum öncesi kiloma yani 75 e dönmek. Bu arada bebeğimi emzirmeye de devam ediyorum.

Herkese merhaba, bende katılmak istiyorum buraya yöblendirildim. 5 ay önce doğum yaptım, 1.62 boy 86 kiloyum. İlk hedefim doğum öncesi kiloma yani 75 e dönmek. Bu arada bebeğimi emzirmeye de devam ediyorum.
Hoşgeldin aramıza kendini biraz daha tanıtırsan iyi olur, çalışıyor musun kaç yaşındasın

Merhaba canım kilolarımız yakın veririz inşallah burda bereber

Hosgeldin canim burda biri ben olmak uzere 2 tane emziren anne daha var. Bebisi Allah bagislasin.

Ilk sayfada kurallarimiz yaziyor okursan iyi olur

Evde internet istemiuoruz ya arkadaşım eşiminki6GB BENİMDE 4 AMA ÇOK OLUNCA BOŞA KULLANIYORUZ SONRADA YETMİYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…